Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahote holky moje, tak si užívejte tulení, těhule těhu a my co nic tak my budeme doufat, já jsem jela dneska za mamkou
ale počasí je ta prd je tam pěkná kosa…měli jsme se jet koupat do termálek, manža slíbil…a včera, že ne, tak já nevím
už mi začíná lízt krkem jeho nechu't, už je to fakt měsíc nic a to už je moooc dlouho ![]()
Ahojky
Také se už déle jak půl roku s manželem snažíme o miminko ,ale zatím bez výsledku . Minulí rok jsme o dvě miminka přišli .První mimčo na desátem týdnu umřelo a druhé jsem potratila na pátém týdnu těhotenství . Ale nevzdáme to .Jezdíme do ustí na různá vyšežření .Znovu tam jedeme 7.5.2010 Tak uvidíme co nám poví . Docela se bojím .
ach jo, holky, já bych se taky tulila
, ale přítel je pracovně v Praze a přijede až v neděli
… dneska jsem ale zmálka zkoušku ve škole, tak alespoň něco pozitivního ![]()
ahoj viky tak to me mrzi taky bych z toho byla na sisku kdyby se semnou pritel nechtel milovat,musi to byt hrozny.co takhle si s nim o tom popovidat proc nema chut s tebou k sexu.jinak nevim.
ahojky verko taky se s pritelem snazime o mimco 6 mesicu a porad nic nedelej si hlavu ono to prijde.
Ahojík Věrko, vítám tě mezi námi
já také jezdím do ústí, kam ty konkrétně?? ![]()
Také Tě u nás vítám..
Moc mě mrzí, co jsi zažila, ale jak píšeš, nevzdávej to!
![]()
Ahoj Aluško nevzdávat to je ale opčas těžké . Ale snažím se držet co mi síly stačí .
Petulo Mám i zdravotní problémi a tak jezdíme na genetiku i kuli tomu . Mám policistozu ledvin . To je že mi do budoudna muže hrozit dialíza .
holky nevim cim to je ale je mi spatne uz od rana.a ted odpoledne mi je na zvraceni po objede a boli me podbrisek
s pritelem jsme mely sex v patek a potom v nedeli myslite ze by z toho mohlo neco byt???
no je to na šišku, já když o tom chci mluvit, tak je akorát nervní pak a nechce se bavit, naemá chuť a když do něj budu pořád hučet tak ji tuplem mít nebude, myslela jsem že se pojedem vykoupat, že bych ho zkusila nějak v té vodě navnadit nebo tak, no já už jsem fakt zoufalá, ach jo…snad se to zlepší…
![]()
jinak holky nováčci vítám vás tady, já nejím HA rok a nic takže nezoufejte:-)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat