Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Alushko, PCOS je syndrom polycystických vaječníků, co jsem se o tom dočetla na netu, mě nijak zvlášť nepotěšilo, no ale uvidíme. Třeba to nebude tak zlé… Díky za podporu
.
Ijajeki, držím ti palce – a vůbec nám všem snažilkám
.
Jéjku, tak to Ti držím dvakrát tolik pěsti, snad to opravdu nic hrozného nebude a vše dopadne dobře, uvidíš
![]()
Alushko, díky. Snažím se být optimistická – což při mých vrozených sklonech k pesimismu je docela fuška
.
Snažím se
. Naštěstí řeším i jiné věci než mimčo, teď hlavně rozbíhající se přípravy na svatbu, tak aspoň přijdu na jiné myšlenky. Původně jsem si říkala, že bych se vdávala až jako těhule, ale nakonec jsme se rozhodli, že léto se na svatbu krásně hodí, tak proč čekat
.
tak to je krásna, aspoň člově se zaměří na něco jiného a pak budeš těhule ani nebudeš vědět jak, já to teď taky tak měla ![]()
Léto na svatbu je nádherné, taky ji letos plánujeme, ale my nejspíš až v září, dříve to asi nedáme..čas a finance…Ale já už nejspíš se budu zakulacovat a to jsem moc na svatbu nechtěla, ale co, nakonec to bude stejně hezké
A kde se budete brát, pokud to není tajné? Myslím, úřad, zámek apod?… ![]()
Bude to na konci července na zahradě našeho, kladenského, zámečku, která je docela hezky zrekonstruovaná. Jestli ale bude pršet, bude to normálka na úřadě. A kde to plánujete vy? Mimochodem, moje kamarádka se vdávala v sedmém měsíci těhotenství a slušelo jí to, dokonce měla i šaty s korzetem – pravda, asi hodně povoleným
. Ale z některých úhlů ani nebylo poznat, že už to má za pár.
No tak to je moc hezké
Na zámečku.
My uvažujeme o hradě Frýdštejn - točila se tam Jasněnka jak ji na něm věznila čarodejnice
Tak tam se nám to moc líbí, je to kousek od Jablonce nad Nisou, kde bydlí mamka, tak bychom pak udělali asi hostinu na zahradě s prasátkem a pod,, a odjeli pak na svatební noc.. ale to ještě nevíme kam… ale takhle to máme v plánu ![]()
To zní super
! My taky nechceme dělat klasický oběd v restauraci, ale grilování na zahradě – nakoupíme a naložíme různá masa – vepřové, hovězí, kuřecí, ryby, sýry, zeleninu, pořídíme koláčky a nějaké zákusky, salát, pivo, víno, limo a budeme doufat, že pozvaní hosté (vychází nám to na padesát) budou k případným nedostatkům akce shovívaví
.
tak tak, je to pravda, v restauraci by to bylo zbytečně drahé.. Na pečení zapojíme rodinku a o jídlo se rád postará můj brácha..
Trošu asi budeme muset zkrouhnout počet hostů abychom se na těch padesát taky dostali… víc do toho teda dát nechci. A dnes už se to také nedělá jako dřív byli velké svatby, jenže tenkrát to taky nebylo vše tak drahé… ![]()
Spíš jde o tu romantiku
![]()
Já se jen bojím, aby se někdo z nepozvaných neurazil. Není to lehké, určit, koho pozvat a koho už ne. Fakt je, že i takováhle domácí akce něco stojí. Ale když já svatbu nechci odbýt jen ve čtyřech – já se snoubencem, svědci a oddávající. U druhých to neodsuzuju, ať si to každý zařídí, jak uzná za vhodné, ale já u toho chci mít rodinu a přátele. Hlavně aby to byla pohodová akce, což závisí především na lidech. A co si budeme povídat, když nás někdo bude chtít pomlouvat, tak to udělá, i kdybychom měli svatbu za sto tisíc s veškerým možným servisem. Tak ať nám to oběma vyjde
.
Přesně jsem se teď o víkednu o tomhle bavila s mamkou. Pomluví Tě lidi i když bys měla mít veškěrý servis, vždy se najde někdo, komu něco vonět nebude. Já chci také hlavně rodinu a přátele, ale prostě v omezenějším počtu.Tam jde o to, že jsme různě rozstrkané po republice a zase musím spoustu dalších lidí ubytovat, no a k mamce do baráku se všichni nevejdou a už to máš další výdaje za penzionek.. kdybychom byli vyšichni z jednoho města a okolí, už mám o starost míň. Al takhle to jsou Pardubice, Choceň, Jičín, Jablonec nad Nisou… no tak nevím..
jsem z toho jelen.. Prostě to ty lidí musí pochopit, ale je zase blbý je brát na obřad a říct ty a ty už jedeš domů…
No nevím ![]()
Tak to máte o dost komplikovanější než my. Ale určitě to dopadne dobře a ještě před porodem z tebe bude počestně vdaná žena
.
Jejda, koukám, jak jsme to tady s Alushkou rozjely na téma svatba. Ale kdybyste se, holky, chtěly bavit třeba o snažení, ovulaci, MS a tak, tak směle do toho
.
ahojky holky tak prvi gratuluji dalsi tehulce,a jak se jinam mate vsichni.ja dobre venku je krasne a dneska mi skoncila ms.takze se zas s pritelem budem snazit.prisla jsem z prace takze tak trochu lenosim. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat