Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Simonka1703
26.4.10 13:02
Alushka_6988 píše:
Simonko,a ty už víš taky datum? a jak dlouho jsi těhulka?

rada bych byla tehulka test mi dens ukazal dve carecky tak snad s ezadaril vubec ejste nevim zda s estopro zadarilo vis

• Upravit
2578
26.4.10 13:06

:potlesk: Simonka - tak to budete holky skoro na stejno  :mrgreen:

• tak snad vás brzy doženu a holky taky - já právě ted čekám na ms nebo // mělo by to být každým dnem, ale v sobotu byl test negativní - ale to bylo asi dost brzy… no uvidíme 8-)
  • načítám...
491
26.4.10 13:06

Jo ahá, jsem teď nějaká zmatená jak jsem tu dýl nebyla a pročítám to tu zběžně :( Takže Ti držím moc pěsti, aby to bylo ok… já blázen si pro jistotu udělala čtyři :lol:

• načítám...
647
26.4.10 13:11

Tessmi, Mariette, holky, jestli se to tenhle cyklus nepovedlo, tak je ta lapárka jistá, už jsem na ní jednou byla, dělají se mi z té endometriozy srůsty, fakt je, že nic hroznýho to není, ale dostat z těla ten vzduch :roll: to je něco, pořád mě píchalo tam a pak zas tady, sranda :-D hlavně mi šlo o to, že čím víc se v tobě hrabou, tím je to pro tebe horší víš, jinak strach nemám :andel:
Téda Alushko, tobě holka úplně závidím ty tvé pocity, už už abych taky byla v tom :mavam: :mavam: a co bratříček, jak se má k světu??

• načítám...
647
26.4.10 13:11

Alushka - jináááč ten datum je fakt exkluzivní, tak to koukej dodržet hihi :pankac:

• načítám...
2578
26.4.10 13:17
  • HOLKY VŮBEC TO SEM NEPATŘÍ,ALE NEMOHLA JSEM SI POMOCT - ČUMÍM JAKO TELE

Akšile
19.04.10 15:20
Otěhotnění prosím poraďte

Dobrý den,během menstruace kdy bych neměla mít plodné dny jsem příteli dělala orální sex a je možné,že mi nějaké spermie zůstali na rukou a já si pak sáhla… no víte kam myslíte,že je tu riziko otěhotnění? Strašně děkuju za odpověď

• holky ted se podržte - tohle psala holčina v diskuzi těhotenský test které je 14let, což si myslím že dost hustý :zed:
  • načítám...
Simonka1703
26.4.10 13:17
Marketa14 píše: :potlesk: Simonka - tak to budete holky skoro na stejno :mrgreen:
  • tak snad vás brzy doženu a holky taky - já právě ted čekám na ms nebo // mělo by to být každým dnem, ale v sobotu byl test negativní - ale to bylo asi dost brzy… no uvidíme 8-)

ale to vis ze jo dozenes urco bude to superrrrrra uz jendo mimi mas nebo tohle bude prvni ?

• Upravit
98
26.4.10 13:18

Petruš, držím palce, abys na laparoskopii nakonec nemusela :wink: .
Alushko, 1. 1. 2011, není to nějaké magické datum :-) ? Zní tak exkluzivně. Třeba budeš mít první miminko roku 2011 :mrgreen: .

• načítám...
Simonka1703
26.4.10 13:20
Marketa14 píše:
  • HOLKY VŮBEC TO SEM NEPATŘÍ,ALE NEMOHLA JSEM SI POMOCT - ČUMÍM JAKO TELE

Akšile
19.04.10 15:20
Otěhotnění prosím poraďte

Dobrý den,během menstruace kdy bych neměla mít plodné dny jsem příteli dělala orální sex a je možné,že mi nějaké spermie zůstali na rukou a já si pak sáhla… no víte kam myslíte,že je tu riziko otěhotnění? Strašně děkuju za odpověď

• holky ted se podržte - tohle psala holčina v diskuzi těhotenský test které je 14let, což si myslím že dost hustý :zed:

Mazeccccccccccccccccccccccccccccc

• Upravit
2578
26.4.10 13:22
  • nene bude to naše první miminko :-D
  • načítám...
647
26.4.10 13:22

Markétko, tak to je opravdu drsný :think: já ve 14 oblékala panenky a kluci se mi vůbec nelíbili.. :jazyk: to je děs, kam ta moderní doba spěje… :zed:

• načítám...
98
26.4.10 13:23

Ty jo, a já si myslela, když jsem ve 14 experimentovala s cigaretami, jakej jsem vyvrhel a dekadent 8-) !

• načítám...
Simonka1703
26.4.10 13:27
PetrušKu píše:
Markétko, tak to je opravdu drsný :think: já ve 14 oblékala panenky a kluci se mi vůbec nelíbili.. :jazyk: to je děs, kam ta moderní doba spěje… :zed:

no i ja ve 14 byla doma nechodila vubec za kluakma nic neznala tady ty evci ty jo sila no

• Upravit
Simonka1703
26.4.10 13:27
Marketa14 píše:
  • nene bude to naše první miminko :-D

tak t osnad uz vyjde moc bych ti to prala

• Upravit
98
26.4.10 13:30

Viky, já mám kamarádku, která se taky přestěhovala do Rakouska a loni v říjnu se tam i vdala, bydlí u Innsbrucku. K doktorům ale zatím jezdí do Čech – ke gynekologovi, k zubaři atd. Ale je fakt, že zatím chodí jen na preventivní prohlídky a nic neřeší. Studuje tam a shání brigádu a je to přesně, jak jsi napsala. Práce moc není a pro cizince tuplem ne. Tak snad až dostuduje tu univerzitu, bude to lepší.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+