Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Marketa14 Marketko
nemyslim si ze by toí mohl byt nejaky problem jak dlouho zkousite ? je pravda ze me to enslo pul roku a uz jsme u dr byla a ta mi rekla ze je dobre ze jsme enotehotnela hen dpo yvsazeni ze yb mohl byt problem a poslala me an ultrazvuk na vajicka jenze na ultrazvuku s ezjistila ze ja misto ovulace mezi 12 az 16 dnem cyklu amm az 25 den cyklu a kratce ze je nizke riziko tak jsme to zkousela a nevyslo prisli mi normalne menzes a pak jako dalsi emsic to je tenhle jsme rikala prdim na to k dr nejdu necham tomu volny prubeh a hlavne uz an to nebudu az tak myslet jako byly chvile kdyjsme pri sexu opravdu na to mimi dost myslela ted uz tak ne jako prala jsme si ho furt ale nemyslela jsme an to az tak intenzivne ted jsme chtela po menzes zas dojt k dr jenze 44 den furt nic tak jsme udelala tetsik vysly dve carecky no jen jsme mela obavy vis toho sperma zda to nemuze ovliivnit vis ale sestricka u dr rikala ze ovlivnit sperma vysledek tetsu by nemel no tak doufam ze s ezadarilo tobe s etaky zadari uvidiss uz brzy ja to citim.
Ahojky holky ![]()
Petulo: prosim te jak beres ten clostik ja jsem dostala jen 10prasku a podle rozpisu je mam brat dvakrat denne a asi sedm dni ale vychazi mi to jen na pet dni tak jsem z toho zmatena
nebo nebrala jsi nahodou utrouse a clostik jeden rano a jeden vecer?mela jsem za to ze utouse mam ted vysadit a zacit s clostikem na tyden tak kdyby jsi mi napsala jak to mas ty byla by jsi zlato
jinak taky jsem dvakrat zapomela si vzit vecer utrouse a nedohanela jsem to tak nevim spis se zeptej na gynde to je nejistejsi
a neboj je nas tu jeste dost ale snazime se vsechny ![]()
Jude:super carky jsou videt skevle drzim pesti ![]()
Alushka_6988: to je UZASNY
tak to mas ted uz potvrzeny,a co jak ti je??jsme zvedavy ![]()
Viky:myslim na tebe tak vecer hned pisni urcite bude vse o.k
Simi:tak gratuluji jsi dalsi ![]()
Market: ja jsem rada ze jsme si s drakem zasli na testy cekali a zkouseli jsme doma dva roky a ted je to uvolnenejsi paradoxne
jsme sice pod kontrolou ale ten pocit ze proto neco delas je fajn ![]()
mariette:taky premyslim o mojzisove ![]()
Díky tess: jen drž budu to potřebovat, jdu tam zítra v 17:00 tak se pak ozvu, snad to nebude nic hrouného ![]()
Tessmi, tady na Emiminu jsem dokonce našla odkaz na stažení DVD cvičení podle LM.
www.emimino.cz/…azeni-36402/
Nám doma šly stáhnout jen dvě části, ale to neva, protože zrovna v té první jsou předvedeny všechny cviky
.
Simonka1703 píše:
Marketa14 Marketkonemyslim si ze by toí mohl byt nejaky problem jak dlouho zkousite ? je pravda ze me to enslo pul roku a uz jsme u dr byla a ta mi rekla ze je dobre ze jsme enotehotnela hen dpo yvsazeni ze yb mohl byt problem a poslala me an ultrazvuk na vajicka jenze na ultrazvuku s ezjistila ze ja misto ovulace mezi 12 az 16 dnem cyklu amm az 25 den cyklu a kratce ze je nizke riziko tak jsme to zkousela a nevyslo prisli mi normalne menzes a pak jako dalsi emsic to je tenhle jsme rikala prdim na to k dr nejdu necham tomu volny prubeh a hlavne uz an to nebudu az tak myslet jako byly chvile kdyjsme pri sexu opravdu na to mimi dost myslela ted uz tak ne jako prala jsme si ho furt ale nemyslela jsme an to az tak intenzivne ted jsme chtela po menzes zas dojt k dr jenze 44 den furt nic tak jsme udelala tetsik vysly dve carecky no jen jsme mela obavy vis toho sperma zda to nemuze ovliivnit vis ale sestricka u dr rikala ze ovlivnit sperma vysledek tetsu by nemel no tak doufam ze s ezadarilo tobe s etaky zadari uvidiss uz brzy ja to citim.
k tomu úprikladam foto co myslite ?
Tessmi, já to měla následovně: 5.-9. den cyklu 1 clostík denně a potom od 16. dne cyklu 10 dní utrogestan 2 denně
snad ti to nějak pomůže, já už měla tenhle měsíc poslední balení, takže mě čeká ta lapárka, ach jo ![]()
Viky: vsechno se da zvladnout
ja mam za sebou plastiku cipku mela jsem dysplazii a na netu jsem si o tom vsechno precetla a silene jsem se vydesila stacilo si precist ze je to rychlejsi rakovinovy bujeni a uz sem myslela ze me povezou
jenze pak jsem zjistila ze to ma kazda druha a ze to ma nekolik stupnu a ze se to da vse resit a prestala jsem plasit ale taky jsem byla vydesena
a hlavne jsem vedle sebe mela toho myho prastenyho draka predstav si ze byl za mnou v nemocnici(byla jsem tak tri dny) kazdy den 4krat
urcite mas taky vedle sebe skvelyho chlapa tak se neboj
Petrusku a MAriette no taky si myslim je pekne tucna jen jako furt premyslim jestli enmuze ovlivnit sperna vis vcera vecer jsme s emilovali a ja uz byla unavena nebyla schopna jit do sprchy ale sestricka u dr tvrdi ze to nema vliv tak jestl iopravdu to nema vliv tak jsme stastnaaaaaaaaa
Petulo: chjo ja se taky bojim ze budu muset na laparku
ale byla na ni svagrova a ta rikala ze to nic strasnyho neni prej mas jen dve nebo tri maly dirky na brisku
tak ja nevim no stejne mi je jasny ze se ti na to nechce ale az to budes mit za sebou bude to o.k ![]()
Alushka - taky moooc gratuluji a hlavně si to holky užívejte ![]()
Simčo - my od října 2010, sice na to tolik nemyslím ale když ten test vyjde jen / tak mě to třeba 2dny mrzí a pak zas dobrý… uvidíme ale díky moc
ale jak psala Petruš - bylo super kdyby nám to vyšlo tak nějak naráz… a mohli se jen přejmenovat - třeba to vyjde - říká se že těhotentví je nakažlivý - tak šup do toho
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
vIKY JOJO VYSEL POZITIVNE TAK SNAD UZ JO BYLO BY TO FAJN NO TAKY JSME SI MYSLELA ZE UZ JE NEJAKY PROBLEM