Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Neříkej, fakt je dobrá i na vlasy? Vidíš, to ani nevím, tak to je super, když už jí beru 7 měsíců, to budu mít zachvilenku háááááro
a jakou bereš? Já mám ten Femibion 800… ![]()
Asi se mozna jeste jednou zeptej na gynde. Urcite ti vysvetli doktorka, proc ti to rekla. Tak hodne stesticka ![]()
Petrušku:
já ti držím palce ještě víckrát tolik
- vím o co jde…taky mě moc mrzí ta pracovní doba do 5 a pak to plnění plánů…jinak by to byla dobrá práce
ale co se dá dělat…moc na výběr není. Pak dej vědět - moc ti to přeju však já bych taky utekla hned ![]()
no do dvou ale mam i odpoledni a ta je od dvou az do desiti do vedera takze to je potom hnus vis ![]()
Petruško, ježiš teď nevím jaké značky - jmenuje se to jen kyselina listová asi 400mg, brala jsem rovnou dvě tabletky, obsahuje spoustu vitamínu B až po B12 který je na vlasy
a pravdou je, že jsem teď měla odrosty na hlavě za dva měsíce 4cm a jindy tak ty dva
Takže musejí růst i rychleji ![]()
Sisi, já se ji ještě zeptám, ona něco říkala o tom, že kyselina už svůj úkol splnila takže nevím no
Ale kuju.
Marketko, tak to si rozumíme, já jsem taky na autíčka jako ďas
teď mám svojeho miláčka vymazlenýho Passata, ale je to neskutečný hladovec, má obsah 1.8 Turbo, a hlavně už je to starší pááán, rok výroby 2000, takže jsem to omladila a vyměnila ho za octávku, kombíkovou (bude potřeba místo na kočárek přeci
) a ta už je 1.9 tdi a hlavně mladší, 2007
tak snad bude dobře sloužit holka, musím jí zase vymyslet jméno, všechny moje autí měly jména - jsem praštěná co ![]()
tessmi1 píše:
Viky: s tou micou to muselo byt hrozny uz jen ta predstava me desi ja jak vidim trpet nejaky zviratko je mi desnevcera taky svara zabijel ovecku na gril tak jsem na dve hodky zmizla jsem na todle cita
a jak se mas dnes?
dneska to bylo fajn, koupila jsem si p2knou halenku, krásný kvítečka, kyblíkový rajčátka jsem si přesadila, splkla s mamkou, kočku jsme teda nechytly, zkusili jsme ji chytnout ale nedalo se a po včerejším traumatu jsem ji nechtěla víc stresovat, uvařily jsme si kyselicu a pohoda, je krásně.
Jinak holky, sice nemám zaděláno, ale jsem víc v pohodě po tom co se včera stalo jsou i horší věci v životě, zdraví je důležitější, tak čekám jak to bude s těma výsledkama z gyn. a doufám, že nebudu muset na tu operaci, ale i kdyby tak aspoň pak nemusím plašit s rakovinou.A co vy jak jste strávily dnešek? asi pracovně že?? jsem asi jediná co válí šunky doma a nepracuje…ach jo
ale v květnu jdu dvakrát tady na nějaké akce obsluhovat tak aspoň tak, bez peněz úplně nejsem, jinak já tu v rakousku nic neberu, nedělala jsem tu, ani u nás takže je to nard
hledám hledám a nic nenacházím a když už taky je šéf perverzní hovado, no tak si to vemte
![]()
holky moc dekuju za prani
uz jsme zadelali na mimi hihi
tak vam pak pisnu jestli magicke datum ma vliv
sem stejne vyhrabla ![]()
Petulo:tak drzi palce koukam ze zacinas hezky nova prace nove auti(taky mam octavii-zlaťák hihi) takze nejsi blaen ze davas jmena autum
tak ted uiz jen mimi a musis byt happy ne? ![]()
Viky: nejsi jednina ja taky nemakam pritel to nechce
chce zit jako za prvni republiky asi nebo co
ale od 6. jdu po trech letech konecne masirovat ke svagrovy do marockejch lazni tak aspon budu mezi babama ![]()
Bobby: jedem tady jak draci taky nas je cim dal tim vic jen aby uz jsme se mohli prejmenovat ![]()
Holky můžu se zeptat jste vyzkoušeli těhu testy? Přotože vůbec netuším jak je to s přesností těch testů, některé budou přesnější a některé možná ne… Jde mi o to jestli jsou testy u kterých se nemusí čekat tak dlouho
abych věděla výsledek co nejdříve
A koukala jsem že se dá koupit i v drogerce, myslíte že bude stejně kvalitní jako z lékárny?
Tess: to se mi ulevilo, že nejsem jediná doma, ale mám to těžší, hned tak mě nikde nevezmou, teď jsem objevila do Lidla tak jsem tam hned poslala žádost a životopis.
tak by mohlo konečně něco vyjít ![]()
Yanka: já měla jen obyč. mamatesty, vždyck spolehlivě negativní
jednou cosi zelenýho ale na název si nevzpomenu ![]()
viky23 píše:
já měla jen obyč. mamatesty, vždyck spolehlivě negativníjednou cosi zelenýho ale na název si nevzpomenu
Tak díky snad se jednou těch dvou čárek dočkáme ![]()
Yanka píše:
Holky můžu se zeptat jste vyzkoušeli těhu testy? Přotože vůbec netuším jak je to s přesností těch testů, některé budou přesnější a některé možná ne… Jde mi o to jestli jsou testy u kterých se nemusí čekat tak dlouhoabych věděla výsledek co nejdříve
A koukala jsem že se dá koupit i v drogerce, myslíte že bude stejně kvalitní jako z lékárny?
Já už viděla,že se dají koupit třebas i na hypernově!!!! Já osobně si je kupuju jen v lékárně-nevím proč,ale asi je to pověrčivost
ať je to stejná značka-raději lékárna než drogerka..jsem už taková ![]()
Ja taky moc na ty testy v drogeriich neverim. Ale mozna to je jen v nasich hlavach ![]()
Sisi79 píše:řekla bych,že to tak bude
Ja taky moc na ty testy v drogeriich neverim. Ale mozna to je jen v nasich hlavach
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat