Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
jj poker je super, já ho hraju na facebooku:-D naučila jsem to i mamku a ta je teď na tom závislá ![]()
Markét, možná se ti to bude zdát jako úplná blbost, ale já si občas proti bolesti dělám horkou vodu s citronem. Jinak mi ale vždycky spolehlivě zabírá Ibalgin
. Dneska jsem si ale aktivně koupila ženský čaj od Grešíka a prý má pomáhat „na úpravu menstruačního cyklu, při nepříjemných pocitech při menstruaci, pro zlepšení pleti“.
Ahojky holčinky
![]()
my těhule, vás určitě neopustíme
Je to tu s vámi moc bezva ![]()
Jinak vítám nové snažilky! ![]()
Viky, moc mě mrí co prožíváš, ale opravdu bych mu pár dnů dala pokoj, zkus se přemoct a nevšímat si ho, myslím, když nebudeš naoko tolik tlačit na pilu, přileze sám.. Hlavně žádný stres, vím že se to lehko říká, ale je to tak ![]()
Udělej si nějakou radost, běž si koupit něco hezkého, udělej si nějakou mňamku, pusť si hezký film, prostě se zabav něčím příjemným a uvidíš, bude líp
![]()
Alushko, jak je? Cítíš na sobě nějaké těhotenské příznaky
? Promiň, že takhle otravně sonduju, ale když já jsem taková zvědavice
. Už vybíráš jméno?
to vůbec nevadí, ráda se o něco podělím, pořád to cpu budoucímu tatínkovi a budoucí babičce - která je na mateřské
![]()
No pobolívá mě v podbříšku, je to podobné jako na měsíčky, ale víc pichlavá bolest, bolí mě bradavky jako blázen, hlavně v noci nebo ráno, a jsem hrozně zadýchaná, do práce to mám dest min od baráku pomalou chůzí a u práce už nedejchám ![]()
No adnes mi v pět ráno bylo na zvracení, vstávala jsem s přítelem mu udělat sváču a myslela jsem že vrhnu, ale pak jsem si ještě šla lehnout a přešlo to, tak nevím no
Ale pro toho drobečka vytrpím cokoliv
![]()
pořád debatujeme nad jmény buď po nás, Alenku nebo Pepíčka, ale líbí se nám taky Sofinka a kluka pořád nevíme, když bychom nedávali po tatínkovi…
Mojí mamce by se zase líbila pro holku Pepina než Pepíno… no ale to si samo rozhodneme sami ![]()
Ale není to nic lehkého ![]()
jj neopustime no ja si delala vcera vecer test jeste ejdne a vysle zase a dneska ranio vysel zase tak se snad uz opravdu zadarilio
Alushko, tak držím palce, aby se nevolnosti neobjevovaly častěji. Prý je způsobuje prudký pokles hladiny cukru v krvi a pomáhá na to schroupat nějakou sušenku, prý je dobré je mít pořád u sebe, třeba i u postele. To jsem vyčetla v nějakém časopise, tak nevím, jestli to funguje. Co se týče výběru jména, naštěstí máte ještě spoustu času
. Josefína ale zní pěkně. V kolikátém jsi vlastně týdnu?
tissmi: díky ten kalendář je super
jsem to tam všechno zadala a vykoukli na mě plodné dny - hm tak už se těším až dorazí a dem na ně
![]()
Simonko,
já dělala taky asi 4testy pro jistotu, myslím že je to jasný…
![]()
jj, Josefínka je taky hezký ![]()
O těch sušenkách jsem to taky četla, mamka měla něco podobnýho ![]()
Jinak já jsem opravdu uplně na začátku, myslím že pátý, šestý týden ![]()
holky paráda, budu se těšit s váma, a pak chceme hnedka vidět fotečky z ultrazvuku, ty malý fazolky, a co byste si raděj přáli? holčičku nebo chlapečka?já osobně bych raději holčičku jako první aby nebyl kluk starší a nebyl ji
ale v mé situaci budu ráda i za jedno, hlavně ať je to zdravé a vůbe nějaké
hlavně přeju ať vám nebývá moc zle a máte pohodové těhotenství
![]()
moc děkuji ![]()
Mě osobně je to úplně jedno, ale kdyby byla holčička, budu moc ráda, jelikož já jsem byla taky první a je fajn, že nemáme s mamkou od sebe daleko a jsme spíš takové kámošky.
Chlapěčka jako prvního z toho důvodu, že přítel má z předešlého manželství pouze jednoho kluka a nejmladšího..
Jinak je to upllně jedno, hlavně když ten bobíšek bude v pořádku. A jakmile budu mít foto, nebojte, hned se pochlubím ![]()
Alushka_6988 píše:
Simonko,já dělala taky asi 4testy pro jistotu, myslím že je to jasný…![]()
jj ja mela celkem ttri a vsechny ukazali tak mam radost jestl iopravud s ezadariloooo
Alushka_6988 píše:
No já si taky myslím že jo, a když jdeš k lékaři?
jdu dneswka v 5 a ta me posle asi na krev tak tam budeme mi jistotu asik. takze stopro t osnad budu vedet zitra odpoledne
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat