Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Yanka: ja si kupuju testy dva za 40kc myslim ze vetsinou mamatest vzdycky v lekarne a ted jsem si poprve koupila pocuravaci
mamatest s vetsi citlivosti a vysel mi na nem nejakej duch
a stal me kolem 70kc tak asi radsi budu kupovat ty dva do zasoby ![]()
Viky: tak aspon neco vid treba tak snad ti to vyjde
![]()
děkuji Tess jsi hodná, už jsem to poslala, achtěla jsem poštou, ale nakonec jsem to poslala na mejl, psát německy je děs, lepší je žádost napsat ručně no, ale po 10. zmrveným papíru jsem to vzdala
musím aSPOň vždycky zkusit něco třeba se jednou zadaří s tou prací…hlavně bych potom mohla konečně fakt otěhotnět aŤ manža nemá strach o peníze.
Jinak jak se máte holky?? jestli dnes bude tak krásně jak včera tak se půjdu opalovat na důr, nikdo nám sem nevidí, paráda
JINAK S MANŽEL POŘÁD NIC NEBYLO, UŽ MI TO LEZE NA MOZEK
už je to přes měsíc, je mi to líto, já to potřebuju…ne každej den, ale tohle už je moc
a otěhotnět mám asi jak??
ach jo ![]()
A na co tvůj manža je??? Co ho prostě ,,přepadnout´´ v krásném prádélku??? ![]()
vůbec nechápu co mu je
myslím že tady už ani to prádýlko nepomůže, nemá chuť to tvrdí furt…spíš radši nic neříká když hudruju ať má klid, ale nedělá nic, mě už se ho ani přepadat nechce, ptotože by to pak dělal stejně jen že já chci
je to divný já fakt nevím…ale vím že se mimča nedočkám
![]()
Tak já nevím
ale třebas si s ním promluvit,že ti nejde jen o dítě…je to divné aby neměl tak dlouho chuť…miluješ ho a tohle k tomu prostě patří,tak ať se nediví,že ti to chybí…
Krásné ranko devčátka
jakpak se máte? Já už sedím v práci celá nervózní, neb ve dvě mě čeká ten pohovor
Viky, to je divné, že se chlapovi nechce, zkoušela sis s ním o tom v klidu promluvit, abys zjistila, co se děje? Ale vůbec nepoužívej argumenty o mimču, jen mu prostě řekni že ho máš ráda a potřebuješ se s ním občas milovat
a držím pěstičky ať se ti ozvou z nové práce, to by vám taky určitě pomohlo pročistit ovzduší
jinak já zase dle očekávání nevydržela a udělala jsem si ráno test a nejsem těhu
mnoo takže zase začínám nanovo, zůstávám snažilkou ![]()
Ahoooooj ![]()
Viky : naprosto te chapu mi jsme meli pust mesic a jako neco hroznyho
jsem byla vztekla jak pes
ale promluvili jsme si a dozvedela jsem se ze si za to muzu sama pze jsem se k nemu nechovala hezky a do toho starosti s praci se zakazkama njn bylo toho na nej moc a tak vyradil sex hnup
ale ted uz je to v poho ted uz zas prudi kazdej den
a zkouseli jste si o tom promluvit??on ma pocit ze s nim chces spat jen pro otehotneni?? jak se ze sexu udela pracovni cinnost je to na hovno vzdycky
tak pisni jestli jsi s nim mluvila ju ![]()
jinak holky je tady paradni pocasi dneska mi prijede zbytek kamosu a vecer se jdem prevlect do carodejnickeho a slavit
to zas bude sranda,Viky a maj tam taky neco jako carodejnice asi ne vid ![]()
PetrušKu píše:
Krásné ranko devčátkajakpak se máte? Já už sedím v práci celá nervózní, neb ve dvě mě čeká ten pohovor
Viky, to je divné, že se chlapovi nechce, zkoušela sis s ním o tom v klidu promluvit, abys zjistila, co se děje? Ale vůbec nepoužívej argumenty o mimču, jen mu prostě řekni že ho máš ráda a potřebuješ se s ním občas milovat
a držím pěstičky ať se ti ozvou z nové práce, to by vám taky určitě pomohlo pročistit ovzduší
jinak já zase dle očekávání nevydržela a udělala jsem si ráno test a nejsem těhu
mnoo takže zase začínám nanovo, zůstávám snažilkou
Držím pěsti,ať ti ten pohovor dobře dopadne
…já ještě netestovala, ale taky si myslím,že zůstanu snažilkou
nemůžu totiž na to přestat myslet a věřím,že to bude docela problém…Ale ty nevěš hlavu a zkus jetě testnou později-může to být ještě brzo na //
Bobby, to znám, vím že teď už je to o tom psychickém bloku - to jasně dokazuje i to, že jsem testovala už 3 dny dopředu
ach jo, nemůžu si prostě pomoct ![]()
Tess člověče víš že ani nevím? ale super je že máme velikou rozkvetlou třešni na dvoře, to už jsou čarodějnice dneska?? no…a já nemám ani kam jít pálit
právě že jsem o tom mluvili minulej měsíc, a ráz naráz se to zlepšilo, bylo něco i v sobotu i v neděli pak dvakrát v týdnu ještě pak zavolal ten doktor že mi něco našel a bylo po zlepšení, když jsme chtěla tak mi manža řekl že jsme nemocná
no a pak že už má dojím ms tak že radší na…teď už mám 145 po ms a nic
a už i ví co mám že to nic strašnýho není…ale je na kontě hodně v mínusu, zase došli šeky na placení, já mu s tím nemůžu pomoct, barák platí napůl s tchýní ty polatky, ale zbytek sám a ještě mi platí pojištění chudák
do toho mají teďka moc práce takže musí o hodinu dýl pracovat
asi nesmím být sobecká a trochu to chápat, ale kdyby aspoň jen o víkendech
to má volno…a času je dost ale nic, včera dojel z práce, že dej si boty a neřekl co a jeli jsme poštět draka, jako vztak je krásnej, jen ten sex no…
![]()
Holky k tomu netestovani jeste pred nebo tesne po dojdete trosku dyl(teda ne ze bych va to prala fakt ne )
ale ja na zacatku bylo taky takova nez jsem se naucila se spozdenim tak nejak pocitat
ale co az to jednou vyjde to bude prekvapko ![]()
PetrušKu píše:
Bobby, to znám, vím že teď už je to o tom psychickém bloku - to jasně dokazuje i to, že jsem testovala už 3 dny dopředuach jo, nemůžu si prostě pomoct
Jenže jak to má člověk ovlivnit,že? Můj se mi snaží pomoct-koupil mi štěně,bere mě na výlety,podnikáme různé akce,ale stejně prostě chodím a přemýšlím
už je to na palici
![]()
Viky : tak to je prima ze ve vztahu je to takle krasny
a co se tyka toho onemocneni muzi jsou prenaseci ja jsem objevila na netu to ze oni ten vir maji ale zaroven maji vetsi obrany system a dokaze se to jejich telo s tim vyrovnat ale nase ne takze nemusi se bat ze od tebe neco chytne pze uz to ma a sam se vyleci
jde o tu dysplazii po tom co jsi psala to vypada stejne jak u me.A o sexu jste spolu na drackach nemluvili??
Viky : tak to je prima ze ve vztahu je to takle krasny
a co se tyka toho onemocneni muzi jsou prenaseci ja jsem objevila na netu to ze oni ten vir maji ale zaroven maji vetsi obrany system a dokaze se to jejich telo s tim vyrovnat ale nase ne takze nemusi se bat ze od tebe neco chytne pze uz to ma a sam se vyleci
jde o tu dysplazii po tom co jsi psala to vypada stejne jak u me.A o sexu jste spolu na drackach nemluvili??
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat