Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
24
4.5.10 17:46

Zdravím Vás a omlouvám se, že se Vám se takto vkrádám, ale dostaly jsme radu, abychom Vás informovaly, že byla založena diskuze TP leden 2011, abyste nás rychleji našly. Takže všechny snažilky, které nedávno objevily na testu // nebo je teprve objeví, šup k nám. Už se na Vás moc těšíme. Název diskuze zní Leden a ledňátka 2011. :pankac:

• načítám...
2203
4.5.10 19:05

Tak holky já už v nové diskusi jsem, ale neopustím vás a doufám, že se tam taky přidáte? Můžem tady dál podporovat naše méně úspěšné spolusnažilky a zároveň si pokecat i mezi sebou ty co už se jim podařilo. Těším se tam na vás a ať jsme tam rychle všechny.

• načítám...
3968
4.5.10 19:30

Ahojky holky :-D tak právě dneska mi začala menstruace. No a my jsme si s manželem udělali moc pěknej den. A domluvili jsme se, že až mi to skončí, tak začneme už konečně pracovat na tom 4.pokusu(musím ten strach prostě překonat)-a hlavně máj lásky čas, tak by to mělo jít samo od sebe ne :-D :-D :-D
Jinak všem těhulkám přeji moc zdravíčka a a´t vše dopadne dobře.
A všem snažilkám ať se nám brzo zadaří.
Mějte se krásně a pěknej večer
 Lenka

• načítám...
1586
4.5.10 19:32

Ahojky :mavam: drzim palce at vse zvladnete a zadari se :hug: :kytka: preji krasny vecer :mavam:

• načítám...
3968
4.5.10 19:34

Tessmi :-) moc děkuju :-D

• načítám...
1586
4.5.10 19:39

neni zac ted uz to musi vyjit :wink: ja jdu ve ctvrtek na IUI tak se tesim moc doufam ze nam to vyjde :mrgreen: ted mi ma v devet pichnout drak injekci ale asi zajdu radsi na pohotovost bude to bezpecnejsi :mrgreen:

• načítám...
2203
4.5.10 19:58

Tessmi držím palce ať ti to vyjde.

• načítám...
3968
4.5.10 20:02

Tesmi :-D budu na Tebe ve čtvrtek moc myslet a držet palečky ať Vám to vyjde, dej pak hned vědět, jak jsi dopadla :kytka:

• načítám...
17715
4.5.10 20:21

Hromnice držím palce ať to překonáš a ty mi drž palce aŤ manža najde ztracený apetit, bez něj to bohužel nejde:-(
Tess: co je to vlastně IUI?? já tomu moc nerozumím, a kolik se za to platí, myslíš, že je to úspěšné?? nevím jestli taky něco nezkusit, ale nevím jestli by manža souhlasil :nevim:
uvidíme, ale příští měsíc se chci už konečně snažit tak snad manža začne něco dělat, jinak holky co máte náruživé muže važte si toho, dřív či později se to povede uvidíte:-) :dance:

• načítám...
1586
4.5.10 21:29

Hromnice: moc dekuju jsi hodna :wink:

Ijajeki: taky tak moc dekuji :mrgreen:

Viky: IUI je inseminace rikam tomu kravickova :lol: odeberou drakovi nej sperma a vlozej mi ho do del hrdla nebo tam nekam proste bliz k vajicku mudr. tomu rika lepsi sex :mrgreen: uspesnost je docela nizka myslim ze 15% :nevim: aspon neco ze a muzem to zkusit az 6× a hradi to plne pojistovna dokonce i pregnyl co jsem ted dostala(byli jsme na pohotovosti hihi) no a pak je IVF coz je uz umele a to se myslim hradi plne nebo na pul ted nevim kazdopadne IUI je myslim ambulatne a IVF je uz na spinkani :wink: urcite bych doporucovala to zkusit ale me tam poslal gyn. az za dva roky :-) nevim jak je na tom tvuj manzel s tim odebranim spermatu muj je v poho ale jde to i udelat tak ze to doneses uz jsem to tu psala :wink: jinak Viky nezoufej me ten muj taky nechal vycukat mesic za to ted je tulici dokonce me nenechal na pokoji ani vcera a to mame mit 4 dny pust si ty nej vycerpa :mrgreen:

• načítám...
375
4.5.10 21:35

hojky, vytvorila jsem si metrik, ale neumim si ho pridat do podpisu. Poradite nektera prosim? :andel:

• načítám...
1586
4.5.10 21:48

Sisi79: na strankach kde je metrik okopirujes bbkod a pak musis na profil a tam zadat nastaveni a vlozit ho tam a nakonec das tady nahore zobrazit podpisy :wink: tak snad ti to nejak pujde podle toho co jsem napsala :roll: moc to neumim vysvetlovat :lol:

• načítám...
375
4.5.10 21:51

Tak ted se ukaze, jestli jsem to pochopila :-D

• načítám...
375
4.5.10 21:52

:lol: Tak super, dekuju moc za pomoc.

Jak je? Jses pred zitrkem nervozni?

• načítám...
308
4.5.10 22:05