Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Také přeji krásné dopoledne snažilkám a těhulkám
Bobby to mi povídej, jsem taky celá zlámaná a nevyspalá, už se nám to krátí co, ty už jen 3 dny a já 4…cítíš se nějak jinak?? ![]()
To je pravda, my jsme čekali tak dlouho, až jsme se rozhodli pro adopci a v tom jsem otěhotněla:-)
Jé snažilky teď se s vámi musím podělit o zážitek. Volal mi manžel, že měl sen, jak za mnou jde do porodnice. Prý jsme měli chlapečka. V práci si vzal volno, cestou všem oznamoval že je táta a nesl mi velkou kytku. A samzřejmě šel i s tchýní. Na chodbě odchytl sestru a hledal na kterém pokoji jsme. Sestra se ptala jak se syn jmenuje a my ještě neměli jméno… Pak se ptala kdo mě rodil a to také nevěděl… No a než se dostal na pokoj, aby viděl mimi tak se probudil
Tak mi to hned volal a byl z toho snu celej vykulenej
![]()
Já jsem taky v noci strašila a když jsem šla v půl druhé ráno na wc tak mi to nedalo a udělala jsem si test. A výsledek: krásné dvě čárečka a hezky vybarvené i když ta důležitější je trochu světlejší. Nemohla jsem se pak dočkat rána až bude manžel vztávat do práce a hned jsem mu test ukázala, ale moc mě nepotěšil nechce tomu věřit, že už se to dá tak brzy zjistit. snad mu to do odpoledne dojde a projeví víc nadšení byla jsem jeho reakcí docela zklamaná a to s tím nápadem na miminko přišel on.
Krásný sen, třeba je to předzvěst toho, že ti to vyjde a sen se splní. Člověk nikdy neví co podvědomí dokáže za zázraky.
ijajeki: gratuluji
holky vy teda jedete, za chvíli tu bude víc těhulek jako snažilek. ![]()
my jsme včefra zažili horor, na dvoře máme starou kočku, asi 15.let, a je divoká nenechá se chytit, pohladit nebo tak.v pondělí porodila, byla jsem se mrknout na půdě s baterkou, prvně se mi zdálo, že má 3 koťata, další den jsem viděla 5koťátek. Ale nic divného, no a včera jak stará kočka slezla na dvůr jsme si řekla že se mrknu kolik jich teda je, ona by mě k sobě nepustila kdyby tam byla, no a viděla jsme že 2 se nehýbou a jedno má asi krev na bříšku nebo co, zavolala jsem manžu, že jsou 2 asi mrtvé a jedno na sobě krev ať něco udělá, že já nemůžu. Tak jsme šli oba nahoru a on chtěl ty mrtvé oddělat, jenže to nešlo, že jsou všichni k sobš přilepení nebo co, tak jsme je vzali dolů na světlo a tam to viděli, jedno kotě co žeilo mělo vše z břicha venku, střeva a tak, a ostatní chudinky se do toho nějak asi pupeč.šňůrami zamotali nebo co, 3 žili, jedno mělo nohu úplně překroucenou a rozdrcenou jak bylo zamotaní, druhý takl držel nějak bříškem, asi pupeč.šňůrou a ten třetí ještě žil i s otevř.bříškem.tak a co těď…no já jsem brečela manža se je snažil nějak oddělit a le nešlo to, tak se nám povedlo toho co držel tou pupeč šňůrou odstřihnout a zavázali jsme to, a dali ho chudeře kočce, jak je bránila tak se nás ani nebála a došla si pro něj, odnesla ho nahoru.a zbytek jsme museli osvobodit od trápení tak jsem zavolali tchýni a ona je utopila, my bysme to nikdy nemohli udělat,potom stará nahoře moc plakala, a pořád hledala po dvoře svoje miminka, dneska chudák na mě kouká jak na vraha, ale je na dvoře a ne na půdě takže to jedno taky asi nepřežilo, no horor jsem z toho špatná, pořád to mám před očima a manža taky, chudáčci zvířátka
![]()
PetrušKu píše:
Také přeji krásné dopoledne snažilkám a těhulkámBobby to mi povídej, jsem taky celá zlámaná a nevyspalá, už se nám to krátí co, ty už jen 3 dny a já 4…cítíš se nějak jinak??
Ne necítím
takže ani nedoufám…a co ty???
Viky23 - to je mi moc líto. Chudáčci, ale udělali jste to dobře, nic víc se dělat nedalo…
Právě že taky vůbec nic, jen mám už dva dny bolavý podbřišek a nafouklé břicho, což by teoreticky příznak být mohl, ale spíš to zas vidím na mojí sugesci
a nebo přijde ms trošku dřív, takže už se to připravuje
mno, nemůžu říct že nedoufám, protože doufám že se mýlím, ale spíš asi přijde ta ms
ale příští měsíc už to spolu musíme dát, dáme si předsevzetí ju
![]()
Viky - to je smutný příběh, ta kočička vlastně přišla o svoje miminka
ale zkus na to nemyslet, příroda je někdy krutá a my se s tím musíme vyrovnat
a jak se jinak cítíš a co doma, už lepší nálada?? ![]()
PetrušKu píše:
Právě že taky vůbec nic, jen mám už dva dny bolavý podbřišek a nafouklé břicho, což by teoreticky příznak být mohl, ale spíš to zas vidím na mojí sugescia nebo přijde ms trošku dřív, takže už se to připravuje
mno, nemůžu říct že nedoufám, protože doufám že se mýlím, ale spíš asi přijde ta ms
ale příští měsíc už to spolu musíme dát, dáme si předsevzetí ju
![]()
jen doufám,že zase nebudu muset jít na vyvolávačku-že už je vše ok
to zmáknem
příští měsíc se to povede
![]()
Holky moc děkuju za gratulace jsem ráda, že tahle diskuse existuje a mám se s kým o radost podělit. Pořád jsem z toho trochu v šoku nečekala jsem, že se to hned povede. Vlastně jsme se pro miminko definitivně rozhodli je to tak měsíc a půl a bum už je tu. Pořád tomu nemůžu věřit a ani se manžílkovi nedivím, že moc nerwagoval asi je taky mimo, ale trošku to zamrzí snad bude mít odpoledne už lepší náladu a projeví trošku radosti. on je v tomhle trochu morous spíš jedná než mluví.
Viky kotátek je mi líto, ale opravdu jste udělali to nejlepší byly by se trápily a takhle to mají za sebou. Myslím, že je ta kočička na mladé už trochu stará a proto má tyhle potíže, pro ni by bylo nejlepší kdyby se jí udělala kastrace, ale u divoké to těžko půjde.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat