Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
491
26.4.10 14:24

Petruško

bratříček se má k světu báječně, mohu říci, že jsem ho za těch pár dní pomalu nepustila z rukou a tak trochu z něj udělala rozmazlenečka, pak se chtěl pořád chovat.. No co Ti budu povídat, je to krásněj andílek, jedno odpolko jsme spolu usli na gauči, to bylo báječný jak se ke mě tulil. Jinak má pořád hlad :lol: :lol: a mamce to mateřství také krásně prospívá :kytka:
Je fajn, že zase spoustu rad čerpám od mamky a tolik se toho všeho nebojím…

Jinak to datum je fakt užasné, já tedy chtěla až po 21.lednu, aby to byla vodnář jako já a jeho tatínek, ale 1.1.2011 se mi dost začíná líbit, a tak jsem hned přítelovi řekla, že pokud to do prvního vydržíme, tak mu prvního trošku pomůžeme na svět aby to bylo :-D :kytka:

• načítám...
647
26.4.10 15:19

Jůjda, to je báječné, ty jsi vodnářka??? Já taky a můj přítel též :hug: tak to chápu, já bych také nejraději brala malého vodnářka hihi :mrgreen: a kdypak máš narozeninky? :mavam:

• načítám...
491
26.4.10 15:25

Petruško

tak to je ale náhodička!! :dance: :lol:
já mám 22.1. a přítel 1.2. :lol: Máme samé jedničky a dvojky… proto by bylo fajn, kdyby naše děťátko bylo toho 1.max.2. A jak to máte vy??? :kytka: :kytka:

• načítám...
647
26.4.10 15:27

No tak my jsme tedy únoráci, ale taky krátce za sebou, já 13.2. a přítel 8.2. - no a řekni, není to koncert, mít vztah taky s vodnářem??? :dance: Já si to tedy pochvaluju moc, protože se báječně doplňujeme :palec:

• načítám...
491
26.4.10 15:31

Tak tak, je to perfektní, a hlavně spolupráce !!
Navíc tedy jsme uplně stejní- výbušní, paličatí, stejně citliví, stejné názory a zájmy, no co Ti budu povídat :dance: U nás doma se nenudíme :lol:
Takže asi víš o čem mluvím viď :wink: :huban:
Bála jsem se toho, ale klape to.
No a tď to spojení nás dvou, jsme na to moc zvědaví :srdce: ..snad teda bude vše v pořádku!

• načítám...
647
26.4.10 15:43

No právě, kdyby se nám to povedlo tento cyklus, tak by byla velká pravděpodobnost, že toho malýho nezbedu budeme mít taky ve vodnáři :dance: mnoo ještě 7 dní a uvidíme - bojim bojim :roll:

• načítám...
17715
26.4.10 15:59
mariette píše:
Viky, já mám kamarádku, která se taky přestěhovala do Rakouska a loni v říjnu se tam i vdala, bydlí u Innsbrucku. K doktorům ale zatím jezdí do Čech – ke gynekologovi, k zubaři atd. Ale je fakt, že zatím chodí jen na preventivní prohlídky a nic neřeší. Studuje tam a shání brigádu a je to přesně, jak jsi napsala. Práce moc není a pro cizince tuplem ne. Tak snad až dostuduje tu univerzitu, bude to lepší.

jak je možný že jezdí k doktorům k nám? musí být v Rakousku pojištěná ne?? pokud nepracuje v česku teda…já jsme musela odevzdat kartičku pojišŤovny a u nás si už neškrtnu, musí se to pojištění u nás odhlásit pokud se pojistí tady, jinak by se jí zpětně mohli načíst nehorázný částky a musela by to pak doplatit v ČR,jinak je to zdravotnictví sto a jedna proti ČR. :dance:
Jinak dnes tu bylo krásně, až na bolení hlavy co se mě už 5. den drží, přitom jsme i dlouho dnes spala, a stejně jsem usnula u PC. nevím co se mnou je :zed:

• načítám...
491
26.4.10 16:08

No ty brďo, to by bylo moc fajn!! Petruško držím Ti moc pěstičky, aby se Ti taky zadařilo, myslím, že nemůže na světě být nic lepšího :dance: :srdce:
A ty teď čekáš na testík nebo na Ovu?
My jsme nejspíš zplodili na velikonoce, to u mě zrovna probíhala ovulace a jentak ze zajímavosti jsem si udělala ovulační test, který vyšel pozitivní a dál jsem na to nemyslela, hlavně by mě nenapadlo, že by to šlo, počítali jsme až tak za další tři měsíce a ejhle :lol: :srdce: Asi nenadarmo se říká - NEMYSLI NA TO, ale copak to jde??? Já na to nemyslela tak intnezivně a příel prý vůbec no a teď skáčeme radostí.

