Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
mariette píše:
Jinak jsem koukala, jak jste všechny mlaďounké. To mně bude za pár týdnů už třicet! No, doktorka mi už pár let říká, že jsem z gynekologického hlediska stará. Ale když já jsem toho pravého potkala teprve před rokem… Ach jo. Anebo vlastně ne ach jo, ale hurá! Jsem ráda, že se to vůbec stalo. Nezbývá než věřit, že nejsem úplně ztracený případ
. Mě mamča měla skoro v 37 letech…
ale nejsi ztracený případ, to jsi si to mimčo měla uhnat s nějakým blbečkem?? lepší počkat když víš že je to ten pravej, já jsem taky jinak šťastná, že jsme potkala takovýho chlapa, ale vzali jsme se a nic tomu mimču nebrání, jen ten sex. předtím bylo vše v pohodě, ani na noční mě nenechal se prospat, chtěla sám od sebe a často, teď to děláme většinou jen když já začnu
nevím
ach jo…zkusím to neřešit ale v hlavě to prostě furt mám ![]()
Ahojky ![]()
Viky :brouku to me mrzi ze te taky takle prudi ale hele mame to stejne a ja ted delam mrvyho brouka a uz se chytl se lisa
a ja ted delam kina hihihi ![]()
Market: ja bych tu bt merila a popripade zkusila jako Petula ultravuk jinak ja mam kalendar mesickovej a tam si zadam vse co chci a chodi mi na maila vzdy den pred ze mam ovulaci a nebo ze to dostanu nebo ze mam spozdeni musi to byt na 28 denni cyklus si myslim takze pro me je to jen orientacni ja to mam spis kvuli mesickum ne kvuli bt
ale je to i tak super
Jé tak koukám, že jsem omylem přidala příspěvek jako nepřihlášená - Janča24… Nevadí.
Jen chci říct, že co se ovulačních testů týče, jsou i levnější. Začínají už od 30,– a prý jsou dobré ty papírové. Dají se koupit v lékárně, nebo objednat po netu. Třeba tady http://http/…vnetesty.cz/
Já to tenhle měsíc zkusím ještě bez nich, ale jestli to nevyjde tak je také nakoupím…
Market:myslim ze BT behem ovulkace je 37 a vys niz nesmi klesnout ![]()
Petulo: tady je www.womenzone.cz kdyby to neslo pisni nejak to zkusim okopirovat
je to vane super ![]()
to vypada ze jsem ti poslala i me prihlasenou nebo to mozna ukazuje jen me
kdyztak me odhlas a zaregistruj se ![]()
já se odreagovávám teď u ulice, jsou i horší věci než moje problémy, no teda doufám že se ty horší věci nedozvím dnes u toho doktora…nemoc nebo tak něco…ach jo, mám plnou hlavu starostí, škoda že tu nemám žádnou kámošku, šla bych se projít, provětrat, foťák sebou..nafotit to krásné jaro…ach jo…chybí mi tu zpřízněná duše, ještě že mám vás holky moje ![]()
Tessmi super díky, nejsi tam přihlášená nebůůj
já teď utíkám na obídek a pak se na to vrhnu a taky si to vytvořím, poslední dobou víc brouzdám po netu, než pracuji
ale co, s váma se mi tu líbí ![]()
Viky : ted jsem ti to chtela napsat ze mas nas tak trosku to znam odstehovala jsem se k drakovi po pul roce ze dne na den a domu to mam sice jen 100km ale i tak mi moe holky kamoskovy chybej nikoho jsme si tady nenasla jen jeho segry a ty daj a vsechny kamosky jsou suprovy ale i tak se obcas citim sama je to tezky se odstehovat a chlapem jeste e existuje net
a neboj se dneska dopadne vse dobre a kdyby ne vy to zvladnete ![]()
Petulo: no me by to nevadilo ale aby te to tam pustilo tak dobry ze to jde fakt holky doporucuju si to udelat
tak dobrou chut
my zas musime jit hrat poker chjo to je prudic
tak zatim pa a Viky hned pisni drzim ti pesticky ![]()
tady je ještě problém jazyková bariéra, já teda šprechtím jak stará rakušanda(skoro) , ale pro ty pipiny tady hold nejsem asi jeich, já bydlím 30km, jeno ale i tak jsme líná, a taky by na mě moc kámošek nemělo čas, většina pracuje nebo mají rodinu, takhle na pokec to se třeba potkáme na disce nebo tak…ale tady bych si nejradši pořídila ty walkingový hole, je tu seupek příroda, krásný stezky mezi vinicema, a udělala bych něco pro zdraví, jen není jaksi s kým no:-(
Viky, neboj, u doktora to nebude žádná hrůza. Maximálně nějaký menší problémek, který spraví prášky, to se stává každou chvíli. A možná to nebude ani to
.
Petrušku: tak to jsme na tom stejně, taky toho moc neudělám až mi je to někdy blbý.....
Jinak jdu na ty ten odkaz moc díky… :dnes asi umřu bolestí…už 2brufeny a nic… ![]()
Viky:my hrajem poker o sex zkus to taky uz jsem vyhrala
![]()
Market: holky tady psali ze algifenovy kapky jsou dobry ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat