Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
19606
29.4.10 12:42
Ijajeki píše:
Tak už mám domluvený termín s paní doktorkou na 4.5. tak prosím držte palečky, aby to bylo všechno ok. taky na vás všechny budu myslet. A doufám, že tu brzo místo snažilek budou samé těhulky.

Budu držet pěstičky ať je vše v pořádku :-)

• načítám...
491
29.4.10 12:46

Tak to je už teda velkej kluk!! :kytka:

• načítám...
647
29.4.10 12:57

jj, měli jsme ráno poradu a střídáme se s holkama v pečení, abychom se aspoň nasnídaly :lol: tak tentokrát to vyšlo na mě, tak jsme se při těch kecech alespoň pořádně nadlábly :pankac:

• načítám...
491
29.4.10 13:01

Jo tak to jo :) :) :kytka:
taky ráda peču, ale ten můj žrout, to Ti pak je líto, když je to hned pryč… a dalo to takovou práci! :kytka:

• načítám...
19606
29.4.10 13:03

Jak se tak dívám,tak nejen,že máme skoro stejně MS,ale snažíme se taky skoro stejně dlouho :-D

• načítám...
Sarah555
29.4.10 13:03

ahoj holky, mohla bych se vás také na něco zeptat?
 díky

• Upravit
491
29.4.10 13:05

sarah

ahojky, jasan, zkus to :kytka:

• načítám...
Sarah555
29.4.10 13:06

Nečetla jsem vše, co píšete, jen se marně snažím kdekoli na internetu najít prostou odpověď na prostou otázku - tj. jak je možné (fyziologicky, medicínsky atd.), že některé ženy přestože jsou těhotné ještě dál (klidně i několik měsíců) normálně menstruují?
Vždy jsem to považovala za hlavní (a jediný jistý) znak těhotenství, ale na různých diskusích (a od různých známých) jsem se dověděla, že to není zcela jisté… Mně jen nejde do hlavy, jak je to možné? Díky

• Upravit
647
29.4.10 13:06

Bobby, máš pravdu, no je to ale náhoda :lol: takže příští měsíc se nám to taky určitě už musí povést :jazyk: :potlesk:

• načítám...
2578
29.4.10 13:11

krásné odpoledne holky…

• celé dopoledně jsem neměla čas zajít a ted nestíhám číst novinky :lol:
  • Sarah : tak o tomhle jsem už taky slyšela......ale asi je to fakt vyjímečné 8-) o je to pak větší radost :wink:
  • jinak o víkendu nám začíná Květen - tak všem vám moooooc přeji aby to vyšlo, když bude ten měsíc lásky :mrgreen:
  • načítám...
491
29.4.10 13:13

sarah

• načítám...
Sarah555
29.4.10 13:15

díky (lepší než žádná odpověď:))
právě že na diskusi na téma menstruace v těhotenství je hodně takových, kterým se to stalo…
vy myslíte, že to je velmi výjimečné?
a co když je člověku divně i po mentruaci? nechce se mi dělat test, připadám si jako psychopat…:) chápete? tak si to snažím jen logicky objasnit, abych nebláznila… díky za odpovědi

• Upravit
1586
29.4.10 13:38

Ahooj holky :mavam:

moc gratuluju dasli tehulce :kytka: teda doufam e to bude vazne nakazlivy :mrgreen:

Petulo:tak s timjidlem jsme na tom stejne a ted na ty chate jak jsme no hruza se tady valim a cpu se a delam mimi :srdce: :mrgreen: jeste ze chodim aspon tady do lesa na prochazku :lol: jinak mi znama doporucila zkusit sex v den narozenin nejlepe i v tu hodinu ale den prej staci ze to nekde cetla ze pak je vetsi pravdepodobnost otehtneni :roll: asi magie :mrgreen: no a ja dnes slavim tak uvidime co na tom bude pravdy :mrgreen: :mrgreen:

Sarah555 : ahojky :mavam: klidne si test udelej od toho jsou mi si je delame i 4× denne :mrgreen: :mrgreen: aspon budes vedet na cem jsi :wink:

• načítám...
1586
29.4.10 13:41

my jsem chtela napsat ne mi :roll: hihihi :mrgreen:

• načítám...
1586
29.4.10 13:43

Viky: s tou micou to muselo byt hrozny uz jen ta predstava me desi ja jak vidim trpet nejaky zviratko je mi desne :-? vcera taky svara zabijel ovecku na gril tak jsem na dve hodky zmizla jsem na todle cita :roll: a jak se mas dnes?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+