Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Sisi79: no vidis jak jsi sikovna
![]()
jdu az ve ctvrtek
mam takovej zvlastni pocit se tesim a trosku jsem nervozni pze je to nove ale vic se na to tesim ![]()
Jude: mooooc dekuju
tendle tyden je silene plnej zitra jsi jdu koupit diar mco si toho nepamatuju mam hosipa
dostala jsem vynadano pze mi uplne vypadlo kdy jsme mela mc a jaky den cyklu jsem hihiihi
tak ted budu vse zapisovat a navic ve ctvrtek rano jdu do prace poprve po 3 letech konecne
ke svagrove do lazni budu delat marocke kury tak zitra si to jdu vyzkouset na druhe svagrovce a pak ve ct jedu na ostro
pak letim s drakem na IUI a hezky odpocivat
jeste si musim koupit kosili tak zitra vlitnu do tesca a koupim si nejakou s kravickou at jsem originalni aspon se doktori pobavej
tak holky ja jdu spinkat ten muj drak po chvilce premlouvani (zas chtel sex
a nevyslo mu to se musi setrit hihi) usnul a zarezava az do obyvaku budu mu muset koupit antichrap
tak ja letim a preju vam hezkou hodinku dnesniho dne co zbyva
dobrou
Ahoj tessimi .
také ti budu držek pěsti ,ať se tě konečně chytí to štěstí.No a ktomu půlnočnímu sexíku . Bylo to bájo ! Ještě teď cítím podbřišek . ![]()
Dobré ránko
![]()
Tak jak se dnes všechny máte? Snažilky se snažili
?? A těhu se šetřili ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s4236.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s4236.gif ??
Hezké ráno holky,
Tess: také držím palečky, at už vám to vyjde
koukám jak to bereš uplně v pohodě ![]()
Jinak u nás je dnes docela zima
to počasí se asi zbláznilo nebo co ![]()
: jak tak čtu tak koukám co chlapů bylo včera náruživých
samo i ten můj ![]()
ahoj Jude!Ahoj holky ![]()
Hlásím se, že na ěm včera večer manža skočil
sám od sebe a vypadal celkem nadrženej
sice miminka skončili jinde než měli
…ale to je jen detail, protože stejně asi mám už po plodnejch dnech, ale aspoň tak
je to úspěch
bylo na čase
teď bude mít chvíli klid od hudrování zase ![]()
Dobré ranko holky jak tak koukám tak včerejší večer byl pěkně rušný
U nás teda nic, protože jsem usnula jak špalek.S takovou nám to bude trvat pěkně dlouho ![]()
Tak hezký den všem ![]()
ahojky devcata.vcera my bylo cely dena spatne jak uz jsem psala. ale vece jsme si s pritelem sex uzily tak snad se nam to povedlo uvidime.take vitam nove snazily a preji jim brzy //. ![]()
Alushka_6988 píše:
dobré ranko děvčátka,tak příjmačky jsem udělala!![]()
Alushko,
to je super!!!! Květen je tvůj šťastný měsíc
![]()
Krásné ránko děvčata, Alushko gratuluji!! Ty máš opravdu měsíc úspěchů
jinak koukám, že se ti naši mazlíci na včera domluvili, u nás taky proběhlo krásné milování
tak si říkám, jestli tím na dnešek neprorazíme to ms…
jinak jak se cítíte holky? Já jsem hrozně nastydlá, hlava mi třeští a nemůžu se toho vůbec zbavit fuj fuj
Viky - no supeeeer!! Vidíš, že to půjde, ale příště už opravdu neplýtvat hihi ![]()
holky moc děkuji ![]()
Petruško, Ty máš tedy zpoždění, ne? ![]()
U nás včera mělo být krásně milování také, ale únavou jsme usnuli tak z toho nebylo nic ![]()
Hlavně se brzy udrav
![]()
jj, děkuji, ono to s tím nastydnutím v práci není žádná malina
mno, zpoždění mám dneska třetí den, tak uvidíme… ![]()
k prijimackam take gratuluji.jinak mate pravdu holky musely se vsichni na nas domluvit.ale vecer jsme si aspon vsichni uzily zvlast viky ta je konecne stastna
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat