Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
17715
27.4.10 12:34

simi já jdu taky dneska v 17hod.k lékaři, jenže ty s radostnou zprávou a já bůhví co to bude :cry: už se to blíží jsem jak na trní, chci to mít za sebou :zed:

• načítám...
1
27.4.10 12:36

Ahojky Kimi…právě jsem se zaregistrovala…tak snad doufám, že to bude fajn…chtěla bych se zapojit do Vašich příspěvků… :-)

• načítám...
491
27.4.10 12:38

Viki

drže, bude snad vše ok, nestresuj se dopředu, na to je vždycky času dost. Moc na Tebe myslím a držím ti pěsti :srdce: Opatruj se.

• načítám...
491
27.4.10 12:38

Ivpa

Vítám Tě u nás :mavam: :kytka:

• načítám...
Simonka1703
27.4.10 12:41
viky23 píše:
simi já jdu taky dneska v 17hod.k lékaři, jenže ty s radostnou zprávou a já bůhví co to bude :cry: už se to blíží jsem jak na trní, chci to mít za sebou :zed:

bude to dobre uvidissssssju mysli na neco pekneho

• Upravit
491
27.4.10 12:46

Petruško

a jak se dnes máš ty? Dnes Tě tu moc není vidět… Jo ty vlastně čekáš, jetli příjdou ms nebo ne viď… přeju Ti aby ne! Abys měla vodnářka :srdce: Jak si psala o počasí, u nás taky stojí za prd :( a to jsem se vyletnila, jelikož bylo ráno hezky :(

• načítám...
647
27.4.10 12:50

Alushko, já měla celkem klidné dopoledne, ale teď se mi tu střídá klient za klientem a ani vás nestíhám číst holky upovídaný :lol: :lol: no já se mám tak nějak stejně, trošku tu usínám, včera jsem šla pozdě a hned je to znát :think: mnoo a právě taky čekám a čekám, už jen 6 dní, no znáš to - začínám se pozorovat, ale řekla jsem si, že tentokrát testík jen když bude zpoždění :mrgreen: to jsem zvědavá, jestli to vydržím hihi :kytka: a co ty holka zlatá naše těhulková, copak děláš? Odpočíváš nebo taky v práci?? :hug:

• načítám...
491
27.4.10 12:55

Petruško

já jsem taky v práci a zatím budu, ale tutlám to, dokud nebudu mít průkazku. Jo ty jsi psala, že pracuješ v bance, viď? No já dělám administrativu a moc zákazníků sem naštěstí neleze :) JInak si jdu teď nacpat bříško.
Testík raději ještě nedělej, já ho udělala asi čtyři dny přes ms a byl tam opravdu takovej duch! Ale pravda je, že jsem předtím dva dvy špinila, tak to mi nedalo a testila, ale je lepší opravdu počkat, zklamání pak o to není tak velké, ale každopádně Ti přeji, aby ta mrška vůbec nepřišla :huban: :kytka:

• načítám...
98
27.4.10 13:04

Já teď zase přemýšlím o tom, že si test udělám v pátek ráno. Pak jdu totiž k doktorce, tak abych měla jistotu, že nejsem těhotná. Minulý týden jsem byla na ultrazvuku a nic tam nenašli, tedy žádné mimčo, „jen“ ty PCO :(. Na gyndu jdu právě s těmi výsledky z ultrazvuku. Teď jsem v 44. dnu cyklu a MS pořád nikde. Jenže já mám ty cykly dlouhatánské… Prostě si ten test udělám jen pro jistotu. Ale vůbec se mi do toho nechce, negativní výsledky mě vždycky zdeptají, i když si ani nedělám naději, že by mohly být pozitivní.
Ivpo, vítej mezi námi :kytka: .

• načítám...
27.4.10 13:14
mariette píše:
Já teď zase přemýšlím o tom, že si test udělám v pátek ráno. Pak jdu totiž k doktorce, tak abych měla jistotu, že nejsem těhotná. Minulý týden jsem byla na ultrazvuku a nic tam nenašli, tedy žádné mimčo, „jen“ ty PCO :(. Na gyndu jdu právě s těmi výsledky z ultrazvuku. Teď jsem v 44. dnu cyklu a MS pořád nikde. Jenže já mám ty cykly dlouhatánské… Prostě si ten test udělám jen pro jistotu. Ale vůbec se mi do toho nechce, negativní výsledky mě vždycky zdeptají, i když si ani nedělám naději, že by mohly být pozitivní.
Ivpo, vítej mezi námi :kytka: .

Mari no ja mama ykyl vzdy 40 dni evtsinou a ted jsme emla 44 den cyklu a udelal jsme a bylo to tam .

• načítám...
17715
27.4.10 13:15

holky tak jsem se rouhodla že si udělám radost že se vyfiknu, manža bude myslet že kvůli doktorovi ne?? :lol: :-D vyžehlila jsme si vlasy, udělám si obočí, namaluju nějaký hezký obličej na tu hubu, a hned se budu cítit líp, doma se nelíčím a na vlasy taky prdím, však jsem doma ne?? ale jen tak pro klid duše ze sebe udělám aspoň trochu člověka:-D :dance:

• načítám...
779
27.4.10 13:15

Chci poděkovat Tessmi1 za skvělý typ na MS kalendář, ani jsem nevěděla že za mě někdo spočítá plodné dny :-D i když to určo není úplně přesné tak alespoň orientačně… Já je mám těsně než má manžel narozky, to by byl ale dáreček :lol: :kytka:

• načítám...
27.4.10 13:17
viky23 píše:
holky tak jsem se rouhodla že si udělám radost že se vyfiknu, manža bude myslet že kvůli doktorovi ne?? :lol: :-D vyžehlila jsme si vlasy, udělám si obočí, namaluju nějaký hezký obličej na tu hubu, a hned se budu cítit líp, doma se nelíčím a na vlasy taky prdím, však jsem doma ne?? ale jen tak pro klid duše ze sebe udělám aspoň trochu člověka:-D :dance:

Hele taky to mám když se nudím a hlavně si tím vždy zlepsím naladu kdyz se takhle upravím je teda pravda že obočí mám zarostle ale jsem lína ho vytrhat jako.

• načítám...
17715
27.4.10 13:19
Yanka píše:
Chci poděkovat Tessmi1 za skvělý typ na MS kalendář, ani jsem nevěděla že za mě někdo spočítá plodné dny :-D i když to určo není úplně přesné tak alespoň orientačně… Já je mám těsně než má manžel narozky, to by byl ale dáreček :lol: :kytka:

to by byl a nemusela by sis ani lámat hlavu nad tím co mu koupit :dance: :mrgreen: :lol: tak šup na to :hug:

• načítám...
98
27.4.10 13:22

Simonko, no jo, tobě to vyšlo, ale když já byla na tom ultrazvuku a mám polycystické vaječníky :-? .
Viky, to je super nápad, jdi k doktorovi za kočku :palec: !

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+