Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já zrovna pracuju, nebo spíš se snažím překlepat pracovní neděli moc lidí tu nechodí. Radši s testem počkej na ráno je to lepší spíš ti ukáže správný výsledek odpoledne není toho hormonu v moči tolik.
Ahoj taky si maslim ze bys mela pockat do zitra,treba to do vecera dostanes.kdyz ne tak si test rano udelej,treba budes mile prekvapena. ![]()
Ahojky tak od pondělka mi začínají plodné dny
tak prosím o držení palečků
![]()
Příspěvek upraven 02.05.10 v 16:27
Jasně budu držet palečky co nejvíc. Třeba to vyjde když je ten měsíc lásky.
Bobby píše: říkala jsem si, že bych ho začala sledovat… měření BT-to nemám šanci…pokaždé vstávám jinak a když pes zavelí-musím s ní hned vyletět ven…asi pro mě bude jednodušší tohle…studuju to na netu,ale asik budu muset písnout do nějaké diskuze,protože každá to má ,,jinak´´co provádíte? já sedím s testem v ruce a rozhoduju se,jestli ho udělat nb ne,protože ms jsem měla dostat v noci a ono zatím nic…takže buď ještě počkám nb to risknu…ale stejně budu zase zklamaná
cítím to
Ahojky, zkus to Bobby vydrzet do zitra ![]()
Jinak o tom cipku, taky uvazuju, protoze vstavam take pokazde jinak, takze mereni BT nejde… A chtela jsem si ovu hlidat pomoci ovu testu, ale vypadato, ze ovu prisla tento mesic nejak moc brzo a ja asi zacala testovat az po ovu
Takze na mimco jsme asi tento mesic zase nezadelali
A nebo mne ovu jeste prekvapi a prijde o dost pozdeji, nez mela. ![]()
Yanka píše:
Ahojky tak od pondělka mi začínají plodné dnytak prosím o držení palečků
![]()
![]()
Už se nemůžu dočkat…
držím pěsti ať se to povede ![]()
holky tak ja mam take od pondelka plodne dny tak snad nam to vajde doufejme.kolikrat bysme se s pritelem mely za ten tyden milovat aby nam to vyslo.poradite mi nektera ![]()
Sisi79 píše:Bobby píše: říkala jsem si, že bych ho začala sledovat… měření BT-to nemám šanci…pokaždé vstávám jinak a když pes zavelí-musím s ní hned vyletět ven…asi pro mě bude jednodušší tohle…studuju to na netu,ale asik budu muset písnout do nějaké diskuze,protože každá to má ,,jinak´´Ahojky, zkus to Bobby vydrzet do zitraco provádíte? já sedím s testem v ruce a rozhoduju se,jestli ho udělat nb ne,protože ms jsem měla dostat v noci a ono zatím nic…takže buď ještě počkám nb to risknu…ale stejně budu zase zklamaná
cítím to
Jinak o tom cipku, taky uvazuju, protoze vstavam take pokazde jinak, takze mereni BT nejde… A chtela jsem si ovu hlidat pomoci ovu testu, ale vypadato, ze ovu prisla tento mesic nejak moc brzo a ja asi zacala testovat az po ovuTakze na mimco jsme asi tento mesic zase nezadelali
A nebo mne ovu jeste prekvapi a prijde o dost pozdeji, nez mela.
Zkusím to vydržet
když už jsem to vydržela do teď
já ovu testy ještě nezkoušela,ale moc jim nevěřím…s tím čípkem by to ale mohlo klapnout
![]()
prcek84 píše:
holky tak ja mam take od pondelka plodne dny tak snad nam to vajde doufejme.kolikrat bysme se s pritelem mely za ten tyden milovat aby nam to vyslo.poradite mi nektera![]()
tak hodně štěstí ať to vyjde…řekla bych že tak co druhý nb třetí den je to akorát..
Kdyz ja nevim, jestli jsem tak dobra pozorovatelka, abych na sobe pozorovala takovehle zmeny.. No uvidime ![]()
Ahoj Prcku, holky tady myslim obecne radi sexovat kazdy druhy den (v plodne dny). Ale asi zalezi, jak jste na tom s apetitem. Urcite se asi nema smysl premahat, protoze pak to zacne lezt na palici… ![]()
Tak vam holky preji stesticko na ty plodne dny ![]()
takze bysme nato mely teda vlitnout v pondeli ve stedu a v patek. ![]()
Boby a třeba budeš naopak mile překvapená, do rána to skus vydržet, už to uteče
držím pěsti ![]()
prcek84 píše:
takze bysme nato mely teda vlitnout v pondeli ve stedu a v patek.
Tak přesně takhle to plánujeme i my
tak schválně jak to dopadne. Dáme si pak vědět jo?
Byl pozdní večer první máj…
No my to pro jistotu zkusili už v ten první máj! ![]()
pokud to nedostanu,tak testnu zítra,ale bolí mě břicho,takže asi ani nebudu muset…stejně je to nahouby,že je plodných dní tak málo
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat