Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
375
4.5.10 13:48

Jude, takze hned ten mesic, co si zacala merit BT si otehotnela? Pokud ano, tak to nejak vymyslim a jdu do toho taky :mrgreen:

• načítám...
375
4.5.10 13:49

Petrusko, nezoufej. Treba jses opravdu tehu a ms neprijde. Nadeje umira posledni… :kytka:

• načítám...
647
4.5.10 13:50

No právě a viděly jste holky teď na nově tu reportáž o tom, jak některé matky (tak se nazvat tedy nedají :cert: ) odkládají svoje mimi?? Normálně se mi otvírala kudla v kapse!! :twisted: Jinak my bychom s přítelem rádi jednou taky nějakého opuštěného mimíska adoptovali a dali mu rodinu :andel: nejdříve bychom ale rádi také alespoň jedno vlastní… :kytka:

• načítám...
19606
4.5.10 13:53
PetrušKu píše:
Teda holky, dneska je to v práci hrozná nudááá a navíc mě začalo pěkně bolet v podbřišku, takže se už zřejmě hlasí ms, chjo :-( to snad není možný, už mám z toho zase trošku depku, pročpak to nejde?? :nevim: cikánky a fetny problém nemají, no řekněte, není to nespravedlivý? :evil:

Je to tak… A hrozně mě to štve!!!! v rodině moje sestřenka nemohla otěhotnět skoro 10 let-jsou zajištění,dítě by mělo maximum lásky a ono prostě nic…utratili za umělé oplodnění nehorázné sumy…nakonec mají adoptovanou holčičku,ale kontroly k nim neustále chodí,ale malá se má úžasně :-D je to miláček celé rodiny :-) ale čekali na ni skoro 3 roky :-(:-( :-( taky mě z toho nějak přepadá depka :-( ale jednou snad to štěstí budeme mít :-)

• načítám...
12429
4.5.10 13:53

Ahoj holky snažilky, tak se hlásím do vašich řad :-) Jsme teprve na začátku, snažíme se 2.měsíc tak snad se brzy zadaří, už se moc těšíme 8-)

• načítám...
1617
4.5.10 13:54
PetrušKu píše:
No právě a viděly jste holky teď na nově tu reportáž o tom, jak některé matky (tak se nazvat tedy nedají :cert: ) odkládají svoje mimi?? Normálně se mi otvírala kudla v kapse!! :twisted: Jinak my bychom s přítelem rádi jednou taky nějakého opuštěného mimíska adoptovali a dali mu rodinu :andel: nejdříve bychom ale rádi také alespoň jedno vlastní… :kytka:
No s tím souhlasím . Také se mi z nich dělá špatně . A o té adopci to není špatný nápad .
  • načítám...
19606
4.5.10 13:54
Kaspinka píše:
Ahoj holky snažilky, tak se hlásím do vašich řad :-) Jsme teprve na začátku, snažíme se 2.měsíc tak snad se brzy zadaří, už se moc těšíme 8-)

vítej mezi námi :-)

• načítám...
1617
4.5.10 13:55
Kaspinka píše:
Ahoj holky snažilky, tak se hlásím do vašich řad :-) Jsme teprve na začátku, snažíme se 2.měsíc tak snad se brzy zadaří, už se moc těšíme 8-)
Tak tě tu vítám . a přeji hodně štěstí .
  • načítám...
19606
4.5.10 13:55
PetrušKu píše:
No právě a viděly jste holky teď na nově tu reportáž o tom, jak některé matky (tak se nazvat tedy nedají :cert: ) odkládají svoje mimi?? Normálně se mi otvírala kudla v kapse!! :twisted: Jinak my bychom s přítelem rádi jednou taky nějakého opuštěného mimíska adoptovali a dali mu rodinu :andel: nejdříve bychom ale rádi také alespoň jedno vlastní… :kytka:

takovým bych ustřelila palice!!!! takhle si nevážit lidského života!!!! cccc…proč si je dělají když je nechcou? to mě vždycky vytočí na maximum!!!

• načítám...
73
4.5.10 14:02
Kaspinka píše:

Taky tě vítám mezi snažilkami :mavam:

• načítám...
647
4.5.10 14:05

Ahojky Kaspinko, vítej a přeji co nejdříve // :mavam:

• načítám...
1617
4.5.10 14:08

Ach jo holky
Já se tak nudím . Manžel má 12tky a já jsem bez práce . Už se chytám doma za palici.

• načítám...
647
4.5.10 14:11

Já bych se Věrko raději nudila doma, než v práci :jazyk: to ti trošku závidím, my máme komplet rozkopanou zahradu, takže bych určo čas zabila :lol:

• načítám...
1617
4.5.10 14:15
PetrušKu píše:
Já bych se Věrko raději nudila doma, než v práci :jazyk: to ti trošku závidím, my máme komplet rozkopanou zahradu, takže bych určo čas zabila :lol:
Ráda si to viměním . :lol:
Jsem hyperaktivní nevidržím nic nedělat . Dělala jsem pečovatelku bylo to super .
  • načítám...
2578
4.5.10 14:20

také vítám nové snažilky :mavam:

• přeji brzy // :kytka:
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí