Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
491
26.4.10 16:28

Viky23

To mě moc mrzí, myslím že Ti rozumím…
Když jsem to moc řešila já, přítel z toho byl taky vystresovaný, tak jsem mu o tom prostě neříkala nic a začala chodit sem, abych se vypovídala tady.
Koupila jsem si dráždivou košilku, neotravovala ho… Předtím jsem byla schopná po něm vyžadovat sex skoro každý den, a souhlasil aby mi vyhověl, ale nestálo to za nic.. Pak jsem se na to vyprdla a nechala ho - já vím, je to těžké-ptže si říkáš co když teď…ale po dvou-třech dnech dostal sám pořádnou chuť.. a hlavně jsem se musela vždy něčím zabavit abych přišla na jiné myšlenky, myslím že to nám hodně pomohlo, ptže předtím vůbec taky nic, ale pořád jsme o tom mluvili, mysleli na to a sex si ani neužili… Být tebou, zjistim ovulaci a uvidíš… Třeba pak chuť mít bude, když ho nebudeš do ničeho tlačit, já mám s přítelem to samé, musím to vždy uhrát tak, že k tomu vlastně dospěl sám :oops:
Viky, držím Ti pěsti a mrzí mě, že tohle prožíváš…

• načítám...
491
26.4.10 16:33

Mariettko

to je hezké, v blížencích :)
Bylo by fajn, kdyby se zadařilo, to by byl hezký dáreček.
Pravdou je, že my s přítelem měli před týdnem teprve rok, - k tomu roku - výročí jsme dostali dvě čárky, nádhera.
Sama si říkám, že rok nění dlouhá doba, ale cítíme to tak, jako bychom byli manželé minimálně deset let… jako že se tak dobře známe a o tom že to funguje, nemluvě…
Držím pěstičky, ať tam máš taky dvě… :srdce:

• načítám...
17715
26.4.10 16:36

asi to tak bude, no já ho beru zítra s sebou k doktorovi aby mi pak doma vysvětlil co mám vůbec za nález, no pak bych ho nejraději ale poslala pryč a zeptala se co a jak s tím duphastonem, protože jsem tu MS dostala pozdě a prý to brání ovulaci ty prášky, takže se nějak domluvit s doktorem a zjistit mou ovulaci, no a pak nenápadně na to vlítnout asi jen při ovulaci, když se mu víc nechce, ale tak aby to nevěděl :nevim:

• načítám...
491
26.4.10 16:36

Petruško

nejsi indiskrétní, jsem 88 ročník a ty? pokud Ti to taky neva? :wink:
Já měla měsíčky taky po 28dnech přesně no a měli přijít v pátek, ale ve čtvrtek už jsem věděla že ne, nevím, ale měla jsem takový pocit…
no a testovala jsem už ve středu, ale byl to duch, ve čtvrtek už byla viditelná ale jemná, v pátek v den ms byla silnější a v sobotu nejsilnější.. No a dnes na ultrazvuku mi to paní doktorka ukazovala a opravdu to je jak špendlíková hlavička, ale prostě stejně nádhera! :srdce: :srdce: :srdce:

Držím pěstičky aby nedorazili!!!! :kytka:

• načítám...
491
26.4.10 16:40

no když budeš vědět kdy ji máš, tak mimo ní se na něj vyprdni a třeba za pár dnů bude chtít sám, když uvidí, že si toho nevšímáš a netlačíš… no a i kdyby ne, tak snad jednou dvakrát za ovulaci by ti radost mohl udělat… :) ale samo mu to vůbec neříkat, kdy ta ovu je… ať neví, že kuješ pikle :wink: :huban: :srdce:
ono to přejde si myslím, u nás to bylo podobné, když jsem naléhala, sex stál za nic.. a ke všemu měl i přítel pak problém s erekcí… takhle jak jsem ho nechala na pokoji, tak kolikrát neví kdy má dost :)
a nebuď smutná :) Uvidíš, zlepší se to :) :huban:

• načítám...
647
26.4.10 16:54

Alushko, já jsem 85, takže jsme podobně staré hihi :lol: akorát já jsem trošku starší ajajaj, tak to jsem ve skluzu :mrgreen:

• načítám...
98
26.4.10 16:54

Viky, třeba se manžel jen bojí, jestli po něm nechceš jen dítě, nebo toho, že by se pak váš vztah příchodem mimča pokazil… Hlavně zachovej klid a jak radí Alushka, zkus na to jít nějak nenápadně. I když jiným se to hezky radí, já vím :-? . Hlavně ať ti to zítra u doktora dobře dopadne!
Alushko, my s přítelem jsme spolu taky teprve rok, ale to, že spolu chceme zůstat a založit rodinu, jsme si řekli zhruba po měsíci :mrgreen: . Za čtyři měsíce přišla romantická žádost o ruku (už předtím jsme si ale řekli, že se vezmeme) a za další měsíc vysazení prášků. Teď už jen, aby se tomu mimču k nám konečně zachtělo :-) .

• načítám...
17715
26.4.10 16:56

no asi jo…ale ten cyklus mě taky trápí, to s erekcí je to naštěstí ok, jen ho tam pohladím párkrát a už na mě kouká :mrgreen: :oops: ale ta chuŤ no, asi to udělám jak říkáš, vyprdnu se na něj, zjistím ovulku, a aspoň při tý ovulce budu kout pikle:-D :dance:

• načítám...
491
26.4.10 17:05

Mariettko

tak to je krása!! My se taky chtěli brát po měsící :lol: no a po třech už jsme si nedávali pozor :) :) Já HA nebrala už dva roky zhruba…
Jinak ten můj blázen v pátek oznámil svojí matince, že se v září bude ženit - tak snad to stihneme :)
To jo, ale zachce, uvidíš že to příjde, až to budeš nejmíň čekat :) :huban:

• načítám...
491
26.4.10 17:08

Viky

No vidíš, zkus na něj kout pikle, použij nenápadně zbraně, které se využít dají.. netlačit, a dělat že mu rozumíš a netlačíš.. je to těžký ale myslím, že to půjde.. Držím Ti pěsti :dance: :huban: :kytka:
trpělivost… :)

• načítám...
491
26.4.10 17:09

:mrgreen: Máš krásný věk, jakýpak ve skluzu :lol:
to jsme jen o tři roky, to je hezký… no já jsem tady takovej asi malej smrádek :nevim: :dance: :lol:

• načítám...
491
26.4.10 17:34

Tak já se pro dnešek pomalu loučím, jelikož končí má pracovní doba za chvilku - a taky zdrhnu dřív :)
Mějte se hezky děvčátka a zítra papa :mavam: :kytka: :huban:

• načítám...
17715
26.4.10 17:52

já jsem 86 taky už mám někdy pocit že jsem ve skluzu, chci být mladá mamina :dance:

• načítám...
828
26.4.10 18:05

ahojky holky tak ja jsem rok 84 a taky uz chci byt mlada mamina.koukam jak se tu to pekne rozrostlo a jak si pekne pisete.

• načítám...
19606
26.4.10 18:08
Alushka_6988 píše:
Ahojky holky, tak se konečně hlásím :mavam: po dovolené a z práce. Byla jsem ráno na gyndě a jsem opravdu těhotná!! :dance: :srdce: :lol:
Dostala jsem akorát utrogestan a za čtrnáct dní jdu na kontrolu.. Koukám, jinak jste se tu holky pěkně rozšouply :wink: :kytka:

Alushko moc gratuluju!!!

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí