Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1586
29.4.10 22:46

Yanka: ja si kupuju testy dva za 40kc myslim ze vetsinou mamatest vzdycky v lekarne a ted jsem si poprve koupila pocuravaci :mrgreen: mamatest s vetsi citlivosti a vysel mi na nem nejakej duch :roll: a stal me kolem 70kc tak asi radsi budu kupovat ty dva do zasoby :wink:

Viky: tak aspon neco vid treba tak snad ti to vyjde :palec: :kytka:

• načítám...
17715
30.4.10 09:04

děkuji Tess jsi hodná, už jsem to poslala, achtěla jsem poštou, ale nakonec jsem to poslala na mejl, psát německy je děs, lepší je žádost napsat ručně no, ale po 10. zmrveným papíru jsem to vzdala :oops: :zed: musím aSPOň vždycky zkusit něco třeba se jednou zadaří s tou prací…hlavně bych potom mohla konečně fakt otěhotnět aŤ manža nemá strach o peníze.
Jinak jak se máte holky?? jestli dnes bude tak krásně jak včera tak se půjdu opalovat na důr, nikdo nám sem nevidí, paráda :dance: JINAK S MANŽEL POŘÁD NIC NEBYLO, UŽ MI TO LEZE NA MOZEK :cert: :zed: už je to přes měsíc, je mi to líto, já to potřebuju…ne každej den, ale tohle už je moc :zed: a otěhotnět mám asi jak?? :zed: ach jo :zed:

• načítám...
19606
30.4.10 09:26

A na co tvůj manža je??? Co ho prostě ,,přepadnout´´ v krásném prádélku??? :-D

• načítám...
17715
30.4.10 09:39

vůbec nechápu co mu je :nevim: myslím že tady už ani to prádýlko nepomůže, nemá chuť to tvrdí furt…spíš radši nic neříká když hudruju ať má klid, ale nedělá nic, mě už se ho ani přepadat nechce, ptotože by to pak dělal stejně jen že já chci :nevim: je to divný já fakt nevím…ale vím že se mimča nedočkám :zed: :pocitac: :cert:

• načítám...
19606
30.4.10 09:47

Tak já nevím :nevim: ale třebas si s ním promluvit,že ti nejde jen o dítě…je to divné aby neměl tak dlouho chuť…miluješ ho a tohle k tomu prostě patří,tak ať se nediví,že ti to chybí…

• načítám...
647
30.4.10 09:48

Krásné ranko devčátka :mavam: jakpak se máte? Já už sedím v práci celá nervózní, neb ve dvě mě čeká ten pohovor :think: Viky, to je divné, že se chlapovi nechce, zkoušela sis s ním o tom v klidu promluvit, abys zjistila, co se děje? Ale vůbec nepoužívej argumenty o mimču, jen mu prostě řekni že ho máš ráda a potřebuješ se s ním občas milovat :dance: a držím pěstičky ať se ti ozvou z nové práce, to by vám taky určitě pomohlo pročistit ovzduší :jazyk: jinak já zase dle očekávání nevydržela a udělala jsem si ráno test a nejsem těhu :-( mnoo takže zase začínám nanovo, zůstávám snažilkou :-D

• načítám...
1586
30.4.10 09:49

Ahoooooj :mavam:

Viky : naprosto te chapu mi jsme meli pust mesic a jako neco hroznyho :-? jsem byla vztekla jak pes :cert: ale promluvili jsme si a dozvedela jsem se ze si za to muzu sama pze jsem se k nemu nechovala hezky a do toho starosti s praci se zakazkama njn bylo toho na nej moc a tak vyradil sex hnup :mrgreen: ale ted uz je to v poho ted uz zas prudi kazdej den :srdce: :wink: a zkouseli jste si o tom promluvit??on ma pocit ze s nim chces spat jen pro otehotneni?? jak se ze sexu udela pracovni cinnost je to na hovno vzdycky :-? :-? tak pisni jestli jsi s nim mluvila ju :wink:

jinak holky je tady paradni pocasi dneska mi prijede zbytek kamosu a vecer se jdem prevlect do carodejnickeho a slavit :mrgreen: to zas bude sranda,Viky a maj tam taky neco jako carodejnice asi ne vid :lol:

• načítám...
19606
30.4.10 09:54
PetrušKu píše:
Krásné ranko devčátka :mavam: jakpak se máte? Já už sedím v práci celá nervózní, neb ve dvě mě čeká ten pohovor :think: Viky, to je divné, že se chlapovi nechce, zkoušela sis s ním o tom v klidu promluvit, abys zjistila, co se děje? Ale vůbec nepoužívej argumenty o mimču, jen mu prostě řekni že ho máš ráda a potřebuješ se s ním občas milovat :dance: a držím pěstičky ať se ti ozvou z nové práce, to by vám taky určitě pomohlo pročistit ovzduší :jazyk: jinak já zase dle očekávání nevydržela a udělala jsem si ráno test a nejsem těhu :-( mnoo takže zase začínám nanovo, zůstávám snažilkou :-D

Držím pěsti,ať ti ten pohovor dobře dopadne :palec: :palec: …já ještě netestovala, ale taky si myslím,že zůstanu snažilkou :-( nemůžu totiž na to přestat myslet a věřím,že to bude docela problém…Ale ty nevěš hlavu a zkus jetě testnou později-může to být ještě brzo na //

• načítám...
647
30.4.10 09:57

Bobby, to znám, vím že teď už je to o tom psychickém bloku - to jasně dokazuje i to, že jsem testovala už 3 dny dopředu :zed: ach jo, nemůžu si prostě pomoct :think:

• načítám...
17715
30.4.10 09:58

Tess člověče víš že ani nevím? ale super je že máme velikou rozkvetlou třešni na dvoře, to už jsou čarodějnice dneska?? no…a já nemám ani kam jít pálit :nevim: právě že jsem o tom mluvili minulej měsíc, a ráz naráz se to zlepšilo, bylo něco i v sobotu i v neděli pak dvakrát v týdnu ještě pak zavolal ten doktor že mi něco našel a bylo po zlepšení, když jsme chtěla tak mi manža řekl že jsme nemocná :nevim: :nevim: no a pak že už má dojím ms tak že radší na…teď už mám 145 po ms a nic :nevim: a už i ví co mám že to nic strašnýho není…ale je na kontě hodně v mínusu, zase došli šeky na placení, já mu s tím nemůžu pomoct, barák platí napůl s tchýní ty polatky, ale zbytek sám a ještě mi platí pojištění chudák :nevim: do toho mají teďka moc práce takže musí o hodinu dýl pracovat :zed: :pocitac: asi nesmím být sobecká a trochu to chápat, ale kdyby aspoň jen o víkendech :nevim: to má volno…a času je dost ale nic, včera dojel z práce, že dej si boty a neřekl co a jeli jsme poštět draka, jako vztak je krásnej, jen ten sex no… :evil: :evil: :cert:

• načítám...
1586
30.4.10 10:00

Holky k tomu netestovani jeste pred nebo tesne po dojdete trosku dyl(teda ne ze bych va to prala fakt ne )
ale ja na zacatku bylo taky takova nez jsem se naucila se spozdenim tak nejak pocitat :-? ale co az to jednou vyjde to bude prekvapko :mrgreen:

• načítám...
19606
30.4.10 10:02
PetrušKu píše:
Bobby, to znám, vím že teď už je to o tom psychickém bloku - to jasně dokazuje i to, že jsem testovala už 3 dny dopředu :zed: ach jo, nemůžu si prostě pomoct :think:

Jenže jak to má člověk ovlivnit,že? Můj se mi snaží pomoct-koupil mi štěně,bere mě na výlety,podnikáme různé akce,ale stejně prostě chodím a přemýšlím :-) už je to na palici :-( :pocitac: :roll:

• načítám...
647
30.4.10 10:03

Tessmi, ty to vždycky vydržíš? :lol: to ti teda moc závidím :mavam:

• načítám...
1586
30.4.10 10:04

Viky : tak to je prima ze ve vztahu je to takle krasny :palec: a co se tyka toho onemocneni muzi jsou prenaseci ja jsem objevila na netu to ze oni ten vir maji ale zaroven maji vetsi obrany system a dokaze se to jejich telo s tim vyrovnat ale nase ne takze nemusi se bat ze od tebe neco chytne pze uz to ma a sam se vyleci :wink: jde o tu dysplazii po tom co jsi psala to vypada stejne jak u me.A o sexu jste spolu na drackach nemluvili??

• načítám...
1586
30.4.10 10:05

Viky : tak to je prima ze ve vztahu je to takle krasny :palec: a co se tyka toho onemocneni muzi jsou prenaseci ja jsem objevila na netu to ze oni ten vir maji ale zaroven maji vetsi obrany system a dokaze se to jejich telo s tim vyrovnat ale nase ne takze nemusi se bat ze od tebe neco chytne pze uz to ma a sam se vyleci :wink: jde o tu dysplazii po tom co jsi psala to vypada stejne jak u me.A o sexu jste spolu na drackach nemluvili??

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+