Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
647
29.4.10 16:24

Neříkej, fakt je dobrá i na vlasy? Vidíš, to ani nevím, tak to je super, když už jí beru 7 měsíců, to budu mít zachvilenku háááááro :potlesk: a jakou bereš? Já mám ten Femibion 800… :nevim:

• načítám...
375
29.4.10 16:30

Asi se mozna jeste jednou zeptej na gynde. Urcite ti vysvetli doktorka, proc ti to rekla. Tak hodne stesticka :lol:

• načítám...
2578
29.4.10 16:33

Petrušku:
já ti držím palce ještě víckrát tolik :palec: - vím o co jde…taky mě moc mrzí ta pracovní doba do 5 a pak to plnění plánů…jinak by to byla dobrá práce :wink: ale co se dá dělat…moc na výběr není. Pak dej vědět - moc ti to přeju však já bych taky utekla hned 8-)

• jaké budeš mít autí---mám auta ráda tak se ptám, jestli nevadí :-)
  • načítám...
828
29.4.10 16:36

no do dvou ale mam i odpoledni a ta je od dvou az do desiti do vedera takze to je potom hnus vis :cry:

• načítám...
491
29.4.10 16:37

Petruško, ježiš teď nevím jaké značky - jmenuje se to jen kyselina listová asi 400mg, brala jsem rovnou dvě tabletky, obsahuje spoustu vitamínu B až po B12 který je na vlasy :lol: a pravdou je, že jsem teď měla odrosty na hlavě za dva měsíce 4cm a jindy tak ty dva :dance: Takže musejí růst i rychleji :)

Sisi, já se ji ještě zeptám, ona něco říkala o tom, že kyselina už svůj úkol splnila takže nevím no :nevim: Ale kuju.

• načítám...
647
29.4.10 16:47

Marketko, tak to si rozumíme, já jsem taky na autíčka jako ďas :pankac: teď mám svojeho miláčka vymazlenýho Passata, ale je to neskutečný hladovec, má obsah 1.8 Turbo, a hlavně už je to starší pááán, rok výroby 2000, takže jsem to omladila a vyměnila ho za octávku, kombíkovou (bude potřeba místo na kočárek přeci :mrgreen: ) a ta už je 1.9 tdi a hlavně mladší, 2007 :mavam: tak snad bude dobře sloužit holka, musím jí zase vymyslet jméno, všechny moje autí měly jména - jsem praštěná co :lol:

• načítám...
17715
29.4.10 17:12
tessmi1 píše:
Viky: s tou micou to muselo byt hrozny uz jen ta predstava me desi ja jak vidim trpet nejaky zviratko je mi desne :-? vcera taky svara zabijel ovecku na gril tak jsem na dve hodky zmizla jsem na todle cita :roll: a jak se mas dnes?

dneska to bylo fajn, koupila jsem si p2knou halenku, krásný kvítečka, kyblíkový rajčátka jsem si přesadila, splkla s mamkou, kočku jsme teda nechytly, zkusili jsme ji chytnout ale nedalo se a po včerejším traumatu jsem ji nechtěla víc stresovat, uvařily jsme si kyselicu a pohoda, je krásně.
Jinak holky, sice nemám zaděláno, ale jsem víc v pohodě po tom co se včera stalo jsou i horší věci v životě, zdraví je důležitější, tak čekám jak to bude s těma výsledkama z gyn. a doufám, že nebudu muset na tu operaci, ale i kdyby tak aspoň pak nemusím plašit s rakovinou.A co vy jak jste strávily dnešek? asi pracovně že?? jsem asi jediná co válí šunky doma a nepracuje…ach jo :cry: ale v květnu jdu dvakrát tady na nějaké akce obsluhovat tak aspoň tak, bez peněz úplně nejsem, jinak já tu v rakousku nic neberu, nedělala jsem tu, ani u nás takže je to nard :nevim: hledám hledám a nic nenacházím a když už taky je šéf perverzní hovado, no tak si to vemte :nevim: :zed:

• načítám...
19606
29.4.10 18:15

jééé holky už tu máme 100 stran :-) to se nám to rozjelo :-)

• načítám...
1586
29.4.10 19:14

holky moc dekuju za prani :hug: uz jsme zadelali na mimi hihi :srdce: tak vam pak pisnu jestli magicke datum ma vliv :mrgreen: sem stejne vyhrabla :mrgreen:

Petulo:tak drzi palce koukam ze zacinas hezky nova prace nove auti(taky mam octavii-zlaťák hihi) takze nejsi blaen ze davas jmena autum :mrgreen: tak ted uiz jen mimi a musis byt happy ne? :palec:

Viky: nejsi jednina ja taky nemakam pritel to nechce :roll: chce zit jako za prvni republiky asi nebo co :mrgreen: ale od 6. jdu po trech letech konecne masirovat ke svagrovy do marockejch lazni tak aspon budu mezi babama :wink:

Bobby: jedem tady jak draci taky nas je cim dal tim vic jen aby uz jsme se mohli prejmenovat :wink:

• načítám...
779
29.4.10 19:26

Holky můžu se zeptat jste vyzkoušeli těhu testy? Přotože vůbec netuším jak je to s přesností těch testů, některé budou přesnější a některé možná ne… Jde mi o to jestli jsou testy u kterých se nemusí čekat tak dlouho :-x abych věděla výsledek co nejdříve :wink: A koukala jsem že se dá koupit i v drogerce, myslíte že bude stejně kvalitní jako z lékárny?

• načítám...
17715
29.4.10 20:48

Tess: to se mi ulevilo, že nejsem jediná doma, ale mám to těžší, hned tak mě nikde nevezmou, teď jsem objevila do Lidla tak jsem tam hned poslala žádost a životopis. :dance: tak by mohlo konečně něco vyjít :think:
Yanka: já měla jen obyč. mamatesty, vždyck spolehlivě negativní :pocitac: jednou cosi zelenýho ale na název si nevzpomenu :nevim:

• načítám...
779
29.4.10 20:59
viky23 píše:
já měla jen obyč. mamatesty, vždyck spolehlivě negativní :pocitac: jednou cosi zelenýho ale na název si nevzpomenu :nevim:

Tak díky snad se jednou těch dvou čárek dočkáme :wink:

• načítám...
19606
29.4.10 21:56
Yanka píše:
Holky můžu se zeptat jste vyzkoušeli těhu testy? Přotože vůbec netuším jak je to s přesností těch testů, některé budou přesnější a některé možná ne… Jde mi o to jestli jsou testy u kterých se nemusí čekat tak dlouho :-x abych věděla výsledek co nejdříve :wink: A koukala jsem že se dá koupit i v drogerce, myslíte že bude stejně kvalitní jako z lékárny?

Já už viděla,že se dají koupit třebas i na hypernově!!!! Já osobně si je kupuju jen v lékárně-nevím proč,ale asi je to pověrčivost :-D ať je to stejná značka-raději lékárna než drogerka..jsem už taková :-)

• načítám...
375
29.4.10 22:33

Ja taky moc na ty testy v drogeriich neverim. Ale mozna to je jen v nasich hlavach :nevim:

• načítám...
19606
29.4.10 22:39
Sisi79 píše:
Ja taky moc na ty testy v drogeriich neverim. Ale mozna to je jen v nasich hlavach :nevim:
řekla bych,že to tak bude
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí