Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
aspoň tak Boby, ten můj mi nechce psa dovolit, mám hluchounka kocourka a měla jsem jeětě jednoho, ale ten se mi už pomalu měsíc nevrátil domů…ale já taky chtěla psa, a´T VYPADNU Z BARÁKU…NIKAM NEJDU NIKOHO TU NEZNÁM A SEDÍM DOMA NA PRDELI, PES BY MĚ DONUTIL…A BAVILO BY MĚ TO, NA PROCHÁZKY JE TO TU KRÁSNÉ ![]()
BoBy: děkuji za podporu, ani ty nezoufej, já tu budu a asi ještě hodně dlouho, tento měsíc nebudu muset ani testovat
jinak jsme se mu to snažila vysvětlit že to potřebuju že je to přece krásný atd…ale pak se vždycky rozčílím, že se nic neděje a začnu brečet a nadávat, tak je asi lepší držet hubu ![]()
Zatnout zuby a nerozbrečet se…byý na něj milá…já vím-lehko se to říká,ale taky jsme byli v takovém stádiu…a k tomu psovi-Můj říkal-psa až budeme mít dítě,ale pak asi viděl jak se trápím,tak jsem jednou došla domů a čekalo na mě překvápko ![]()
já jsem si dělala mamatest asi za 40kč, jsou tam dva testy, píšou na krabičce výsledek do 1 min (dříve vyráběli do třech min) a ten mi příjde hodně spolehlivý a je to na něm vidět raz dva. Jo a je citlivější než ten do tří minut.
ještě horší nervy mám ale z tchýně, je stará a divná
měla v po 76 myslím, bydlí tady s náma, protože by ju manža nikam nestrčil, leze do baráku v botech, za jakýhokoliv počaaí, asi nemá mozek fakt, jednou jsem jí řekla aŤ se přezouvá a ona udělala scénu a vyhrožovala sebevraždou…jsem úplně otrávená když mám zametat a zametám jen kvanta hlídy na chodbě a v kuchyni, její cimru nedělám, bych se mhla, to si ona smete jednou za rok, sedí jen čumí na televizu a nic nedělá, akorát vaří nebo já a umývá nádobí, ale hygiena jí nic neříká, sama ji navidím ani že by se chodila sprchovat nebo tak, za ten rok co tu bylím jsem jividěla tak 3 krát
teď mě zase vytočila, včera tu byla moje mamka a udělali jsme kotel kyselice, a ona si dneska vaří polívku ze sáčku, tak jsem se jí ptala jestli jí to nechutnalo a ona že chutnalo, tak je normální, stejně to nebo to se zase vyhodí, já kyselicu nedám…ale ona to stejně vyleje tu ze sáčku venku kočce, všude za mnou leze, stojí mi za zády u vaření, pokaždé když žehlím v zahrad.domku dojd a že ty zase žehlíš?? když peru a nevyndám to hned ona to vysonduje a že už je to vypraný, asi ví přesně ten čas kdy už se dopere, je to na palici…ale už jsme si trochu zvykla, ze začátku jsem myslela že mě odvezou. teď dneska manža doveze gauč co si vybrala, starou její sedačku vyhodíme a ona na mě že jí chce manža i koberečky vyhodit, tak jsem jí řekla, no a co?? vždyť si to ani nevysáváš nic, jen tam stojí prach a chlupy, a nevydrhla nikdy, to jsem jí minulekj rok pracně drhla koberce ručně
no je toho moc, jo a ještě počůrává desku a nikdy si to neutře, ale pokaždé když jdu tak je tam kapka nebo víc, děs fůůůj, a manža jí nic neřekne ani o těch botech, že už jí to prej říkal že to nepomůže,tak jsem chtěla ať jí řekne ať si to po sobě utírá tu desku a on že co mi to udělá když to já utřu, prvně du čůrat musím utřít cizí chcance a pak teprv můžu no je to normální??
vím že je stará ale není nemohoucí
jo a když měla na podzim zlomenou ruku tak jsem ju musela umývat a sprchovat každej den, vyloženě chtěla opruzovat..normálně se nesprchuje skoro vůbec a to si cvrká do kaťat a někdy i hůř
má řídkou stolici z těch kvanta prášků co jí, na tlak atd…no tak co má teda v hlavě?? sedí v kakancech a bůhví čem sprchnout se nejde a pořádek doma jí nic neříká, bordel nemá ale má špínu, páč jí je to jedno prach nebo tak
no je toho moc, manžovi už si ztěžovat nemůžu tak aspoň tady, uffff
Tak to viky nemáš jednoduché na moje nervy by to nebylo. Já si momentálně užívám pracovní víkend a vůbec se mi nechce dělám od 8h do 20h a teď mi zrovna vyšly ty tři dny pracovní. Jsem unavená a žaludek mi ze všeho dělá kotrmelce tak mě to nebaví. ale na druhou stranu pokud mi to doktorka nezakáže aspoň na čas bych pracovala ráda sedět doma by bylo k nepřečkání. Takhle mi to utíká. A taky to zatím nechci říkat šéfovi chci počkat ty první 2-3 měsíce a pak mu to teprve říct.
jasně dokud ti to nebude dělat v práci problém tak vydrž, opravdu to rychleji uteče si myslím, ale mě to utíká i doma ten čas…běží hrozně rychle, jako děcku mi to nepřišlo, ale teď, čím dál straší a pořd víc a víc to utíká ![]()
Teda Viky, nemáš to opravdu jednoduché! Holka zatni zuby, až bude to mimi, tak bude hned veseleji ![]()
Ahoj Petruško,
u mě snad nic nového, místo abych si užívala sladké těhotenství, užívám si „periodických nálad mého partnera“… no snad ho to ještě dnes přejde, věřím, že mě bude chtít líbat pod třešní ![]()
Taky jsem se včera od něj dověděla, že se mě bojí
![]()
Achjo, nevím co to teď má za stavy… Snad se vše zase srovná ![]()
A co jinak u Tebe A TADY? jo a co ms?
No prosim tě, ms dorazí v pondělí, teď už to na tuty, že zase nic, neb jsem to zase nevydržela a udělala jsem si ráno testík
jsem praštěná co, a to jsem se dušovala, že tentokrát už to vydržím
mnoo nedá se nic dělat, tak zase příští měsíc
jinak já jdu ve dvě na ten pohovor, tak mi prosím drž pěstičky, ať už to mám za sebou
pak písnu, jak to proběhlo
Pročpak se tě přítel bojí? Copak jsi mu provedla mamino? ![]()
Alushko, znamenají ta dvě čísla u tvého nicku vaše roky narození? Jako že přítel 69 a ty 88?? Je to tak? ![]()
Petruško, plané naděje Ti dělat nechci, ale taky Ti to ještě ukázat nemusí, mě ukázal tři dny před oček.ms neviditelnýho ducha… Tak uvidíš, třeba se ještě zadařilo ![]()
Budu Ti držet teda pěstičky, ať Ti to dobře dopadne ![]()
Juá nevim proč se mě bojí, snad nejsem taková semetrika
Ale zase si zuby nehty bráním to své
Takže nevím, a vůbc, snad ho to přejde blázínka.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat