Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
375
3.5.10 16:37
Bobby píše:
Sisi79 píše:
Jasnačka, jednou nám to vyjít musí :-D Já jsem teď 18DC. Myslím, že minule jsem měla ovu 17 DC, ale tenhle měsíc asi přišla už kolem 14DC a tudíž jsme na mimi asi nezadělali, protože v te době jsme se tulili jen jednou, protože jsem byla unavená z práce a ještě k tomu jsem měla negativní ovu testy, tak jsem myslela, že ovu teprve přijde. Ale tenhle měsíc jsem s tím tak nějak srovnaná a v pohodě. Minulý měsíc jsem to prožívala víc 8-)
a máš teď nějaký ovu test??? možná by to stálo za to to zkusit-třeba je to ovu..

Ahojky, testuju každý den, ale bohužel mam pořád tu druhou čárku jen velmi slabou. :-x Ale možná se na manžílka i přesto dneska vrhnu… člověk nikdy neví, co? :cert:

• načítám...
19606
3.5.10 16:44
Sisi79 píše:
Bobby píše:
Sisi79 píše:
Jasnačka, jednou nám to vyjít musí :-D Já jsem teď 18DC. Myslím, že minule jsem měla ovu 17 DC, ale tenhle měsíc asi přišla už kolem 14DC a tudíž jsme na mimi asi nezadělali, protože v te době jsme se tulili jen jednou, protože jsem byla unavená z práce a ještě k tomu jsem měla negativní ovu testy, tak jsem myslela, že ovu teprve přijde. Ale tenhle měsíc jsem s tím tak nějak srovnaná a v pohodě. Minulý měsíc jsem to prožívala víc 8-)
a máš teď nějaký ovu test??? možná by to stálo za to to zkusit-třeba je to ovu..
Ahojky, testuju každý den, ale bohužel mam pořád tu druhou čárku jen velmi slabou. :-x Ale možná se na manžílka i přesto dneska vrhnu… člověk nikdy neví, co? :cert:
:-D :-D :-D přesně tak :-) jen s chutí do toho :-D
  • načítám...
17715
3.5.10 16:58

TO NEVÍM NO…Já podvazky a tak něco doma nevedu, mám jednu pěknou soupravičku, s korzetkem, ale to mám ještě doma u maminky, a už se do toho beztak s prsama, nebvejdu a mám obavu, že bych se akorát tak ztrapnila, když by to s ním nehlo :nevim:

• načítám...
19606
3.5.10 17:04
viky23 píše:
TO NEVÍM NO…Já podvazky a tak něco doma nevedu, mám jednu pěknou soupravičku, s korzetkem, ale to mám ještě doma u maminky, a už se do toho beztak s prsama, nebvejdu a mám obavu, že bych se akorát tak ztrapnila, když by to s ním nehlo :nevim:

Tak něco koupit…nb vymyslet… já když neměla korunky a byli jsme tak nějak jednu dobu ,,na dně´´,tak nám samozřejmě vázl i sex bo nebyla nálada…jenže chuť je potvora,že :-D prolezla jsem šatník a vymyslela a vyrobila kostým čertíka :cert: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: a úspěch to doopravdy mělo :-) jen mít ten nápad :-)

• načítám...
17715
3.5.10 18:13

:cert: čertíka jo?? teda to zní dobře :palec: ale já bych to určitě tak dobře nevymyslela :lol:

• načítám...
19606
3.5.10 18:17

ale joooo :-)není to nic těžkého :-)

• načítám...
19606
3.5.10 22:38

Holky dneska nám to nějak vázne…

• načítám...
491
4.5.10 07:29

Sisi

já jsem to tušila že jsem těhu, nevím proč, ale měla jsem takové tušení, navíc jsem byla několik dní zadýchaná, nesnesla jsem větší námahu a tak jsem si čtyři dny před oček.ms udělala test a byl tam duch, přítel tvrdil že tam nic nevidí, nenechala jsem si zkazit radost, já jse viděla :) no a za dva dny jsem si ho udělala znovu už tam byla tlustice tak mi to věřil :wink: no a měsíčky měli dorazit druhý den a nic :)

• načítám...
491
4.5.10 07:42

jude

ahojky :)

No mě taky pobolívá sem tam podbříšek, ale není to uplně stejná bolest jako na ms, a spíš to zabolí když se víc namáhám, nebo rychle vstanu s postele apod..
A bolí mě prsa, mám je pořád taková nateklá jako před měsíčky a bradavek se pomalu nemohu dotknout… a bříško nafouklejší :) Je to mé první těhu tak se asi i více pozoruji. A začla jsem jíst sladké, které jsem nikdy pořádně nemusela.
Jinak mi lékařka dělala ultrazvuk, sice nejdříve říkala, že jsem přišla brzy, že neví, zda tam něco uvidí a nakonec vidět bylo, takový malý hrášek :srdce:
Utrogestan mi napsala jelikož jsem předtím měla pár cyklů bez ovu a brala jsem clostylbegyt na vajíčka a na uvolnění jsem pak dostala pregnyl, ale to těhotenství nevyšlo, to jsem byla v únoru. (na podzim jsem marodila se zánětem vaječníků, jelikož jsem nejdříve měla zánět močových cest a takhle se mi to zhoršilo) Pak jsme zjistili že máme i špatný spermiogram, tak jsme se spíše zaměřili na lepší životosprávu a nečekala bych, že za dva měsíce od těch špatných zpráv budu těhotná!
No teď jsem odbočila, kvůli té ovulaci mám ten utrogestan na udržení těhotenství.. Je to na tvorbu žlutého tělíska do třetího měsíce - aby těhotenství nezanikalo, když se nebude vyvíjet to žluté tělísko - pak už přebírá funkci placenta - ale to určitě víš.. Takže tak…
No já nad tím taky přemýšlím, jelikož tak maax.do tří let bych chtěla další děťátko a taky si říkám, jak to budu dělat, ale určitě by se člověk stejně měl asi šetřit… Nic netahat apod.. ale malýho prcka asi bude muset…Ale opatrně!!! Šetřit se :kytka:

• načítám...
308
4.5.10 08:28

Alushko,
jak jsi včera dopadla? Držely jsme ti palce.

Já ty 3 týdny, než půjdu k dr. nevydržím :cry: :cry: :cry: . Ale musím, kdybych tam šla dřív a ona mi řekla, že není :srdce: , ať se radši ještě neraduju (což doktoři rádi) tak by mě asi štrejchlo :evil: Zkusím si zařídit nějaký třítýdenní zimní spánek :wink: a probudím se těsně před kontrolou :-) .

Bobby,
:twisted: :twisted: jaké převleky máš ještě doma ?? :pankac: :pankac:

• načítám...
828
4.5.10 08:35

ahojky holky jak jste se vyspaly.jy dobre akorad to pocasi je nic mocm tak v pondeli jsme zadelaly a cekam az bude streda abysme mohly novu o budu mit ovulaci.

• načítám...
828
4.5.10 08:37

nebo myslie za bysme mely mit sex uz dneska a zitra znovu.chtela jsem se zeptat jestly to musi byt az zitra nebo uz i dneska kdyz by to bylo dneska tak ty sparmije vydrzi 7 hod a vydzely by az do zitra zejo.

• načítám...
779
4.5.10 08:42
prcek84 píše:
nebo myslie za bysme mely mit sex uz dneska a zitra znovu.chtela jsem se zeptat jestly to musi byt az zitra nebo uz i dneska kdyz by to bylo dneska tak ty sparmije vydrzi 7 hod a vydzely by az do zitra zejo.

Taky jsme to doma řešili jestli už rači dneska, ale já nevím aby toho materiálu byla dostatečná várka od včera :-D

• načítám...
308
4.5.10 08:42

Prcku,
já jsem četla, že za dobrých podmínek :wink: by měly vydržet až 72 hod. Takže je dobré mít sexík i 3 dny před ovulkou.

Před chvílí jsem se objednala k dr. na 21.5., ať mě to neláká jít k ní dřív. Tak uvidíme. Sestra říkala, že 7+6tt by srdíčko mělo být vidět, ale četla jsem dost příspěvků, kdy to bylo i později. V minulém těhu jsme měli :srdce: už v 6+5tt.

• načítám...
647
4.5.10 09:01

Ahojííík děvčátka, tak se zase po delší odmlce hlásím k vám…už se mi po vás stýskalo :hug: Jude moc mě potěšila tvá starost o mě, opravdu mi udělalo radost že sis na mě vzpoměla :kytka: já měla celkem náročný víkend a včera dovolenku, neb jsem byla s přítelem na výběrku na nové místo, tak jsme si udělali i hezký výlet :pankac: a jak je to s tebou holka? Už máš nějaký konkrétní výsledek a jak bylo na dovče? Ještě jsem si nestihla pročíst příspěvky zpětně :think: jinak mám dotaz, včera jsem měla dostat ms, zatím nic, jak by měla vypadat bazální teplota před ms, pod 37?? :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+