Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
simi já jdu taky dneska v 17hod.k lékaři, jenže ty s radostnou zprávou a já bůhví co to bude
už se to blíží jsem jak na trní, chci to mít za sebou ![]()
Ahojky Kimi…právě jsem se zaregistrovala…tak snad doufám, že to bude fajn…chtěla bych se zapojit do Vašich příspěvků… ![]()
drže, bude snad vše ok, nestresuj se dopředu, na to je vždycky času dost. Moc na Tebe myslím a držím ti pěsti
Opatruj se.
viky23 píše:
simi já jdu taky dneska v 17hod.k lékaři, jenže ty s radostnou zprávou a já bůhví co to budeuž se to blíží jsem jak na trní, chci to mít za sebou
bude to dobre uvidissssssju mysli na neco pekneho
a jak se dnes máš ty? Dnes Tě tu moc není vidět… Jo ty vlastně čekáš, jetli příjdou ms nebo ne viď… přeju Ti aby ne! Abys měla vodnářka
Jak si psala o počasí, u nás taky stojí za prd
a to jsem se vyletnila, jelikož bylo ráno hezky ![]()
Alushko, já měla celkem klidné dopoledne, ale teď se mi tu střídá klient za klientem a ani vás nestíhám číst holky upovídaný
no já se mám tak nějak stejně, trošku tu usínám, včera jsem šla pozdě a hned je to znát
mnoo a právě taky čekám a čekám, už jen 6 dní, no znáš to - začínám se pozorovat, ale řekla jsem si, že tentokrát testík jen když bude zpoždění
to jsem zvědavá, jestli to vydržím hihi
a co ty holka zlatá naše těhulková, copak děláš? Odpočíváš nebo taky v práci?? ![]()
já jsem taky v práci a zatím budu, ale tutlám to, dokud nebudu mít průkazku. Jo ty jsi psala, že pracuješ v bance, viď? No já dělám administrativu a moc zákazníků sem naštěstí neleze
JInak si jdu teď nacpat bříško.
Testík raději ještě nedělej, já ho udělala asi čtyři dny přes ms a byl tam opravdu takovej duch! Ale pravda je, že jsem předtím dva dvy špinila, tak to mi nedalo a testila, ale je lepší opravdu počkat, zklamání pak o to není tak velké, ale každopádně Ti přeji, aby ta mrška vůbec nepřišla
![]()
Já teď zase přemýšlím o tom, že si test udělám v pátek ráno. Pak jdu totiž k doktorce, tak abych měla jistotu, že nejsem těhotná. Minulý týden jsem byla na ultrazvuku a nic tam nenašli, tedy žádné mimčo, „jen“ ty PCO
. Na gyndu jdu právě s těmi výsledky z ultrazvuku. Teď jsem v 44. dnu cyklu a MS pořád nikde. Jenže já mám ty cykly dlouhatánské… Prostě si ten test udělám jen pro jistotu. Ale vůbec se mi do toho nechce, negativní výsledky mě vždycky zdeptají, i když si ani nedělám naději, že by mohly být pozitivní.
Ivpo, vítej mezi námi
.
mariette píše:
Já teď zase přemýšlím o tom, že si test udělám v pátek ráno. Pak jdu totiž k doktorce, tak abych měla jistotu, že nejsem těhotná. Minulý týden jsem byla na ultrazvuku a nic tam nenašli, tedy žádné mimčo, „jen“ ty PCO. Na gyndu jdu právě s těmi výsledky z ultrazvuku. Teď jsem v 44. dnu cyklu a MS pořád nikde. Jenže já mám ty cykly dlouhatánské… Prostě si ten test udělám jen pro jistotu. Ale vůbec se mi do toho nechce, negativní výsledky mě vždycky zdeptají, i když si ani nedělám naději, že by mohly být pozitivní.
Ivpo, vítej mezi námi.
Mari no ja mama ykyl vzdy 40 dni evtsinou a ted jsme emla 44 den cyklu a udelal jsme a bylo to tam .
holky tak jsem se rouhodla že si udělám radost že se vyfiknu, manža bude myslet že kvůli doktorovi ne??
vyžehlila jsme si vlasy, udělám si obočí, namaluju nějaký hezký obličej na tu hubu, a hned se budu cítit líp, doma se nelíčím a na vlasy taky prdím, však jsem doma ne?? ale jen tak pro klid duše ze sebe udělám aspoň trochu člověka:-D ![]()
Chci poděkovat Tessmi1 za skvělý typ na MS kalendář, ani jsem nevěděla že za mě někdo spočítá plodné dny
i když to určo není úplně přesné tak alespoň orientačně… Já je mám těsně než má manžel narozky, to by byl ale dáreček
![]()
viky23 píše:
holky tak jsem se rouhodla že si udělám radost že se vyfiknu, manža bude myslet že kvůli doktorovi ne??![]()
vyžehlila jsme si vlasy, udělám si obočí, namaluju nějaký hezký obličej na tu hubu, a hned se budu cítit líp, doma se nelíčím a na vlasy taky prdím, však jsem doma ne?? ale jen tak pro klid duše ze sebe udělám aspoň trochu člověka:-D
Hele taky to mám když se nudím a hlavně si tím vždy zlepsím naladu kdyz se takhle upravím je teda pravda že obočí mám zarostle ale jsem lína ho vytrhat jako.
Yanka píše:
Chci poděkovat Tessmi1 za skvělý typ na MS kalendář, ani jsem nevěděla že za mě někdo spočítá plodné dnyi když to určo není úplně přesné tak alespoň orientačně… Já je mám těsně než má manžel narozky, to by byl ale dáreček
![]()
to by byl a nemusela by sis ani lámat hlavu nad tím co mu koupit
tak šup na to ![]()
Simonko, no jo, tobě to vyšlo, ale když já byla na tom ultrazvuku a mám polycystické vaječníky
.
Viky, to je super nápad, jdi k doktorovi za kočku
!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat