Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
doma je to dobré, manža je hodnej, ale pořád jako ještě nic nebylo
tak včera ani nebyla nálada, teď musí dělat každý den o hodinu dýl takže taky paráda
to bude jezdit až tak v 18hod. domů
ale co nadělám, tento měsíc těhu určitě nebudu, ale spoň se nemusím pozorovat, tiše závidím holkám co jsou jako nováčci, a bum a jsou v tom…hihi, na mě ta nakažlivost teda nějak nepůsobí, nemá totiž ani z čeho
jinak kastrace nejde, my ji nechytíme to je to, ale jede za mnou mamka a pokusíme se ji chytit a dát injekci proti mrouskání ![]()
Právě taky mě napadlo, že se nedá chytit, ale pokud by se podařila ta injekce taky dobrý. a z toho si nic nedělej, že není z čeho otěhotnět třeba ta pauza ve snažení prospěje a pak bude manžílek aktivnější.
mamka dělala chytrou že to nějak udělá s tou injekcí, ale nevím nevím…
chuděra kočka po tom co včera zažila
ale pokud jí tu injekci nedáme, zase opět bude mrouskat a pak budou zase nějaké chudinky, na podzim měla jedno a to taky umřelo, asi je nějaká špatná.
Jednoduché to nebude, ale nedalo by se jí dát třeba něco do žrádla pokud se pohybuje po dvorku? Aby se zklidnila a šla chytit.
Tak už mám domluvený termín s paní doktorkou na 4.5. tak prosím držte palečky, aby to bylo všechno ok. taky na vás všechny budu myslet. A doufám, že tu brzo místo snažilek budou samé těhulky.
Alushko jak to tak vypadá budeme mít miminka tak týden po sobě. Mě to bude vycházet asi kolem 7.1.
to je ale hezký, takže já jsem vlastně jen o týden dál ![]()
Když já bych hrozně chtěla ty jedničky ![]()
Koukám na netu na ten vývoj v začátku a je to nádhera, tady jsem něco našla, snad Ti to půjde otevřít, je to moc hezké ![]()
Dobré Petruško,
ještě ne, měla jsem koblížek s čokoládou a colu - no prostě chuť byla no
![]()
Ale dám si tak za půl hoďky, ještě nejsem hladová a přežírat se zatím nechci ![]()
A jak u Tebe?
Byl by to pěkný datum pokud se trefíš. a třeba i první miminko v roce. mě by zase toho sedmého taky udělalo radost. Manžel má narozeniny 7.10. a syn 7.11. tak by se to hezky doplnilo. zrovna vyrábím řízky to moje velké dítě zítra odjíždí na tři dny do Třebíče mají tam kvalifikaci na mistrovství republiky ve florbale, už vyhráli moravskou ligu tak teď ještě republiku a budou mistři.
Alushko, já jsem neskutečný žravec!
k snídani jsem měla dva kousky bábovky - to bylo v půl devátý a v jedenáct už jsem obědvala
já až budu těhotná tak prasknu
jím jako kojenec, každý 2 až 3 hoďky, to je hrůza se mnou co ![]()
Týjo, tak to je teda šikulka ale!! A kolik mu je?
No řízečkem bych taky nepohrdla, já je pro změnu smažila v neděli o půl desátý večer, byla chuť
a přítel ze mě byl mrtvej smíchy že jsem se takhle pozdě ládovala v posteli
![]()
To by byly ale moc hezké datumy
a sedmička se mi taky moc líbí ![]()
ale má se jíst často a po malých porcích, občas se taky cpu, co Ti budu povídat.. zatím se to ještě na váze neodráží, ale až začne, budu se muset sakra hlídat, už teď mě mamka říká: Ty budeš ale vypadat! když se jí chlubím co jsem sežrala ![]()
Ale bábovku miluju, si pekla?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat