Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Sarah555
29.4.10 13:44

já myslim, že jsem paranoidní, rači si ho neudělám, takle můžu mít ještě malou naději…:)
já vim, je to blbost:) :oops: :oops:

• Upravit
647
29.4.10 13:57

Tessmi takže VŠECHNO NEJLEPŠÍÍÍÍÍ K NAROZENINÁM a hlavně, ať se co nejdříve zadaří :kytka: :mavam: jinak já už zase jím, zobu si tu k práci hroznový víno a nemůžu se od toho odtrhnout hihi :mrgreen:

• načítám...
2578
29.4.10 14:04
  • neboj blbost to není…úplně tě chápu,že i malá naděje je naděje :wink:
  • tissmi - také ti přeji vše nej..... k narozkám a to mimi na ten den narození bych určitě zkusila…třeba to zabere. :dance:
  • načítám...
19606
29.4.10 14:15

Tessmi všechno nej k narozkám :-)))

• načítám...
375
29.4.10 14:16

Ahoj holky, muzu se k vam pridat? O mimoc se snazime od unora a zatim nic :-x A hned bych mela dotaz :mrgreen: Berou vasi muzickove nejake vitaminy, aby se drive zadarilo? :jazyk:

• načítám...
29.4.10 14:18
Ijajeki píše:
Já jsem taky v noci strašila a když jsem šla v půl druhé ráno na wc tak mi to nedalo a udělala jsem si test. A výsledek: krásné dvě čárečka a hezky vybarvené i když ta důležitější je trochu světlejší. Nemohla jsem se pak dočkat rána až bude manžel vztávat do práce a hned jsem mu test ukázala, ale moc mě nepotěšil nechce tomu věřit, že už se to dá tak brzy zjistit. snad mu to do odpoledne dojde a projeví víc nadšení byla jsem jeho reakcí docela zklamaná a to s tím nápadem na miminko přišel on.

No ta kto moc gratuluji tak to uz budeeeeeeee

• načítám...
2578
29.4.10 14:21

Ijajeke: také moc gratuluji k // :potlesk:

• načítám...
29.4.10 14:24
Sisi79 píše:
Ahoj holky, muzu se k vam pridat? O mimoc se snazime od unora a zatim nic :-x A hned bych mela dotaz :mrgreen: Berou vasi muzickove nejake vitaminy, aby se drive zadarilo? :jazyk:

mysim ze vitaminy neni treba brat a jestl is ivysadilaantikocepci v unoru nemusi s ezadarit do pul roka e az po pul roce jak oa jak jsme byla nervozni.

• načítám...
29.4.10 14:25
Simonka1703 píše:
Sisi79 píše:
Ahoj holky, muzu se k vam pridat? O mimoc se snazime od unora a zatim nic :-x A hned bych mela dotaz :mrgreen: Berou vasi muzickove nejake vitaminy, aby se drive zadarilo? :jazyk:
mysim ze vitaminy neni treba brat a jestl is ivysadilaantikocepci v unoru nemusi s ezadarit do pul roka e az po pul roce jak oa jak jsme byla nervozni.

Hlaven ty by si mela brat kyselinu listovou a ostatni nech nahode

• načítám...
491
29.4.10 14:26

Sisi

ahojky, vítám tě tu!!
my s partnerem jsme se snažili 3/4roku a měli jsme špatné hady, byla nám dporučena inseminace.
Místo toho jsem koupila vitamín E, C, Zinek, Selen a sobě kyselinu listovou a praštili jsme s kouřením. Od toho doporučení na inseminaci jsem do dvou měsíců přirozeně otěhotněla.

• načítám...
375
29.4.10 14:28

Ahoj Simonko, ja uz neberu HA skoro dva roky, ale az letos jsme se rozhodli pro mimco. Manza ale kouri, tak jsem si rikala, ze bych do nej aspon cpala nejake vitaminy :cert:

• načítám...
375
29.4.10 14:31
Alushka_6988 píše:
ahojky, vítám tě tu!!
my s partnerem jsme se snažili 3/4roku a měli jsme špatné hady, byla nám dporučena inseminace.
Místo toho jsem koupila vitamín E, C, Zinek, Selen a sobě kyselinu listovou a praštili jsme s kouřením. Od toho doporučení na inseminaci jsem do dvou měsíců přirozeně otěhotněla.

Ahoj Alushko, gratuluji k tehu :potlesk: Kyselinu listovou uz beru. A to E, C, Zinek a Selen je v jednom nebo si to vse kupovala zvlast? Reknes mi prosim kdyztak znacku? :kytka:

• načítám...
491
29.4.10 14:39

Bylo to myslím od Walmarku a asi bylo dohromady Zinek+selen+hořčík
zvlášť E
a ještě měli na cucání C+zinek, ale u tohoto značku nevím :nevim:

Ale jeden měsíc jsme jedli jen zinek+selen+hočík a další měsíc jen E, C+zinek, já nevím přesně jak se to může a nemůže kombinovat, ale spíš jsme to chtěli prostřídat, než abych do něj cpala všechno naráz.
Tu Kyselinu jsem taky brala asi půl roku dopředu, je to lepší, přeji Ti hodně štěstí, ať se brzy zadaří :palec: :kytka:

A korát mě teď udivilo, když jsem byla na gyndě na prvním vyšetřením, lékařce jsem sdělila, že užívám samotnou kyselinu listovou a řekla mi, že ať ji už teď neberu, nebo ne aspoň samotnou, že to není dobré :nevim: vůbec nevim teda proč, mám si prý koupit vitamíny už pro těhotné, ale všude čtu, jak kyselina listová je důležitá pro období před otěhotněním a pro první trimestr :nevim: Jsem z toho jelen…

• načítám...
2578
29.4.10 14:44

Alushka_6988 píše:
ahojky, vítám tě tu!!

• tak Alushko od tebe bych si asi měla vzít příklad a taky se na to kouření vykašlat :think: …(manžel nekouří) jinak se toho miminka asi nedočkáme......nemyslela jsem že by to mohlo mít takový vliv. :zed:

ale dík že jsi to napsala, tak snad už to ted pochopím , že už je dávno na čase. :jazyk:

• načítám...
375
29.4.10 14:49

Dekuju moc za info. Tak ja zajdu do lekarny a zkusim se tam pozeptat, zda se to muze kombinovat :dance:
Ja o kyseline listove take zatim slysela jen to nejlepsi a myslela jsem, ze se muze brat i v prvnim trimestru. Schvalne se zkusim podivat na net, jestli neco neobjevim. :jazyk: Hlidali jste si Alusko ovu nebo jste to nechali nahode? (teda jestli ti nevadi, ze se ptam). Ja si tenhle mesic koupila ovu testy, tak jsem zvedava :jazyk:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+