Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jude, takze hned ten mesic, co si zacala merit BT si otehotnela? Pokud ano, tak to nejak vymyslim a jdu do toho taky ![]()
Petrusko, nezoufej. Treba jses opravdu tehu a ms neprijde. Nadeje umira posledni… ![]()
No právě a viděly jste holky teď na nově tu reportáž o tom, jak některé matky (tak se nazvat tedy nedají
) odkládají svoje mimi?? Normálně se mi otvírala kudla v kapse!!
Jinak my bychom s přítelem rádi jednou taky nějakého opuštěného mimíska adoptovali a dali mu rodinu
nejdříve bychom ale rádi také alespoň jedno vlastní… ![]()
PetrušKu píše:
Teda holky, dneska je to v práci hrozná nudááá a navíc mě začalo pěkně bolet v podbřišku, takže se už zřejmě hlasí ms, chjoto snad není možný, už mám z toho zase trošku depku, pročpak to nejde??
cikánky a fetny problém nemají, no řekněte, není to nespravedlivý?
Je to tak… A hrozně mě to štve!!!! v rodině moje sestřenka nemohla otěhotnět skoro 10 let-jsou zajištění,dítě by mělo maximum lásky a ono prostě nic…utratili za umělé oplodnění nehorázné sumy…nakonec mají adoptovanou holčičku,ale kontroly k nim neustále chodí,ale malá se má úžasně
je to miláček celé rodiny
ale čekali na ni skoro 3 roky ![]()
taky mě z toho nějak přepadá depka
ale jednou snad to štěstí budeme mít ![]()
Ahoj holky snažilky, tak se hlásím do vašich řad
Jsme teprve na začátku, snažíme se 2.měsíc tak snad se brzy zadaří, už se moc těšíme ![]()
PetrušKu píše:No s tím souhlasím . Také se mi z nich dělá špatně . A o té adopci to není špatný nápad .
No právě a viděly jste holky teď na nově tu reportáž o tom, jak některé matky (tak se nazvat tedy nedají) odkládají svoje mimi?? Normálně se mi otvírala kudla v kapse!!
Jinak my bychom s přítelem rádi jednou taky nějakého opuštěného mimíska adoptovali a dali mu rodinu
nejdříve bychom ale rádi také alespoň jedno vlastní…
Kaspinka píše:
Ahoj holky snažilky, tak se hlásím do vašich řadJsme teprve na začátku, snažíme se 2.měsíc tak snad se brzy zadaří, už se moc těšíme
vítej mezi námi ![]()
Kaspinka píše:Tak tě tu vítám . a přeji hodně štěstí .
Ahoj holky snažilky, tak se hlásím do vašich řadJsme teprve na začátku, snažíme se 2.měsíc tak snad se brzy zadaří, už se moc těšíme
PetrušKu píše:
No právě a viděly jste holky teď na nově tu reportáž o tom, jak některé matky (tak se nazvat tedy nedají) odkládají svoje mimi?? Normálně se mi otvírala kudla v kapse!!
nejdříve bychom ale rádi také alespoň jedno vlastní…
takovým bych ustřelila palice!!!! takhle si nevážit lidského života!!!! cccc…proč si je dělají když je nechcou? to mě vždycky vytočí na maximum!!!
Kaspinka píše:
Taky tě vítám mezi snažilkami ![]()
Ach jo holky
Já se tak nudím . Manžel má 12tky a já jsem bez práce . Už se chytám doma za palici.
Já bych se Věrko raději nudila doma, než v práci
to ti trošku závidím, my máme komplet rozkopanou zahradu, takže bych určo čas zabila ![]()
PetrušKu píše:Ráda si to viměním .
Já bych se Věrko raději nudila doma, než v prácito ti trošku závidím, my máme komplet rozkopanou zahradu, takže bych určo čas zabila
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat