Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2203
30.4.10 18:13

Je možné, že teprve přijde, nebo si ji opravdu zmeškala ono je prý nejlepší zkoušet ty testy víc cyklů a kombinovat to i s jinými metodami pak už se spíš trefíš. já ovulaci poznám spíš tak nějak pocitově a jak je vidět trefila jsem to správně.

• načítám...
375
30.4.10 19:31

No tak uvidime. Zitra zkusim testik znovu a uvidime 8-)
A jak se vlastne citis? Uz mas chute na kysele okurky? :mrgreen:

• načítám...
30.4.10 21:41
Sisi79 píše:
Tak jsem se koukla tady na emiminu a vetsina holek brala listovku i na zacatku tehu. :nevim:https://www.emimino.cz/…aminy-37099/
Alushka_6988 píše:
Bylo to myslím od Walmarku a asi bylo dohromady Zinek+selen+hořčík
zvlášť E
a ještě měli na cucání C+zinek, ale u tohoto značku nevím :nevim:

Ale jeden měsíc jsme jedli jen zinek+selen+hočík a další měsíc jen E, C+zinek, já nevím přesně jak se to může a nemůže kombinovat, ale spíš jsme to chtěli prostřídat, než abych do něj cpala všechno naráz.
Tu Kyselinu jsem taky brala asi půl roku dopředu, je to lepší, přeji Ti hodně štěstí, ať se brzy zadaří :palec: :kytka:

A korát mě teď udivilo, když jsem byla na gyndě na prvním vyšetřením, lékařce jsem sdělila, že užívám samotnou kyselinu listovou a řekla mi, že ať ji už teď neberu, nebo ne aspoň samotnou, že to není dobré :nevim: vůbec nevim teda proč, mám si prý koupit vitamíny už pro těhotné, ale všude čtu, jak kyselina listová je důležitá pro období před otěhotněním a pro první trimestr :nevim: Jsem z toho jelen…

Tak jsem se koukla tady na emiminu a vetsina holek brala listovku i na zacatku tehu. :nevim:

https://www.emimino.cz/…aminy-37099/

taky bweru kysleinu listovo upre dteh ua na zacatku tehu je to pro vyvoj placenta at se vyvine uplne ve 12 tydnu od 12 tydne uz by s ebrat nemela spis vitaminy pro tehulky myslim

• načítám...
19606
30.4.10 22:31

Jejku jejku…holky se mnou je to hrozný…už druhý den jsem tak šíííleně náladová!!! chvilku se směju a pak mě rozbrečí i blbá sms…zase jsem v tom stavu kdy je mi hrozně líto,že to beztak zase nevyšlo :-( no obdivuju mojeho, že má se mnou tak pevné nervy :-)

• načítám...
375
30.4.10 22:39

Ja to radsi tomu mymu moc nerikam a radsi procitam diskuse tady na emiminu a tim se hazim do pohody. Jak manzu znam, tak bych mu tim taky lezla brzo na nervy. :mrgreen: Oni tohle asi nedokazou moc pochopit… :zed: A podle metriku vidim, ze budes teprve testovat, ne? Tak treba se prece jenom na vas usmalo stesticko :kytka:

• načítám...
19606
30.4.10 22:46

Myslím si že ne… Říká se, že to ženská prostě pozná…možná test udělám,no ale pochybuju… :cry:

• načítám...
2203
1.5.10 05:58

Na kyselé okurky teda chuť nemám. spíš mám nechuť je mi úplně jedno co jím všechno chutná stejně a nejradši bych nejedla nic. Ale když nejím je mi blbě tak se musím vždycky donutit. Poprvé mi teda takhle blbě nebylo, to jsem jen nesnášela mlíko a jedla kyselé ryby.

• načítám...
73
1.5.10 08:54

Ahoj holky, založila jsem novou diskuzi, ale Bobby mě navrhla, ať se přidám k vám, tak jsem tady :mavam: . Jsem čerstvá snažilka, tak se teď vrhnu na těch 104 stránek, co tady máte, abych se mrkla, jak jste se snažily nebo se snažíte vy… 8-o

• načítám...
828
1.5.10 09:21

ahojky tak te tady vitame.jak se jinak vsechny mate.mi s pritelem poplujem lodi z Litomeric az do Roudnice a zas zpet.no uz se tesime bude to takovi prvpmajovi vilet.a co budete delat vy???? :-)

• načítám...
73
1.5.10 09:28

Holky, můžu se zeptat, jak často při tom vašem snaženíčku se se snažícím tatínkem milujete? :oops: Někde jsem četla, že by to nemělo být moc často :-? , že prej ty spermie musí mít nějaký čas na dozrání, tak nevím… :nevim:

• načítám...
19606
1.5.10 09:34
eevikk píše:
Holky, můžu se zeptat, jak často při tom vašem snaženíčku se se snažícím tatínkem milujete? :oops: Někde jsem četla, že by to nemělo být moc často :-? , že prej ty spermie musí mít nějaký čas na dozrání, tak nevím… :nevim:

Ahojky :-) Vítám tě mezi námi :-) Můj by chtěl denně,ale ukecala jsem ho a vesměs se milujeme každý druhý den…Někdy když je toho moc tak každý třetí :-D

• načítám...
19606
1.5.10 09:39
prcek84 píše:
ahojky tak te tady vitame.jak se jinak vsechny mate.mi s pritelem poplujem lodi z Litomeric az do Roudnice a zas zpet.no uz se tesime bude to takovi prvpmajovi vilet.a co budete delat vy???? :-)

Já budu asi sedět doma :-( :-( :-( Tak si výlet hezky užij :-)

• načítám...
828
1.5.10 09:45

dekujem uzijem si ho.vypada to ze bude zas krasne. :-)

• načítám...
73
1.5.10 11:02

Jak to tady tak čtu, jste holky vdané nebo ne? My máme s přítelem termín 2. 10., rozhodli jsme se asi před měsícem a dneska jdeme za mým taťuldou jeho přítelkyní to oznámit. No a zítra zase pro změnu k přítelovým rodičům na oběd a taky máme v plánu jim to říct. Tak jsem fakt zvědavá, co na to kdo řekne, ale asi to bude v pohodě. :palec: 5. května spolu budeme 4 roky a dva roky spolu bydlíme…

• načítám...
19606
1.5.10 11:41
eevikk píše:
Jak to tady tak čtu, jste holky vdané nebo ne? My máme s přítelem termín 2. 10., rozhodli jsme se asi před měsícem a dneska jdeme za mým taťuldou jeho přítelkyní to oznámit. No a zítra zase pro změnu k přítelovým rodičům na oběd a taky máme v plánu jim to říct. Tak jsem fakt zvědavá, co na to kdo řekne, ale asi to bude v pohodě. :palec: 5. května spolu budeme 4 roky a dva roky spolu bydlíme…

Juuu tak to gratuluju :-) Já vdaná nejsem…Svatbu plánujeme možná až příští rok…no uvidíme :-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+