• načítám...
98
26.4.10 16:15

Alushko a Petruš, my s přítelem jsme zase oba Blíženci, narozky máme přesně týden od sebe. Když jsme se začali snažit o mimčo, taky jsme si říkali, že by bylo fajn, kdyby se narodilo v Blížencích. Teď si říkám, že by bylo prima, kdybychom si to těhotenství dali v červnu k narozeninám… Zvlášť když to budou moje kulatiny 8-) . Ale asi si budu muset nechat zajít chuť, 'ch jo 8-o .
Viky, tak to já nevím, jak to ta kámoška má přesně s pojišťovnami. V ČR nepracuje, možná je ale vedená jako zaměstnanec u svého otce. Víc jsem po tom nepátrala, tyhle záležitosti jsou pro mě vyšší dívčí :roll: . Jinak ti přeju, ať tě ten bolehlav brzy přejde :-) .

• načítám...
17715
26.4.10 16:17

Paráda Alush :potlesk:
já nevím ani kdy mám plodný dny, manžel nemá nikdy chuť takže jsem zoufalá že neotěhotním nikdy a o to víc na to myslím, takže nemyslet to v mém případě nejde, už jsem se včera tak rozčílila, že jsem řekla že si nechám napsat zpátky HA, abych náhodou neotěhotněla…(manža jednou chce a pak řekne že chci sex jen abych otěhotněla), tak možná proto dostal stach nebo já nevím, sice bych s HA neotěhotněla, ale aspoň bych měla MS pravidelně, jsem v koncích, ta touha mě ničí, jsem nepříjemná na manžela až hnusná jsme včera byla :cry: protože vím že ze vzduchu neotěhotním a čas běží a pžijde další měsíc a zase to dostanu, z toho mála nic vzejít ani nemůže, omlouvám se ale je mi fakt smutno a beznaděj :cry: doufám že mě některá chápete :nevim:

• načítám...
647
26.4.10 16:19

Alushko, já čekám, zda přijde ms nebo ne, ovulaci jsem měla v úterý a 3.5. by mělo být ms, mívám to na hodinu přesně po 28 dnech, tak uvidíme :nevim: už to vidím, jak zas budu den dva předtím nervózní :kytka:

• načítám...
Simonka1703
26.4.10 16:20
viky23 píše:
Paráda Alush :potlesk:
já nevím ani kdy mám plodný dny, manžel nemá nikdy chuť takže jsem zoufalá že neotěhotním nikdy a o to víc na to myslím, takže nemyslet to v mém případě nejde, už jsem se včera tak rozčílila, že jsem řekla že si nechám napsat zpátky HA, abych náhodou neotěhotněla…(manža jednou chce a pak řekne že chci sex jen abych otěhotněla), tak možná proto dostal stach nebo já nevím, sice bych s HA neotěhotněla, ale aspoň bych měla MS pravidelně, jsem v koncích, ta touha mě ničí, jsem nepříjemná na manžela až hnusná jsme včera byla :cry: protože vím že ze vzduchu neotěhotním a čas běží a pžijde další měsíc a zase to dostanu, z toho mála nic vzejít ani nemůže, omlouvám se ale je mi fakt smutno a beznaděj :cry: doufám že mě některá chápete :nevim:

tak v tom te chapu ja jsem si furt myslela ze muz po me uz netouzi protoze neberu HA a vzdy kdy jsme s epohadali jsme rikala ze asi ani t odalsi dite mit nemame a vzdy jsme rikala ze si dojdu nechat napsat Ha a muz vzdy pak rekl ze ne ze tak to neni a pak jsme teprve pochopila treba co se deje Ted mi sel muz koupiot jeste tetsik ze si zkusim treba jeste jedne ejstli zase ty carecky budou nejak jsme nevericci tomas

• Upravit
647
26.4.10 16:20

Alushko a ještě jedna otázka, nevím zda nejsem indiskrétní, ale jaký jsi ročník? :think:

• načítám...
98
26.4.10 16:21

Viky, možná fakt dostal trochu strach. Psala jsi, že je starší, třeba si není jistý, jestli bude mít nervy na prcka. Ale zase jak se o něm občas zmiňuješ, tak to na mě působí, že máte hezký vztah a je vám spolu dobře, takže to nakonec určitě překonáte.

• načítám...
17715
26.4.10 16:27

právě já jsem mu včera pohrozila i rozvodem, chudák, a pak jsme se bavili o nové kuchyni a on že už tu stejně dlouho nebudu, já ho moc miluju, a rozhodně nechci jinačího, ale já chci s ním rodinu, je ten pravej, nikdy by mi neublížil, máme stejné zájmy, nechádame se skoro, spíš já když to na mě přijde ty moje nervy, je nám spolu moc hezky, ale rodina bez sexu prostě nebude :nevim: mám ho ráda, sex je super, ale na jednu stranu vím jaké to je můj první partner chtěl i 3 krát denně minimálně, pořád na mě šahal…ze začátku ok, ale po nějakých letech jsme dospěli do stádia že jsme nechtěla já, takže já jsem teď ve stejné situaci, ale mě se chuť na sex vrátila změnou partnera, a ex se mi pak už i zhnusil, to na konci už jsem s ním spala jen kvůli tomu že mi to vyčítal :-( takže asi se chuŤ vytratit může, jen doufám že v tom já nemám prsty :-? :oops:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+