Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1586
4.5.10 23:06

Sisi79: no vidis jak jsi sikovna :-D :palec:
jdu az ve ctvrtek :wink: mam takovej zvlastni pocit se tesim a trosku jsem nervozni pze je to nove ale vic se na to tesim :mrgreen:

Jude: mooooc dekuju :hug: tendle tyden je silene plnej zitra jsi jdu koupit diar mco si toho nepamatuju mam hosipa :mrgreen: dostala jsem vynadano pze mi uplne vypadlo kdy jsme mela mc a jaky den cyklu jsem hihiihi :oops: tak ted budu vse zapisovat a navic ve ctvrtek rano jdu do prace poprve po 3 letech konecne :dance: ke svagrove do lazni budu delat marocke kury tak zitra si to jdu vyzkouset na druhe svagrovce a pak ve ct jedu na ostro :mrgreen: pak letim s drakem na IUI a hezky odpocivat :srdce: jeste si musim koupit kosili tak zitra vlitnu do tesca a koupim si nejakou s kravickou at jsem originalni aspon se doktori pobavej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak holky ja jdu spinkat ten muj drak po chvilce premlouvani (zas chtel sex :-)a nevyslo mu to se musi setrit hihi) usnul a zarezava az do obyvaku budu mu muset koupit antichrap :mrgreen: :lol: tak ja letim a preju vam hezkou hodinku dnesniho dne co zbyva :hug: dobrou

• načítám...
1617
5.5.10 06:50

Ahoj tessimi .
také ti budu držek pěsti ,ať se tě konečně chytí to štěstí.No a ktomu půlnočnímu sexíku . Bylo to bájo ! Ještě teď cítím podbřišek . :srdce:

• načítám...
308
5.5.10 08:00

Dobré ránko :mavam: :mavam: :mavam:

Tak jak se dnes všechny máte? Snažilky se snažili :hug: ?? A těhu se šetřili ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s4236.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s4236.gif ??

• načítám...
2578
5.5.10 08:24

Hezké ráno holky,

Tess: také držím palečky, at už vám to vyjde :palec: koukám jak to bereš uplně v pohodě :pankac:
Jinak u nás je dnes docela zima :-( to počasí se asi zbláznilo nebo co :zed:

: jak tak čtu tak koukám co chlapů bylo včera náruživých :mrgreen: samo i ten můj :srdce:

• načítám...
17715
5.5.10 08:26

ahoj Jude!Ahoj holky :dance:
Hlásím se, že na ěm včera večer manža skočil :dance: :lol: :-D :hug: :pankac: :potlesk: sám od sebe a vypadal celkem nadrženej :oops: sice miminka skončili jinde než měli :oops: :roll: …ale to je jen detail, protože stejně asi mám už po plodnejch dnech, ale aspoň tak :dance: je to úspěch :dance: bylo na čase :cert: teď bude mít chvíli klid od hudrování zase :lol:

• načítám...
17715
5.5.10 08:27

jo a tess mocdržím palečky :palec:

• načítám...
12429
5.5.10 08:31

Dobré ranko holky jak tak koukám tak včerejší večer byl pěkně rušný :-) U nás teda nic, protože jsem usnula jak špalek.S takovou nám to bude trvat pěkně dlouho :mrgreen:
Tak hezký den všem 8-)

• načítám...
308
5.5.10 08:33

Viky,

SUPER !!!!!!“

Tož ale takové plýtvání .......

• načítám...
491
5.5.10 08:37

dobré ranko děvčátka,

tak příjmačky jsem udělala! :srdce: :srdce:

• načítám...
828
5.5.10 08:39

ahojky devcata.vcera my bylo cely dena spatne jak uz jsem psala. ale vece jsme si s pritelem sex uzily tak snad se nam to povedlo uvidime.take vitam nove snazily a preji jim brzy //. :-D

• načítám...
308
5.5.10 08:41
Alushka_6988 píše:
dobré ranko děvčátka,tak příjmačky jsem udělala! :srdce: :srdce:

Alushko,
to je super!!!! Květen je tvůj šťastný měsíc :palec: :palec: :palec:

• načítám...
647
5.5.10 08:55

Krásné ránko děvčata, Alushko gratuluji!! Ty máš opravdu měsíc úspěchů :kytka: :mavam: :mavam: jinak koukám, že se ti naši mazlíci na včera domluvili, u nás taky proběhlo krásné milování :oops: :jazyk: tak si říkám, jestli tím na dnešek neprorazíme to ms… :think: jinak jak se cítíte holky? Já jsem hrozně nastydlá, hlava mi třeští a nemůžu se toho vůbec zbavit fuj fuj :pocitac: Viky - no supeeeer!! Vidíš, že to půjde, ale příště už opravdu neplýtvat hihi :pankac:

• načítám...
491
5.5.10 08:58

holky moc děkuji :)

Petruško, Ty máš tedy zpoždění, ne? :wink:
U nás včera mělo být krásně milování také, ale únavou jsme usnuli tak z toho nebylo nic :think:
Hlavně se brzy udrav :) :kytka:

• načítám...
647
5.5.10 09:00

jj, děkuji, ono to s tím nastydnutím v práci není žádná malina :-? mno, zpoždění mám dneska třetí den, tak uvidíme… :roll:

• načítám...
828
5.5.10 09:06

k prijimackam take gratuluji.jinak mate pravdu holky musely se vsichni na nas domluvit.ale vecer jsme si aspon vsichni uzily zvlast viky ta je konecne stastna :potlesk: :-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+