Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ijajeki píše:
Tak už mám domluvený termín s paní doktorkou na 4.5. tak prosím držte palečky, aby to bylo všechno ok. taky na vás všechny budu myslet. A doufám, že tu brzo místo snažilek budou samé těhulky.
Budu držet pěstičky ať je vše v pořádku ![]()
jj, měli jsme ráno poradu a střídáme se s holkama v pečení, abychom se aspoň nasnídaly
tak tentokrát to vyšlo na mě, tak jsme se při těch kecech alespoň pořádně nadlábly ![]()
Jo tak to jo
![]()
taky ráda peču, ale ten můj žrout, to Ti pak je líto, když je to hned pryč… a dalo to takovou práci! ![]()
Jak se tak dívám,tak nejen,že máme skoro stejně MS,ale snažíme se taky skoro stejně dlouho ![]()
Nečetla jsem vše, co píšete, jen se marně snažím kdekoli na internetu najít prostou odpověď na prostou otázku - tj. jak je možné (fyziologicky, medicínsky atd.), že některé ženy přestože jsou těhotné ještě dál (klidně i několik měsíců) normálně menstruují?
Vždy jsem to považovala za hlavní (a jediný jistý) znak těhotenství, ale na různých diskusích (a od různých známých) jsem se dověděla, že to není zcela jisté… Mně jen nejde do hlavy, jak je to možné? Díky
Bobby, máš pravdu, no je to ale náhoda
takže příští měsíc se nám to taky určitě už musí povést
![]()
krásné odpoledne holky…
díky (lepší než žádná odpověď:))
právě že na diskusi na téma menstruace v těhotenství je hodně takových, kterým se to stalo…
vy myslíte, že to je velmi výjimečné?
a co když je člověku divně i po mentruaci? nechce se mi dělat test, připadám si jako psychopat…:) chápete? tak si to snažím jen logicky objasnit, abych nebláznila… díky za odpovědi
Ahooj holky ![]()
moc gratuluju dasli tehulce
teda doufam e to bude vazne nakazlivy ![]()
Petulo:tak s timjidlem jsme na tom stejne a ted na ty chate jak jsme no hruza se tady valim a cpu se a delam mimi
jeste ze chodim aspon tady do lesa na prochazku
jinak mi znama doporucila zkusit sex v den narozenin nejlepe i v tu hodinu ale den prej staci ze to nekde cetla ze pak je vetsi pravdepodobnost otehtneni
asi magie
no a ja dnes slavim tak uvidime co na tom bude pravdy
![]()
Sarah555 : ahojky
klidne si test udelej od toho jsou mi si je delame i 4× denne
aspon budes vedet na cem jsi ![]()
Viky: s tou micou to muselo byt hrozny uz jen ta predstava me desi ja jak vidim trpet nejaky zviratko je mi desne
vcera taky svara zabijel ovecku na gril tak jsem na dve hodky zmizla jsem na todle cita
a jak se mas dnes?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat