Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
jojo Petruško,
přesně tak, páč než bych něco vymyslela jinýho, tak se ani nezaregistruju ![]()
Petruš: no právě že až bude mimčo tak mám strach že mi bude kecat do výchovi, jaká byla před 60 lety nebo kdy…
už teď mi nedá u ničeho pokoj, vylezu před barák jdu něco dělat, vyleze a jde mi asistovat, jinak by ji to ani nenapadlo, no však uvidíme, to by to mimčo prvně muselo být tu, asi se holky půjdu opalovat,nejsem praštěná??je tam teplo a já jsem jak ředitelka vápenky ![]()
Přesně tak Petruško neztrácej naději dělat test takhle brzy se nedoporučuje právě proto, že nic neukáže a těhotná můžeš být. Ideální je nejdříve v den menstruace, nebo při zpoždění. Já si ho dělala den po termínu menstruace a byl už pěkně vybarvený.
ježíš to fuj taková hrubka výchovy samosřejmě,
se tu i odnaučím poravopis či co
Děkuju za podporu holky moje, ještě že se můžeme vykecat aspoň tady mezi sebou
ani nevíte, jak se mému příteli ulevilo, že s ním neřeším každou hloupost (ale pro nás důležitost)
ohledně toho mého těhotnění ![]()
viky, vím že je to trochu drsný, ale kolik tchýni je? Třeba se už tvého mimi nedožije a ty budeš mít konečně klid ![]()
76 měla v pondělí, asi…
je to drsný no…ale jiný babče jsou do nějakého penzionu pro důchodce samy, a jdou tam spokojený protože se aspoň nenudí…ale ona tu bude sedět…asistovat a otravovat, je to drsný ale je to tak, někdy jsem ráda, že tu je, ale to jen pro ten pocit že nejsem v baráku sama, zlá jako až takk asi není, jen si někdy říkám jestli to dělá schválně nebo je tak blbá, pardon
![]()
ale asi se dožije, ýije sestra její matky a má 96 let nebo koli, takže 20 let má ještě čas…ta uvidí mé dítě maturovat nakonec ne??
ale ať, pokud bude tak čiperná jak ta teta a nebudu muset o ni pečovat ať si je tu klidně do sta ![]()
Viky to jsem ráda za tebe, že to bereš tak optimisticky, taky vím co to je otravná tchýně a jsem ráda, že ji nemám v jednom baráku. Sem tam na návštěvu je fajn, ale stačilo mi když jsme rok bydleli ve stejném domě i když jsme měli každý svůj byt pořád na mě zvonila a nic nebylo správně udělané připadala jsem si jako úplný debil.
Ahoj holky, vsechny moc zdravim! Prave jsem dorazila domu.
Petrusko, nezoufej. Treba se zadarilo a jeste se to na TT neukazalo ![]()
Všechny ne, venku krásně a já sedím od rána zavřená v práci máme tu pěkně dusno tak už jsem z toho docela unavená.
Holky ja jsem vam nejak zmatena z tech ovu testu. Uz si je delam tri dny a vzdy tam druha carka byla, ale vyrazne slabsi nez ta kontrolni. Dnes je spis jen duch.. a pritom si myslim, ze ovu bych mela mit az tak za 1-2 dny…
Jsem z toho jelen ![]()
Já s těma testama zkušenosti nemám, ale podle toho co všude na netu píšou je pozitivní až když je čárka stejná, nebo silnější než kontrolní a pak je ovulace do dvou dnů.
Jojo, to same jsem se docetla v tom navodu. Jen mne prekvapuje, ze ta carka zeslabuje misto aby zesilovala. Doufam, ze jsem ovu nepropasla ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat