Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
647
29.4.10 09:09

Také přeji krásné dopoledne snažilkám a těhulkám :lol: Bobby to mi povídej, jsem taky celá zlámaná a nevyspalá, už se nám to krátí co, ty už jen 3 dny a já 4…cítíš se nějak jinak?? :mavam:

• načítám...
697
29.4.10 09:33

To je pravda, my jsme čekali tak dlouho, až jsme se rozhodli pro adopci a v tom jsem otěhotněla:-)

• načítám...
779
29.4.10 09:38

Jé snažilky teď se s vámi musím podělit o zážitek. Volal mi manžel, že měl sen, jak za mnou jde do porodnice. Prý jsme měli chlapečka. V práci si vzal volno, cestou všem oznamoval že je táta a nesl mi velkou kytku. A samzřejmě šel i s tchýní. Na chodbě odchytl sestru a hledal na kterém pokoji jsme. Sestra se ptala jak se syn jmenuje a my ještě neměli jméno… Pak se ptala kdo mě rodil a to také nevěděl… No a než se dostal na pokoj, aby viděl mimi tak se probudil :-) Tak mi to hned volal a byl z toho snu celej vykulenej :lol: :mrgreen:

• načítám...
2203
29.4.10 09:41

Já jsem taky v noci strašila a když jsem šla v půl druhé ráno na wc tak mi to nedalo a udělala jsem si test. A výsledek: krásné dvě čárečka a hezky vybarvené i když ta důležitější je trochu světlejší. Nemohla jsem se pak dočkat rána až bude manžel vztávat do práce a hned jsem mu test ukázala, ale moc mě nepotěšil nechce tomu věřit, že už se to dá tak brzy zjistit. snad mu to do odpoledne dojde a projeví víc nadšení byla jsem jeho reakcí docela zklamaná a to s tím nápadem na miminko přišel on.

• načítám...
2203
29.4.10 09:43

Krásný sen, třeba je to předzvěst toho, že ti to vyjde a sen se splní. Člověk nikdy neví co podvědomí dokáže za zázraky.

• načítám...
17715
29.4.10 09:55

ijajeki: gratuluji :dance: holky vy teda jedete, za chvíli tu bude víc těhulek jako snažilek. :hug:
my jsme včefra zažili horor, na dvoře máme starou kočku, asi 15.let, a je divoká nenechá se chytit, pohladit nebo tak.v pondělí porodila, byla jsem se mrknout na půdě s baterkou, prvně se mi zdálo, že má 3 koťata, další den jsem viděla 5koťátek. Ale nic divného, no a včera jak stará kočka slezla na dvůr jsme si řekla že se mrknu kolik jich teda je, ona by mě k sobě nepustila kdyby tam byla, no a viděla jsme že 2 se nehýbou a jedno má asi krev na bříšku nebo co, zavolala jsem manžu, že jsou 2 asi mrtvé a jedno na sobě krev ať něco udělá, že já nemůžu. Tak jsme šli oba nahoru a on chtěl ty mrtvé oddělat, jenže to nešlo, že jsou všichni k sobš přilepení nebo co, tak jsme je vzali dolů na světlo a tam to viděli, jedno kotě co žeilo mělo vše z břicha venku, střeva a tak, a ostatní chudinky se do toho nějak asi pupeč.šňůrami zamotali nebo co, 3 žili, jedno mělo nohu úplně překroucenou a rozdrcenou jak bylo zamotaní, druhý takl držel nějak bříškem, asi pupeč.šňůrou a ten třetí ještě žil i s otevř.bříškem.tak a co těď…no já jsem brečela manža se je snažil nějak oddělit a le nešlo to, tak se nám povedlo toho co držel tou pupeč šňůrou odstřihnout a zavázali jsme to, a dali ho chudeře kočce, jak je bránila tak se nás ani nebála a došla si pro něj, odnesla ho nahoru.a zbytek jsme museli osvobodit od trápení tak jsem zavolali tchýni a ona je utopila, my bysme to nikdy nemohli udělat,potom stará nahoře moc plakala, a pořád hledala po dvoře svoje miminka, dneska chudák na mě kouká jak na vraha, ale je na dvoře a ne na půdě takže to jedno taky asi nepřežilo, no horor jsem z toho špatná, pořád to mám před očima a manža taky, chudáčci zvířátka :cry: :-(

• načítám...
19606
29.4.10 10:25
PetrušKu píše:
Také přeji krásné dopoledne snažilkám a těhulkám :lol: Bobby to mi povídej, jsem taky celá zlámaná a nevyspalá, už se nám to krátí co, ty už jen 3 dny a já 4…cítíš se nějak jinak?? :mavam:

Ne necítím :-( takže ani nedoufám…a co ty???

• načítám...
19606
29.4.10 10:28

Viky tak to je moc smutné :-( zkus na to nemyslet…

• načítám...
779
29.4.10 10:43

Viky23 - to je mi moc líto. Chudáčci, ale udělali jste to dobře, nic víc se dělat nedalo…

• načítám...
647
29.4.10 10:44

Právě že taky vůbec nic, jen mám už dva dny bolavý podbřišek a nafouklé břicho, což by teoreticky příznak být mohl, ale spíš to zas vidím na mojí sugesci :roll: a nebo přijde ms trošku dřív, takže už se to připravuje :think: mno, nemůžu říct že nedoufám, protože doufám že se mýlím, ale spíš asi přijde ta ms :-( ale příští měsíc už to spolu musíme dát, dáme si předsevzetí ju :pankac: :mavam:

• načítám...
647
29.4.10 10:46

Viky - to je smutný příběh, ta kočička vlastně přišla o svoje miminka :cry: ale zkus na to nemyslet, příroda je někdy krutá a my se s tím musíme vyrovnat :zed: a jak se jinak cítíš a co doma, už lepší nálada?? :kytka:

• načítám...
647
29.4.10 10:48

Mimochodem, Ijajeki gratuluji moc ke dvěma // :mavam: :potlesk:

• načítám...
19606
29.4.10 10:53
PetrušKu píše:
Právě že taky vůbec nic, jen mám už dva dny bolavý podbřišek a nafouklé břicho, což by teoreticky příznak být mohl, ale spíš to zas vidím na mojí sugesci :roll: a nebo přijde ms trošku dřív, takže už se to připravuje :think: mno, nemůžu říct že nedoufám, protože doufám že se mýlím, ale spíš asi přijde ta ms :-( ale příští měsíc už to spolu musíme dát, dáme si předsevzetí ju :pankac: :mavam:

jen doufám,že zase nebudu muset jít na vyvolávačku-že už je vše ok :-( to zmáknem :-) příští měsíc se to povede :-) :-D

• načítám...
2203
29.4.10 11:06

Holky moc děkuju za gratulace jsem ráda, že tahle diskuse existuje a mám se s kým o radost podělit. Pořád jsem z toho trochu v šoku nečekala jsem, že se to hned povede. Vlastně jsme se pro miminko definitivně rozhodli je to tak měsíc a půl a bum už je tu. Pořád tomu nemůžu věřit a ani se manžílkovi nedivím, že moc nerwagoval asi je taky mimo, ale trošku to zamrzí snad bude mít odpoledne už lepší náladu a projeví trošku radosti. on je v tomhle trochu morous spíš jedná než mluví.

• načítám...
2203
29.4.10 11:08

Viky kotátek je mi líto, ale opravdu jste udělali to nejlepší byly by se trápily a takhle to mají za sebou. Myslím, že je ta kočička na mladé už trochu stará a proto má tyhle potíže, pro ni by bylo nejlepší kdyby se jí udělala kastrace, ale u divoké to těžko půjde.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+