Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
19606
25.4.10 21:28
Jude píše:
To jsme na tom stejně Bobby

spíš ho musím přemlouvat že obden :-D :-D :-D

• načítám...
1586
25.4.10 23:04

ahooooooooj holky :mavam:

porad se chatickuju ale zjistila jsem ze tady mam wifi hihi :mrgreen: tak jsem vsecho procetla a mam siiiiiilenou radost Jude :potlesk: doufam ze bude vse o.k a ty budes cekat mimiska :hug: na me zautocila velka jahoda :-( takze nasadime zitra clostik a zacnem stimulovat :-) a az mi to zkonci tak doufam ze uz se taky konecne dockam sexu pze Viky jsme na tom ted stejne asi nejaky erupce na slunci :mrgreen: (me se to teda nestalo todle jeste nikdy ale nejspis sem si dracka vycerpala :mrgreen: )

tak doufam ze si krasne uziju chatu se vsim vsudy a zadari se :-D tak ja jdu chrnet a zitra se sem cihnu papa :mavam:

• načítám...
308
26.4.10 07:04

Dnešní testík a teplota 37,1.

Mějte se holky - za týden jsem zase tu :mavam:

Tessmi, to je škoda, ale příště se to určo povede :wink:

• načítám...
2578
26.4.10 08:42

ahoj holky.....
Jude - moc ti to přeji a myslím že je to opravdu těhu..... :potlesk:
Jinak jsem si dělala v ráno v sobotu test a jako vždy nic :-( …a ms taky nic tak uvídm, počkám 2dny a zkusím to znovu.

• u nás je moc pěkně… brala bych pořádnou dovču :kytka:
  • načítám...
647
26.4.10 08:50

Ahojíík děvčátka, tak se zase hlásím po víkendu a nestačím valit bulvy :lol: :lol: co to tady máme za změny,** Jude** velká gratulace, myslím že tohle už je víc než jasný :palec: já se přes víkend vůbec k pc nedostala, v byli jsme na výletě s kolama, takže jsem dneska totálně vyřízená uf uf :jazyk: vůbec se nemůžu nastartovat na práci - a moje zvíře dnes jelo na poslední zkoušku, tak jsem celá nervózní :potlesk: jinak holky prosím o radu: jsem asi už úplně pitomá, ale zjistila jsem, že jsem 3 dny brala utrogestan chybně jen ráno a večer né, mám si ho teď na ty 3 dny dát 3× denně, abych do sebe dostala tu konkrétní dávku??? Co myslíte? :nevim:

• načítám...
19606
26.4.10 08:57
Jude píše:
Dnešní testík a teplota 37,1.

Mějte se holky - za týden jsem zase tu :mavam:

No tak zase je o něco silnější!!! to je paráda!!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Tessmi, určo se to příště povede…:-)

• načítám...
Simonka1703

Holky prosim o radu udešlala jsme si rano testik a vysly mi dve acrky jak osilne pekne ale bojim s eze vcera jsme s e s muzem milovali a do me a me s enechtel odo sprchy je njsme to jak o si tam vytrela a tak a rano mela plny mocak testik jsme enchala namoceny do te doby dokud mi nenasaklo cele to pole kde s eukazuji carky ahend byly dve jen nevim jestli by na to nemohlo mit vliv to sperma prave

• Upravit
Simonka1703

Holky prosim o radu udešlala jsme si rano testik a vysly mi dve acrky jak osilne pekne ale bojim s eze vcera jsme s e s muzem milovali a do me a me s enechtel odo sprchy je njsme to jak o si tam vytrela a tak a rano mela plny mocak testik jsme enchala namoceny do te doby dokud mi nenasaklo cele to pole kde s eukazuji carky ahend byly dve jen nevim jestli by na to nemohlo mit vliv to sperma prave

• Upravit
19606
26.4.10 09:00
PetrušKu píše:
jinak holky prosím o radu: jsem asi už úplně pitomá, ale zjistila jsem, že jsem 3 dny brala utrogestan chybně jen ráno a večer né, mám si ho teď na ty 3 dny dát 3× denně, abych do sebe dostala tu konkrétní dávku??? Co myslíte? :nevim:

Nemám s tím zkušenosti,ale myslím,že když začneš brát tak jak máš,tak nic nepokazíš…

• načítám...
19606
26.4.10 09:03
Simonka1703 píše:
Holky prosim o radu udešlala jsme si rano testik a vysly mi dve acrky jak osilne pekne ale bojim s eze vcera jsme s e s muzem milovali a do me a me s enechtel odo sprchy je njsme to jak o si tam vytrela a tak a rano mela plny mocak testik jsme enchala namoceny do te doby dokud mi nenasaklo cele to pole kde s eukazuji carky ahend byly dve jen nevim jestli by na to nemohlo mit vliv to sperma prave

To by na to vliv mít nemělo,ne? si udělej ještě jeden test a uvidíš..

• načítám...
Simonka1703
26.4.10 09:13

no dalsi testik nemam apenizky ted taky nejak na vic ne no ale jsme objednana k doktorce na zitra v 5 tam s eji optam a sestricka taky rikala ze vliv spermatu by na ten test nemelo vubec mit tak zacinam se vnitrne radovat.

• Upravit
2578
26.4.10 09:20
  • Tak já s utrogestan také skušenosti vůbec nemám - a zeptám se Utrogestan je na upravení cyklu nebo také zvyšuje šance na těhu??
  • Simčo - uvidíš zítra u doktora - vezme krev a budeš vědět na čem jsi ale sperma na to vliv nemá - také jsem se na to ptala. :wink:
  • načítám...
Simonka1703
26.4.10 09:25

fakt nemaaaaaaaa tak to by uz mohlo byt ono

• Upravit
2578
26.4.10 09:42
  • fakt :wink: moc ti přeji aby ti doktor zjistil těhu… :potlesk:
  • načítám...
Simonka1703
26.4.10 09:47

jj moc dekuji taky doufam snazila jsme se 8 ,esicu no a enslo to úprave vubec a ja uz mela strach ze tio nepujde a ty co planujes mimi?

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+