Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
19606
4.5.10 16:00
Sisi79 píše:
Bobby, nezoufej, jsme na tom vsechny stejne.. taky na to porad myslim :lol: A co ms, porad neprisla?

ještě ne…ale čekám ji snad každou chvilku…záda bolí,břicho taky a nafouklá jsem jak dýně :-( čípek ASI začíná měknout,tak to asi zase nevyšlo :-( já vím,že jsme na tom všechny stejně,ale co s tím dělat?

• načítám...
19606
4.5.10 16:01
Nevzdávej to :wink: běž ven s kámoškama, vyjeďte s přítelem/manželem na výlet, plánujte dovolenou nebo cokoli jiného :-) jasně že na to budeš myslet, ale ne víc než bude nutné a uvidíš že se to povede :kytka:

jezdíme na výlety,chodím běhat,chodím ven,dokonce i psa mi můj pořídil ať na to nemyslím,ale stejně tam ta myšlenka je :-(

• načítám...
375
4.5.10 16:03

Tak to je skoda. Tak se na to vrhneme zase pristi mesic a aspon jedne z nas to musi vyjit! Neboj, nebudeme chodit do „snazilek“ az do sedesati.. jednou to vyjit musi :lol: :palec:

• načítám...
2578
4.5.10 16:23

holky prosím jestli se můžu zeptat ohledně ovulky : jak vysoká teplota znamená ovulaci? :oops:

• načítám...
1586
4.5.10 16:26

uff teda holky vy jste písalky :mrgreen: ted jsem vse docetla tak:

Vitam tady nove holciny :kytka:

mco vam vsem dekuju ja mam vazne desnou radost ze uz za dva dny me budou kravickovat hihi :mrgreen: i kdyz moc velka nadeje to neni pze to je mala pravdepodobnost ze to hned vyjde ale pro me je to neco noveho takze se tesim
Petulo:clostik zabral luxusne :palec:

holky ja osobne si myslim ze slova nemysli na to jsou totalne na hovno pze to proste nejde jde to na par minut vypustit kdyz delame zrovna neco jineho ale tak jako vy i ja se kazdy den vratim v myslenkach na to jestli se to povedlo ci ne :think:
tak to proste chodi tak co pojdme na to myslet ale pozitivne :wink: vetsina z vas jsou na zacatku a mate toho pred sebou spoustu vim jaky jsou zacatky a vim co je to zklamani sama uz cekam treti rok jestli to vyjde a nezoufam pze ja tomu verim a to je to nej verit ze to jednou vyjde :wink: je tolik moznosti kterych se da vyuzit aby to tak bylo tak hlavu vzhuru je prece krasny to zkouset a chtit to :hug:

tak sem se vylila :mrgreen: :mrgreen:

dneska mi ma muj dracek pichnout pregryl(bo jak se to jmenuje hihi) tak nevim nevim aby mi nevypichnul oko :mrgreen: radsi si zabehnu na pohotovost :wink:

a jakej jste meli vikend??

• načítám...
375
4.5.10 16:27

Tak to zatim vubec netusim :lol: Ale zeptej se holek v diskusi Merienie BT. Tam jsou na to expertky :palec:

• načítám...
1586
4.5.10 16:27

Market: ovu by mela byt 37 a vys myslim :think: :-D

• načítám...
647
4.5.10 16:39

Tessmi - na tu IUI se dělá odběr spermatu u tvého gynekologa nebo jak to prosím probíhá? :kytka:

• načítám...
2578
4.5.10 16:39

jojo no uvidíme… ale díky :wink:

• načítám...
1586
4.5.10 16:41

Petulo: na IUI se dela odber v CARu (u nas Gennet) drak jde ve 12h na odber a ja ve 13h na sal a pak 14 dni cekacka ale to zmaknu pze jsem zvykla :mrgreen: i kdyz ted to bude zajimavejsi :wink:

• načítám...
2203
4.5.10 16:43

Ahoj holky chvíli jsem tu nebyla tak mi to trvalo než jsem to všechno přečetla. Vítám mezi námi nováčky a držím palce. Dnes jsem byla u doktorky zatím všechno v pořádku, jen na ultrazvuku je zatím vidět jen taková bublinka, ale tak to má být. Na další jdu za 14 dní to už by mělo být vidět víc. A na zítra mám domluvený rozhovor se šéfem nezbývá mi než ho informovat protože doktorka mi práci moc nedoporučuje maximálně chvíli dokud se budu cítit dobře. Tak snad to přežiju a nebude šéf moc nadávat.

• načítám...
1586
4.5.10 16:43

jo ale taky se da sperma prinest musis do hodiny od styku ale to moc nedoporucujou ne pred IUI a IVF pze to neni uplne max kvalitni :nevim: takze kdyby chlap nechtel jde to i tak :wink:

• načítám...
1586
4.5.10 16:44

tak holky ja se jdu colarit aspon vyzkousim nove colarium :wink: pak sem hned zas vlitnu tak papa :mavam:

• načítám...
19606
4.5.10 16:58

a já valím do divadla :-) tak zatím papík holky..večer se ještě ukážu :-)

• načítám...
2578
4.5.10 17:02
  • také se loučím, valím domů.....papa zítra :mavam:
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital