Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
mám se fajn až na ten sex
dneska se mi dokonce zdálo o jiným chlapovi, jestli to takhle půjde dál tak mi asi hrábne, denka tu už od rána prší…tak brouzdám jen po netu…taky bych se chtěla snařit ach jo…ten kdo to dělá často ani nepotřebuje zjišťovat plodné dny, protože to jednou vyjít musí, my se ani nesnažíme, nic se neděje, natož v plodné dny, já do téhle diskuze vlastně ani nepatřím, ach jo jde na mě zase ten splín ![]()
viky23 píše:
mám se fajn až na ten sexdneska se mi dokonce zdálo o jiným chlapovi, jestli to takhle půjde dál tak mi asi hrábne, denka tu už od rána prší…tak brouzdám jen po netu…taky bych se chtěla snařit ach jo…ten kdo to dělá často ani nepotřebuje zjišťovat plodné dny, protože to jednou vyjít musí, my se ani nesnažíme, nic se neděje, natož v plodné dny, já do téhle diskuze vlastně ani nepatřím, ach jo jde na mě zase ten splín
Ale patříš!!!!! a ne že ne!!!! u nás taky prší,takže je to na palici-furt nějaká depka nb něco…a to má prý pršet celý týden
neboj to se zlomí!!!!
Sisi79 píše:
Jasnačka, jednou nám to vyjít musíJá jsem teď 18DC. Myslím, že minule jsem měla ovu 17 DC, ale tenhle měsíc asi přišla už kolem 14DC a tudíž jsme na mimi asi nezadělali, protože v te době jsme se tulili jen jednou, protože jsem byla unavená z práce a ještě k tomu jsem měla negativní ovu testy, tak jsem myslela, že ovu teprve přijde. Ale tenhle měsíc jsem s tím tak nějak srovnaná a v pohodě. Minulý měsíc jsem to prožívala víc
a máš teď nějaký ovu test??? možná by to stálo za to to zkusit-třeba je to ovu..
dík bobby, jenže mě nejvíc štve že to bez toho milování nejde, to už bych si ho udělala sama to mimčo
ale že to podstatné tomuu chybí no…
a uhnat jinde si ho taky nemůžu, když nic neděláme
to byl vtip samosřejmě
už měsíc nic nebylo, to je depresivní
![]()
Viky:
nebuď smutná…jasan že sem k nám patříš ![]()
proto tady sme a určitě se to podaří nám všem, jen někomu dřív a někomu dýl…
kdyby aspoň venku bylo hezky…hned by byla lepší nálada ![]()
právě, venku hnusně, doma nuda. nic se mi nechce…kdybych aspoŃ MĚLA TU PRÁCI…CHJO:-( jdu se najíst
hm uplně ti rozumím - já jsem taky dlouho hledala práci a bylo to na prd…nálada na nic a dotoho to mimčo… ale to musí jednou skončit a zase bude dobře ![]()
viky23 píše:
dík bobby, jenže mě nejvíc štve že to bez toho milování nejde, to už bych si ho udělala sama to mimčo![]()
![]()
ale že to podstatné tomuu chybí no…
a uhnat jinde si ho taky nemůžu, když nic neděláme
![]()
![]()
to byl vtip samosřejmě
![]()
![]()
![]()
![]()
už měsíc nic nebylo, to je depresivní
![]()
nebuď smutná…jestli řeší tu finanční stránku,problémy v práci atd,tak mu nepřidá na tom,když budeš naléhat…chce to všechno s klidem…ono ho to trkne
uvidíš ![]()
no co asi
nebo moooc pracuje
já jsme dneska chrněla až do 10hod
a teď koukám, že už je tolik hodin ![]()
viky23 píše:no co asi
nebo moooc pracuje
![]()
![]()
já jsme dneska chrněla až do 10hod
a teď koukám, že už je tolik hodin
však nikam nepospícháš
závidím
taky bych dneska spala-jenže mě probudilo štěně v 6,takže rychle ven a pak už se usnout nedalo
jo tak já bych taky vydržela spát tak dlouho…
kdo ví
myslím ale,že měla testovat-měla dostat ms den po mě…kdo ví-třeba dojde se skvělou zprávou ![]()
ty jooo, že by další těhulka
… to by bylo super, ale že si dává na čas…zkouší naše nervy
![]()
no tak uvidíme s čím dorazí… ![]()
Ale patříš. Nezoufej, určitě se to zlepší. A nefungují na něj nějaká „podpořovadla“ jako třeba podvazky, noční košilky nebo tak něco? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat