Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
no to má právě asi strach skrz penízky, určo by bylo lepší kdybych aspoň půl roku tady odmakala, poslala jsem životopis a žádost do Lidlu, hledali, tak jsme zvědavá, no však to štěstíčko musí přijít, jinak přemýšlím jak navodit manželovi chuť, minulej měsíc to bylo paráda, se zlepšil a i se snažil, tak nevím co se stalo, jinak výkon je vždycky skvělej, je šikovnej
je pravda že jsem ho nezkoušela přepadnout, asi se pokusím ráno:-)
viky23 píše:
no to má právě asi strach skrz penízky, určo by bylo lepší kdybych aspoň půl roku tady odmakala, poslala jsem životopis a žádost do Lidlu, hledali, tak jsme zvědavá, no však to štěstíčko musí přijít, jinak přemýšlím jak navodit manželovi chuť, minulej měsíc to bylo paráda, se zlepšil a i se snažil, tak nevím co se stalo, jinak výkon je vždycky skvělej, je šikovnej![]()
![]()
je pravda že jsem ho nezkoušela přepadnout, asi se pokusím ráno:-)
Zkus to…nic tím neztratíš ![]()
no dnešek teda nic moc…na to že je první máj,tak jsme se ještě pohádali a teď spolu nemluvíme
proč jsem sakra tak protivná??? to není normální ![]()
manžu jsem musela vzbudit, že mě nepolíbil pod třešní, jinak my měli pěknej den, třeba jsi Boby těhu, podle těch nálad, nebo jen vystresovaná jestli to klaplo, vydrž
to bude dobrý ![]()
spíš jsem zase vystresovaná,že to nevyšlo
já ani pusu nedostala
ale zavařila jsem si to sama ![]()
Jude gratuluji, tak nás tu pěkně přibývá. Já jdu k doktorce 4.5. tak to taky ještě nemám potvrzené, ale test je jasný. Taky mi vychází termín tak nějak ten první týden ledna pokud jsem dobře počítala. Uvidím co spočítá doktorka. Doufám, že bude všechno v pořádku. Docela jsem měla v práci o víkendu honičku a stresy tak snad to nebude mít vliv. dneska taky ještě pracuju a pak mám celý týden volno tak si odpočinu. Pokud nebude mít doktorka námitky chci aspoň chvíli pracovat, aby mi to rychleji uteklo. ![]()
Viky,
správně - na nic se ho neptat a prostě na něj skočit
![]()
Bobby,
tak co????? Dnes je den D
. A co jsi manžílkovi udělala, že jsi ani prvomájovou pusu nedostala? Ale nic si z toho nedělej, můj ani neví, že byl první máj - u nás se pusa taky nekonala.
Teda dnes je tak hnusně, to bude zase den. Já musím celý den prát, přivezli jsem obr kupu špinavého prádla, malej se vyrochnil, kde a v čem se dalo
.
Ijajeki píše:
Jude gratuluji, tak nás tu pěkně přibývá. Já jdu k doktorce 4.5. tak to taky ještě nemám potvrzené, ale test je jasný. Taky mi vychází termín tak nějak ten první týden ledna pokud jsem dobře počítala. Uvidím co spočítá doktorka. Doufám, že bude všechno v pořádku. Docela jsem měla v práci o víkendu honičku a stresy tak snad to nebude mít vliv. dneska taky ještě pracuju a pak mám celý týden volno tak si odpočinu. Pokud nebude mít doktorka námitky chci aspoň chvíli pracovat, aby mi to rychleji uteklo.
Ijajeki,
gratuluji !!!!!!
Kdy jsi měla první den poslední MS? Já pořád zvažuju, kdy jít k dr. Taky bych šla nejradši už příští týden, ale radši bych si počkala na ![]()
Určitě budeš v pořádku, ale radši už ber všechno doma i v práci s rezervou
pokud to půjde. Ať jste oba v pohodě. To bude tvoje první mimi?
Poslední menstruaci jsem měla 31.3. taky jsem chtěla počkat, ale doktorka si mě objednala už teď a jsem nakonec ráda. Mám totiž ten problém, že pracuju v prodejně se zvířaty a dneska mě kolegyně, když jsem jí prozradila jak na tom jsem dost postrašila, že její kamarádka kvůli zvířatům 2 krát potratila. Tak budu radši, když mě doktorka zkontroluje hned a asi bohužel budu muset na nemocenskou hned od začátku. šéfa to asi moc nepotěší, ale co se dá dělat zdraví miminka je přednější. jen bych to všechno už ráda měla za sebou a byla v klidu. mám docela nervy, aby už nebylo něco špatně.
Jo a první není mám téměř 15 letého syna. Tak to bude takový mazlíček pro všechny.Když byl syn malý nezvládla bych druhé ani zdravotně měla jsem po porodu syna dost problémy, nefungovala mi štítná žláza a i jiné potíže. a později jsme se věnovali spíš práci. Manžel má od nového roku lepší práci s větším platem tak jsme se rozhodli pro to druhé dítko.
holky vy se teda máte, opravdu závidím, ale zdravě, včera šel manža brzo spát, měli jsme náročnej den…tak jsem na něj neskočila
ale už se pomalu chystám, že bych se po obědě pokusila…pokud nejde hora k mohamedovi, musí mohamed k hoře ne??
jsem ráda, že jsem to tu objevila, našla zpřízněné dušičky a mohu se vypovídat, děkuji holky, jste skvělé
![]()
Viky ty jsi taky super a držím palečky ať se ti s manželem daří. Někdy to s nima není zrovna jednoduché. Taky jsem měla pocit, že se mu do toho milování nechce ve chvíli, kdy jsme se rozhodli pro miminko. Se sestrou jsme se tomu smály, že chlapi vypadají jako když se bojí, že to udělají špatně, něco na tom možná bude. Není na tom sice co zkazit, ale asi působí ta psychika i na ně.
Jude píše:
Viky,
správně - na nic se ho neptat a prostě na něj skočit![]()
![]()
Bobby,
Teda dnes je tak hnusně, to bude zase den. Já musím celý den prát, přivezli jsem obr kupu špinavého prádla, malej se vyrochnil, kde a v čem se dalo
tak co????? Dnes je den D. A co jsi manžílkovi udělala, že jsi ani prvomájovou pusu nedostala? Ale nic si z toho nedělej, můj ani neví, že byl první máj - u nás se pusa taky nekonala.
.
ještě jsem netestovala…bojím se asi dalšího zklamání
tak místo mojeho mi dalo pusu naše štěně
aspoň něco…já byla tak protivná-nálada se mi během hodiny změní asi 10×,takže se ani nedivím,že na mě neměl náladu…jsem z toho nějaká zdrblá ![]()
viky23 píše:holky vy se teda máte, opravdu závidím, ale zdravě, včera šel manža brzo spát, měli jsme náročnej den…tak jsem na něj neskočila
![]()
ale už se pomalu chystám, že bych se po obědě pokusila…pokud nejde hora k mohamedovi, musí mohamed k hoře ne??
jsem ráda, že jsem to tu objevila, našla zpřízněné dušičky a mohu se vypovídat, děkuji holky, jste skvělé
![]()
![]()
přesně tak
a kdyby náhodou nechtěl,tak zatni zuby a v klídku…:-) ty jsi taky skvělá
obdivuju,že máš takové nervy s tchýní atd.....je fajn,že se tu můžem takhle vykecat ![]()
Ijajeki,
já bych ti taky doporučovala radši zůstat doma na nemocenské. Tvoje práce může být fakt riziková a mimčo je přednější. Ještě se v životě napracuješ
Já se budu snažit dr. přemluvit taky na nemocenskou, ale z důvodu, že už nemám rodičovský příspěvek a penízky by opravdu bodly. Já měla MS 27.3. takže jsme od sebe jen 4 dny. Určitě v út napiš jak jsi dopadla a já dám vědět, jestli jsem to vydržela nebo šla taky
.
Viky,
oběd se blíží
![]()
Bobby,
držím palce ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat