Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12429
4.5.10 14:26

jeee holky díky :-) je super si o tom moct popovídat mezi holkama, doma o tom sice mluvíme ale holky jsou holky že jo :-D

• načítám...
1617
4.5.10 14:29
Kaspinka píše:
jeee holky díky :-) je super si o tom moct popovídat mezi holkama, doma o tom sice mluvíme ale holky jsou holky že jo :-D

No právě . Pořádný babinec ,a můžem probrat cokoliv.

• načítám...
12429
4.5.10 14:33

Super :potlesk: Konečně o tom můžu pokecat s někým jiným než s „manžílkem“ :-) Zatím nikdo neví že se snažíme tak je to těžký :wink: Zvlášť když já bych to nejradši všude roztroubila :-D

• načítám...
1617
4.5.10 14:33

Když začnu doma probírat s manželem mimčo . Řekne mi že mislím na blbosti . No ale to jssou ti chvapi . Takže jeho reakce neřeším . A ani na to tolik nemyslím . Prostě až to příde tak to příde . I když to čekání je dlouhé .

• načítám...
1617
4.5.10 14:35
Kaspinka píše:
Super :potlesk: Konečně o tom můžu pokecat s někým jiným než s „manžílkem“ :-) Zatím nikdo neví že se snažíme tak je to těžký :wink: Zvlášť když já bych to nejradši všude roztroubila :-D
To také znám jenže kolikrát když už jsme to někomu vyzvonili a povedlo se , tak jsme o to v zápětí přišli .
  • načítám...
491
4.5.10 14:38

Kaspinka

Vítám Tě tu mezi námi a přeji Ti hodně štěstíčka :kytka:

• načítám...
12429
4.5.10 14:39

Tak to já mám tohle v pohodce.Mimčo jsme naplánovali zároveň se svatbou, takže „manžel“ (manžel to bude až příští týden, proto ty uvozovky :wink: ) je v tom se mnou.Hlavně mě podporuje v tom, abych na to pořád nemyslela.
Právě se chci vyvarovat toho kdyby se nepovedlo, aby nás pak všichni nelitovali, takže se to stejně doví až tak po 2-3 měsících :-D

• načítám...
375
4.5.10 14:46

Ahoj, vitam novacky :lol:

Koukala jsem na net a nasla pravedepodobnost otehotneni, tak posilam: :kytka:

Pravděpodobnost otěhotnění u zdravého páru v jednom cyklu se udává 15-20%.
Můj muž jednou poznamenal, že je to, jako když si hodíte kostkou a padne Vám jednička, při šestce pak smíte házet ještě jednou ;-)

Pokud budeme brát v úvahu pouhou matematickou pravděpodobnost, počítejte se mnou:
Po jednom cyklu snažení zůstane těhotných 15-20 žen ze 100.
Po dvou cyklech už je to 28-36 žen ze 100
Po třech cyklech 39-49 žen ze 100
Po čtyřech cyklech 48-60 žen ze 100
Po pěti cyklech 56-68 žen ze 100
Po šesti cyklech 63-74 žen ze 100
Po sedmi cyklech 68-79 žen ze 100
Po osmi cyklech 73-84 žen ze 100
Po devíti cyklech 77-87 žen ze 100
Po desíti cyklech 81-90 žen ze 100
Po jedenácti cyklech 84-92 žen ze 100
Po dvanácti cyklech 86-93 žen ze 100

• načítám...
1617
4.5.10 14:47
Kaspinka píše:
Tak to já mám tohle v pohodce.Mimčo jsme naplánovali zároveň se svatbou, takže „manžel“ (manžel to bude až příští týden, proto ty uvozovky :wink: ) je v tom se mnou.Hlavně mě podporuje v tom, abych na to pořád nemyslela.
Právě se chci vyvarovat toho kdyby se nepovedlo, aby nás pak všichni nelitovali, takže se to stejně doví až tak po 2-3 měsících :-D
No tak to hratuluji . Já jsem vdaná rok a půl a pár dní .
  • načítám...
491
4.5.10 14:51

Sisi

ahojky, také jsem už tohle četla, je to velice zajímavé :wink:

• načítám...
2578
4.5.10 14:52

Věrka: tak u nás je to naopak…nic neprobírám a čekám až to vyjde abych ho překvapila, jenže se tolik těší, že se mě pořád ptá, jestli už náhodou nejsem těhu. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
375
4.5.10 14:54

Tak jsem se rozhodla, ze od zitrka merim BT. :pankac: To uz si o mne bude manza fakt myslet, ze jsem se uplne zblaznila :-( . Vetsinu toho sebe-pozorovani se snazim delat tak, aby o nem moc nevedel. Vim, ze bych ho tim zbytecne stresovala a pak by ani na sexovani nemel moc chut :andel:

Kaspinko, gratuluji ke svatbe. Snad vam vyjde pocasi! :kytka:

• načítám...
1617
4.5.10 14:58
Marketa14 píše:
Věrka: tak u nás je to naopak…nic neprobírám a čekám až to vyjde abych ho překvapila, jenže se tolik těší, že se mě pořád ptá, jestli už náhodou nejsem těhu. :mrgreen: :mrgreen:
Tak to je krásné ne ? Když je chlap nedočkaví .
  • načítám...
1617
4.5.10 15:00
Sisi79 píše:
Tak jsem se rozhodla, ze od zitrka merim BT. :pankac: To uz si o mne bude manza fakt myslet, ze jsem se uplne zblaznila :-( . Vetsinu toho sebe-pozorovani se snazim delat tak, aby o nem moc nevedel. Vim, ze bych ho tim zbytecne stresovala a pak by ani na sexovani nemel moc chut :andel:Kaspinko, gratuluji ke svatbe. Snad vam vyjde pocasi! :kytka:
Proč by jsi se zbláznila je to celkem přirozené pozorovat zda se na tobě něco změnilo nebo ne . V tom si mužeme podat ruce .
  • načítám...
2578
4.5.10 15:00

Sisi - tohle čtu teda poprve ale líbí se mi to… už se blížím do té lepší části pravděpodobnosti tak snad to tento měsíc vyjde :wink:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+