Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2578
4.5.10 15:04

Věrka: to sice jo :-) , ale já bych mu už chtěla říct že jo, protože jinak mě pak předá depka,že je něco špatně a tak víš :-(

• načítám...
12429
4.5.10 15:05

Sisi79 - díky :-)
On je v tomto docela normální, bere to tak jak to je i když se taky těší.Spíš jsem mu řekla, že až to bude, že mu to řeknu, protože kdyby se mě pořád vyptával tak bych z toho byla na nervy já :-? Ale stejně až příjde den očekávání tak budu napnutá jako špagát :-D

• načítám...
1617
4.5.10 15:07
Marketa14 píše:
Věrka: to sice jo :-) , ale já bych mu už chtěla říct že jo, protože jinak mě pak předá depka,že je něco špatně a tak víš :-(
To jo no dvě takové příhody už mám za sebou .
  • načítám...
19606
4.5.10 15:16

já už začínám být pomalu nervní…nesnažíme se teda nějak extrémně dlouho,ale pro mě je to neskutečná doba…poslední dobou se mi zná o miminkách a o těhotenství-už mi z toho prostě hrabe :-(

• načítám...
1617
4.5.10 15:21
Bobby píše:
já už začínám být pomalu nervní…nesnažíme se teda nějak extrémně dlouho,ale pro mě je to neskutečná doba…poslední dobou se mi zná o miminkách a o těhotenství-už mi z toho prostě hrabe :-(

Mě se to taky stávalo . Pak jsem se ale dozvěděla že se to stává právě když na to moc myslíš nebo po tom moc toužíš . A to je na psychyku špatné . Čím víc na to budem myslet tak to nepujde .

• načítám...
12429
4.5.10 15:28

To je přesně ono, nemyslet na to a ono to půjde :wink: Vím, že je to těžký a zkuste si najít jiné věci na zabavení, uvidíte že se to pak povede :-)

• načítám...
1586
4.5.10 15:34

:mavam: Ahooooooj holky moe :lol:

Jude: dopadla jsem vyborne mam pet krasnych vajicek a jedno uplne velky :mrgreen: takze mam radost :wink: ve ctvrtek jdem na IUI :dance: tak mi holky drzte palce at se nam povede a vyjde nam drobecek :srdce: tak ja jdu procitat co jste tady psali jsem mela absenci tak jdu cist :mrgreen:

• načítám...
1617
4.5.10 15:34

Abych tohle všechno pochopila . Musela jsem si projít moc špatných situací. Ale jo teď už to jde . snažím se být optimistky . A posílit tak i druhé .

• načítám...
375
4.5.10 15:42
tessmi1 píše: :mavam: Ahooooooj holky moe :lol:Jude: dopadla jsem vyborne mam pet krasnych vajicek a jedno uplne velky :mrgreen: takze mam radost :wink: ve ctvrtek jdem na IUI :dance: tak mi holky drzte palce at se nam povede a vyjde nam drobecek :srdce: tak ja jdu procitat co jste tady psali jsem mela absenci tak jdu cist :mrgreen:

Budeme drzet moooc palecky! Urcite to vyjde! :kytka: :palec: :pankac:

• načítám...
12429
4.5.10 15:44
Držím pěsti ať to výjde :potlesk:
tessmi1 píše: :mavam: Ahooooooj holky moe :lol:Jude: dopadla jsem vyborne mam pet krasnych vajicek a jedno uplne velky :mrgreen: takze mam radost :wink: ve ctvrtek jdem na IUI :dance: tak mi holky drzte palce at se nam povede a vyjde nam drobecek :srdce: tak ja jdu procitat co jste tady psali jsem mela absenci tak jdu cist :mrgreen:
  • načítám...
647
4.5.10 15:48

Tessmi - gratuluji, takže clostík nádherně zabral co :lol:

• načítám...
19606
4.5.10 15:56
Kaspinka píše:
To je přesně ono, nemyslet na to a ono to půjde :wink: Vím, že je to těžký a zkuste si najít jiné věci na zabavení, uvidíte že se to pak povede :-)

já už toho dělám tolik a stejně na to pořád myslím…už nevím co udělat :-(

• načítám...
19606
4.5.10 15:56

držím pěsti :-) moc moc moc :-)

• načítám...
375
4.5.10 15:57

Bobby, nezoufej, jsme na tom vsechny stejne.. taky na to porad myslim :lol: A co ms, porad neprisla?

• načítám...
12429
4.5.10 15:58
Bobby píše:
Kaspinka píše:
To je přesně ono, nemyslet na to a ono to půjde :wink: Vím, že je to těžký a zkuste si najít jiné věci na zabavení, uvidíte že se to pak povede :-)
já už toho dělám tolik a stejně na to pořád myslím…už nevím co udělat :-(

Nevzdávej to :wink: běž ven s kámoškama, vyjeďte s přítelem/manželem na výlet, plánujte dovolenou nebo cokoli jiného :-) jasně že na to budeš myslet, ale ne víc než bude nutné a uvidíš že se to povede :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+