Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jude píše:
To jsme na tom stejně Bobby
spíš ho musím přemlouvat že obden
![]()
ahooooooooj holky ![]()
porad se chatickuju ale zjistila jsem ze tady mam wifi hihi
tak jsem vsecho procetla a mam siiiiiilenou radost Jude
doufam ze bude vse o.k a ty budes cekat mimiska
na me zautocila velka jahoda
takze nasadime zitra clostik a zacnem stimulovat
a az mi to zkonci tak doufam ze uz se taky konecne dockam sexu pze Viky jsme na tom ted stejne asi nejaky erupce na slunci
(me se to teda nestalo todle jeste nikdy ale nejspis sem si dracka vycerpala
)
tak doufam ze si krasne uziju chatu se vsim vsudy a zadari se
tak ja jdu chrnet a zitra se sem cihnu papa ![]()
Dnešní testík a teplota 37,1.
Mějte se holky - za týden jsem zase tu ![]()
Tessmi, to je škoda, ale příště se to určo povede ![]()
ahoj holky.....
Jude - moc ti to přeji a myslím že je to opravdu těhu..... ![]()
Jinak jsem si dělala v ráno v sobotu test a jako vždy nic
…a ms taky nic tak uvídm, počkám 2dny a zkusím to znovu.
Ahojíík děvčátka, tak se zase hlásím po víkendu a nestačím valit bulvy
co to tady máme za změny,** Jude** velká gratulace, myslím že tohle už je víc než jasný
já se přes víkend vůbec k pc nedostala, v byli jsme na výletě s kolama, takže jsem dneska totálně vyřízená uf uf
vůbec se nemůžu nastartovat na práci - a moje zvíře dnes jelo na poslední zkoušku, tak jsem celá nervózní
jinak holky prosím o radu: jsem asi už úplně pitomá, ale zjistila jsem, že jsem 3 dny brala utrogestan chybně jen ráno a večer né, mám si ho teď na ty 3 dny dát 3× denně, abych do sebe dostala tu konkrétní dávku??? Co myslíte? ![]()
Jude píše:
Dnešní testík a teplota 37,1.Mějte se holky - za týden jsem zase tu
No tak zase je o něco silnější!!! to je paráda!!!
![]()
Tessmi, určo se to příště povede…:-)
Holky prosim o radu udešlala jsme si rano testik a vysly mi dve acrky jak osilne pekne ale bojim s eze vcera jsme s e s muzem milovali a do me a me s enechtel odo sprchy je njsme to jak o si tam vytrela a tak a rano mela plny mocak testik jsme enchala namoceny do te doby dokud mi nenasaklo cele to pole kde s eukazuji carky ahend byly dve jen nevim jestli by na to nemohlo mit vliv to sperma prave
Holky prosim o radu udešlala jsme si rano testik a vysly mi dve acrky jak osilne pekne ale bojim s eze vcera jsme s e s muzem milovali a do me a me s enechtel odo sprchy je njsme to jak o si tam vytrela a tak a rano mela plny mocak testik jsme enchala namoceny do te doby dokud mi nenasaklo cele to pole kde s eukazuji carky ahend byly dve jen nevim jestli by na to nemohlo mit vliv to sperma prave
PetrušKu píše:
jinak holky prosím o radu: jsem asi už úplně pitomá, ale zjistila jsem, že jsem 3 dny brala utrogestan chybně jen ráno a večer né, mám si ho teď na ty 3 dny dát 3× denně, abych do sebe dostala tu konkrétní dávku??? Co myslíte?
Nemám s tím zkušenosti,ale myslím,že když začneš brát tak jak máš,tak nic nepokazíš…
Simonka1703 píše:
To by na to vliv mít nemělo,ne? si udělej ještě jeden test a uvidíš..
no dalsi testik nemam apenizky ted taky nejak na vic ne no ale jsme objednana k doktorce na zitra v 5 tam s eji optam a sestricka taky rikala ze vliv spermatu by na ten test nemelo vubec mit tak zacinam se vnitrne radovat.
jj moc dekuji taky doufam snazila jsme se 8 ,esicu no a enslo to úprave vubec a ja uz mela strach ze tio nepujde a ty co planujes mimi?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat