Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Sisi79: Ahoj Sisi ![]()
Viky: ja musela duchodci v baraku si stezovali a zavolali na me policii hruza znicila mi celej byt dve hodiny jsme uklizeli a to je celych pul roku,to uz bxylo pokolikaty
kazdou noc ve tri silene mnouka i pres den takze v panelaku se to neda zvladnout nejsem ten typ co se neceho zbavi kdyz to neni jednoduchy nerada se vzdavam mam z toho blbej pocit ze jsem ji dala ale vazne uz mi dosli sily i moznosti ![]()
tak ja jdu chrnet zitra brzo rano letime do toho Gennetu tak pa holky ![]()
ahojky, moc děkuji za gratulaci, já gratuluji také moc a moc ![]()
Můj první den posl.mens. je 26.3.
Takže jsme nasteno
o jeden den ![]()
tento termín porodu mi sdělila lékařka, byla jsem u ní před týdnem, příští pondělí jdu znova na kontrolu, jelikož beru utrogestan a bude mi psát další.. Takže to vypadá, že jsem na začátku šestého týdne
V pátek mi začal šestý týden, takže nevím přesně jak se to píše v těch zkratkách jestli 5+3tt nebo jak?
ahojky holky tak dneska mi zacinaj plodny dny a ovulaci mam mit 5.5.10 tak snad se nam to s pritelet ted povede. ![]()
ahoj holky,
tak se hlásím po víkendu a nestíhám číst ![]()
zatím papa musím jít makat ![]()
ahoj Alushko… Jakpak se daří??? Nějaké nevolnosti? mohlo by se nám zadařit když je ten měsíc lásky,že?
jinak hezký den všem
mám nastudovaný ten děložní čípek…zhruba 2 dny před ms by měl měknout a otevírat se a já ho mám pořád tvrdý…že by nějaká malinkatá naděje??? jinak test zatím nic
a ms nikde…no uvidím ![]()
Ahojky Boby ![]()
dnes mám příjmačky na dálkové studium akorát jsem se teď na to vůbec nepřipravovala, navíc to těhotenství
To jsem samou radostí nemohla myslet na nic jiného a doma jsme měli teď nějakou krizi, takže mi to uplně vypadlo a teď v práci se trošku šrotím, mám je od půl jedný a naštěstí do práce se už nevrátím..
Ráno mi bylo zle, motala se mi hlava, musela jsem chvíli sedět před barákaem na lavičce a z hluboka dýchat, a v práci jsem si zase dělala průvan, přitom ho tak nesnáším ![]()
Jen ať mi je pořádně blbě, ať vím, že ten brouček se dál v pořádku vyvíjí.. Měla jsem teď hodně stresu a moc se o něj bojím…
![]()
Alushka_6988 píše:
Ahojky Boby![]()
dnes mám příjmačky na dálkové studium akorát jsem se teď na to vůbec nepřipravovala, navíc to těhotenství
Ráno mi bylo zle, motala se mi hlava, musela jsem chvíli sedět před barákaem na lavičce a z hluboka dýchat, a v práci jsem si zase dělala průvan, přitom ho tak nesnášímTo jsem samou radostí nemohla myslet na nic jiného a doma jsme měli teď nějakou krizi, takže mi to uplně vypadlo a teď v práci se trošku šrotím, mám je od půl jedný a naštěstí do práce se už nevrátím..
Jen ať mi je pořádně blbě, ať vím, že ten brouček se dál v pořádku vyvíjí.. Měla jsem teď hodně stresu a moc se o něj bojím…![]()
Věřím,že vše bude v pořádku
tak držím pěsti ať ti ty přijímačky vyjdou… hlavně dostatečně odpočívej,ať jste v pořádku oba dva ![]()
tak ja mam obcas taky starosti i nervy a proto si myslim ze nam to nejdem bojim se toho.
díky moc, ale nejvíc mi záleží na dorbečkovi, ale snad bude silný jako maminka
![]()
Prcku to taky s tím může souviset ale i nemusí.. Opravdu to chce spíše klid ale mě se to teda povídá…
Nesmíš se toho bát a hlavně radší opravdu moc na to nemyslet…
tak ja nato nemyslim jen premyslim jestly se to povedlo nebo ne.jinak jsem v pohode.
Dobré ránko všem,
Bobby - test takhle brzo nemusí nic ukázat,ale je super, že ms ještě nepřisla a tudíž je tu pořád ještě naděje. ![]()
Alushko, dávej na sebe pozor. Snad se vám to doma uklidní. Je škoda, že zrovna teď máte neshody. Ale uřčitě se to zlepší, protože ti začne růst bříško a to si ti mužšký teprve uvědomí, že mají doma těhulky a začnou se o nás bát. ![]()
A držím všem pěstičky na plodné dny ![]()
Já to mám v práci taky hodně náročné. Jsem ve stresu v podstatě pořád a pracuji moc hodin přesčasů. Tak se bojím, že to na to má taky vliv… ![]()
tak natom jsme stejne v praci je plno stresu. ja ho tam mam taky a take dost prescasu
![]()
moc děkuji, jo přítel se už lísá, kdežto zase na něj nemám náladu já… No ale ono to přejde…
Sám říkal že má o mě strach, tak snad… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat