Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2203
2.5.10 15:52

Já zrovna pracuju, nebo spíš se snažím překlepat pracovní neděli moc lidí tu nechodí. Radši s testem počkej na ráno je to lepší spíš ti ukáže správný výsledek odpoledne není toho hormonu v moči tolik.

• načítám...
828
2.5.10 16:00

Ahoj taky si maslim ze bys mela pockat do zitra,treba to do vecera dostanes.kdyz ne tak si test rano udelej,treba budes mile prekvapena. :-)

• načítám...
779
2.5.10 16:01

Ahojky tak od pondělka mi začínají plodné dny :dance: tak prosím o držení palečků :palec: :palec: :palec:

Příspěvek upraven 02.05.10 v 16:27

• načítám...
2203
2.5.10 16:07

Jasně budu držet palečky co nejvíc. Třeba to vyjde když je ten měsíc lásky.

• načítám...
375
2.5.10 16:10
Bobby píše: říkala jsem si, že bych ho začala sledovat… měření BT-to nemám šanci…pokaždé vstávám jinak a když pes zavelí-musím s ní hned vyletět ven…asi pro mě bude jednodušší tohle…studuju to na netu,ale asik budu muset písnout do nějaké diskuze,protože každá to má ,,jinak´´ :-) co provádíte? já sedím s testem v ruce a rozhoduju se,jestli ho udělat nb ne,protože ms jsem měla dostat v noci a ono zatím nic…takže buď ještě počkám nb to risknu…ale stejně budu zase zklamaná :-( cítím to :-(

Ahojky, zkus to Bobby vydrzet do zitra 8-)
Jinak o tom cipku, taky uvazuju, protoze vstavam take pokazde jinak, takze mereni BT nejde… A chtela jsem si ovu hlidat pomoci ovu testu, ale vypadato, ze ovu prisla tento mesic nejak moc brzo a ja asi zacala testovat az po ovu :( Takze na mimco jsme asi tento mesic zase nezadelali :-( A nebo mne ovu jeste prekvapi a prijde o dost pozdeji, nez mela. :mrgreen:

• načítám...
19606
2.5.10 16:10
Yanka píše:
Ahojky tak od pondělka mi začínají plodné dny :dance: tak prosím o držení palečků :palec: :palec: :palec:
Už se nemůžu dočkat…

držím pěsti ať se to povede :-)

• načítám...
828
2.5.10 16:12

holky tak ja mam take od pondelka plodne dny tak snad nam to vajde doufejme.kolikrat bysme se s pritelem mely za ten tyden milovat aby nam to vyslo.poradite mi nektera :-)

• načítám...
19606
2.5.10 16:13
Sisi79 píše:
Bobby píše: říkala jsem si, že bych ho začala sledovat… měření BT-to nemám šanci…pokaždé vstávám jinak a když pes zavelí-musím s ní hned vyletět ven…asi pro mě bude jednodušší tohle…studuju to na netu,ale asik budu muset písnout do nějaké diskuze,protože každá to má ,,jinak´´ :-) co provádíte? já sedím s testem v ruce a rozhoduju se,jestli ho udělat nb ne,protože ms jsem měla dostat v noci a ono zatím nic…takže buď ještě počkám nb to risknu…ale stejně budu zase zklamaná :-( cítím to :-(
Ahojky, zkus to Bobby vydrzet do zitra 8-)
Jinak o tom cipku, taky uvazuju, protoze vstavam take pokazde jinak, takze mereni BT nejde… A chtela jsem si ovu hlidat pomoci ovu testu, ale vypadato, ze ovu prisla tento mesic nejak moc brzo a ja asi zacala testovat az po ovu :( Takze na mimco jsme asi tento mesic zase nezadelali :-( A nebo mne ovu jeste prekvapi a prijde o dost pozdeji, nez mela. :mrgreen:

Zkusím to vydržet :-) když už jsem to vydržela do teď :-D já ovu testy ještě nezkoušela,ale moc jim nevěřím…s tím čípkem by to ale mohlo klapnout :-D :oops:

• načítám...
19606
2.5.10 16:14
prcek84 píše:
holky tak ja mam take od pondelka plodne dny tak snad nam to vajde doufejme.kolikrat bysme se s pritelem mely za ten tyden milovat aby nam to vyslo.poradite mi nektera :-)

tak hodně štěstí ať to vyjde…řekla bych že tak co druhý nb třetí den je to akorát..

• načítám...
375
2.5.10 16:15

Kdyz ja nevim, jestli jsem tak dobra pozorovatelka, abych na sobe pozorovala takovehle zmeny.. No uvidime :jazyk:

• načítám...
375
2.5.10 16:18

Ahoj Prcku, holky tady myslim obecne radi sexovat kazdy druhy den (v plodne dny). Ale asi zalezi, jak jste na tom s apetitem. Urcite se asi nema smysl premahat, protoze pak to zacne lezt na palici… :oops:

Tak vam holky preji stesticko na ty plodne dny :cert:

• načítám...
828
2.5.10 16:22

takze bysme nato mely teda vlitnout v pondeli ve stedu a v patek. :-)

• načítám...
17715
2.5.10 16:28

Boby a třeba budeš naopak mile překvapená, do rána to skus vydržet, už to uteče :dance: držím pěsti :hug:

• načítám...
779
2.5.10 16:33
prcek84 píše:
takze bysme nato mely teda vlitnout v pondeli ve stedu a v patek. :-)

Tak přesně takhle to plánujeme i my :lol: tak schválně jak to dopadne. Dáme si pak vědět jo?

Byl pozdní večer první máj… :srdce: No my to pro jistotu zkusili už v ten první máj! :jazyk:

• načítám...
19606
2.5.10 17:20

pokud to nedostanu,tak testnu zítra,ale bolí mě břicho,takže asi ani nebudu muset…stejně je to nahouby,že je plodných dní tak málo :-D :-D :-D :-D :-D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+