Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Alushko, to s tebou úplně souhlasím, ale my třeba jezdíme nakupovat do německa a tam mají mnohem větší výběr nejenom kočárků
máme to ale kousek, tak nevím, jestli bydlíš také někde v dosahu hranic
Nn, bydlím v Pardubicích, ale to Německo také zvažuji, mamka bydlí v Jablonci a má to blíže, a tak až tam pojedem, vydáme se všichni na výlet.. ![]()
Jinak jsem taková pořád ubrečená, bojím se abych to vše zvládla a ještě k tomu jsem hnusná na přítele, dnes ráno jsem mu napsala, že se odstěhuju abysme mu nebyli na obtíž, no tak mi prostě hrabe…
a teď se mnou nemluví…
to máš ale dlouhý cyklus teda, pro mě bylo hrozně dlouhých 28dní… ![]()
Ajéje, tak to ty hormonky opravdu pracují
ale neboj, to se všechno dá do pořádku a přítel není hňup, a pochopí, že za to vůbec nemůžeš
![]()
Simonko gratuluju. Já jsem si to myslela, že ti to vyjde. Já mám v plánu si test udělat zítra ráno pokud do té doby menstruace nedorazí. Ale trochu se bojím co ukáže. Nevěřím, že by se povedlo hned první měsíc i když u mě těžko říct, když to umím i přes antikoncepci. Zatím mi i chybí takové ty příznaky blížící se menstruace jindy to už vždycky poznám. Spíš mám jiné je mi občas divně když udělám prudší pohyb a taky mě dost bolí prsa to před menzes normálně nemívám.
Z něj vylítlo před chvílí, když jsem mu volala a omlouvala se, že mám snad laktační psychózu
To je taky trubec jak já fakt… ![]()
Ale i tak ho mám ráda no,,,
Prej tomu rozumí, ale já to přeháním..
Alushko, jj, to jsou ty odvrácené stránky těhotenství
. Jak já bych to ale i tak brala
! Tak pevné nervy a ať si to užiješ, teď máš nárok na to, aby tě ostatní obskakovali
.
Můj menstruační cyklus, to je kapitola sama pro sebe. Dřív jsem s ním nikdy problémy neměla, ani když jsem nebrala antikoncepci. A teď tohle. Asi za to může to PCS. No, uvidím, co mi v pátek řekne doktorka. Doufám, že pro mě nebude mít žádnou jobovku a že mě nečeká žádné martýrium hormonálních injekcí, umělého oplodnění atd. I když jestli nebude jiná cesta, pochopitelně do toho půjdu
.
Je to sranda s těma chlapama viď
někdy nám pijou krev, ale žít bychom bez nich prostě nemohly!
Musí si začít zvykat, máte před sebou ještě 9 měsíců takových nálad ![]()
PetrušKu píše:
Simonko, huráááááá, takže další těhulkaaaaagratuluji moc moc moc
![]()
![]()
moc dekuji sjmerada
Ijajeki píše:
Simonko gratuluju. Já jsem si to myslela, že ti to vyjde. Já mám v plánu si test udělat zítra ráno pokud do té doby menstruace nedorazí. Ale trochu se bojím co ukáže. Nevěřím, že by se povedlo hned první měsíc i když u mě těžko říct, když to umím i přes antikoncepci. Zatím mi i chybí takové ty příznaky blížící se menstruace jindy to už vždycky poznám. Spíš mám jiné je mi občas divně když udělám prudší pohyb a taky mě dost bolí prsa to před menzes normálně nemívám.
je dekuj itak to by mohlo byt klidne si ettsik udelej u prvniho jsme taky otehotnela hend prvni mesic po vysazeni
Alushka dekuji moc mam velkou radost
Mariette dekuji dkeuji mam radost ze s ezadarilo
Já to hlavně mám po kom mít… Moje mamka když otěhotněla, bylo to to samé, možná ještě horší.. Manžela strašila že odjede za dětma do Pardubic apod.. no první měsíce byly k nesnesení!!!!! a pak už to bylo celkem vše fajn… takže já doufám, že dýl jak tři měsíce se jako magor chovat nebudu… ![]()
Nojo, budu si užívát krásných a sladkých devět měsíců, přece jsem se tak snažila a chtěla!!
držím ti pěstičky, aby to vše dobře dopadlo.. nás strašila doktorka minimálně inseminací, a ejhle..
Prosím tě, co je to PCS - nějak té zkratce nerozumím
Doufám, že Ti vše dobře dopadne
![]()
Alushko: z toho si nic nedělej pořád lepší mít špatnou náladu a hádat se, než nějaké opravdové problémy tak si to hezky užívej a hodně štěstíčka.
Doufám, že nás vy těhulky brzy nakazíte a bude nás přibývat.Já se taky těším až to vyjde a zároveň bojím u syna jsem měla dost problému a zdaleka si nejsem jistá jestli mě nečeká to samé. I přesto jsem odhodlaná to risknou miminko za to stojí.
Nevím teda co máš na mysli, ale také bych to riskla, i když budu máma poprvé
Moc se na to těším, zároveň teda mám trochu strach abych to zvládla… ale radost je neskutečná
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat