Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
jude: Ano je to nefer a resne tak to je ty ktere se nechrani deti nechteji jsou nezodpovedne ty chodi furt jen na potraty a ty co chteji tem to nejde je pravda ze ja uz ejdno mam co bylo hend a planovane ale ted planujeme druhe a tomu se ne a ne chtit no .
JUde: mě se taky zdá ře ty čárečky sílý, hlavně se nemůžu dočkat až půjdeš k tomu doktorovi
jsem zvědavá…ale to je coby dup ![]()
Bobby:tobě ten týden taky uteče jako nic neboj…třeba budeš další těhule na řadě ![]()
Jdu se s manžou trochu provětrat, je krásně, a udělám si pár foteček přírody, papa ![]()
Jude píše:
Bobby, kdyby jen jeden denně![]()
viky23 píše:
JUde: mě se taky zdá ře ty čárečky sílý, hlavně se nemůžu dočkat až půjdeš k tomu doktorovijsem zvědavá…ale to je coby dup
Bobby:tobě ten týden taky uteče jako nic neboj…třeba budeš další těhule na řadě
Jdu se s manžou trochu provětrat, je krásně, a udělám si pár foteček přírody, papa
Kéž by…nechám se překvapit ![]()
Bobby píše:Jude píše:
Bobby, kdyby jen jeden denně![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
v tomhle úplně vidím sebe
![]()
![]()
Bobby, já už čůrám častěji do kelímku než do záchodu
![]()
Bobby - Ze života ![]()
Tak jsem už všechno vyžehlila a zabalila, uff. Věci na celý týden. Kluci jeli ke známým na výlet tak jsem tu měla klid. Hlavně tam mám 5 ks TT, abych náhodou neměla absťák - celou dobu přemýšlím nad tím, jestli mi to bude stačit. Už se vidím, jak ráno nutím manžu, ať mi zastaví u lékárny. Budu mu muset říct, že nemám ani jeden ![]()
Ještě musím upéct nějaký koláč a pak už tu budu mít chlapy. Moc jsem si té svobody neužila.
Viky, jak bylo venku?
To muselo být balení na celý den
takže budeš mít absenci tady na emiminu?
já teď došla domů-upeču něco zítra na snídani a udělám si veget
ale stejně nemůžu vyhnat z hlavy tu šanci ![]()
venku bylo paráda, měla jsem foťáček s sebou a fotila všechno co se mi aspoň trochu líbilo, pak jsem šla na dvůr rozdělala si v grilu oheň a opekla dva špekáčky, mňám, akorát manža mě štve od pátku nemám MS a ještě nic nebylo a ani to nevyppadá že bude, zae se mu nechce tak jsem zase nadávala…
jak je možný že chlap nemá chuť??
No jo, týden tady nebudu, doufám, že mě budou čekat jen samé dobré zprávy
a tolik //, že z nich bude pořádný plot
![]()
Kdybych se dnes večer nebo zítra ráno k PC už nedostala, tak se tady mějte fajn a držte mi palečky, ať si z dovolené nepřivezu mršku, ale super dálnice //. Budu na vás myslet ![]()
Jude píše:
No jo, týden tady nebudu, doufám, že mě budou čekat jen samé dobré zprávy![]()
![]()
a tolik //, že z nich bude pořádný plot
![]()
![]()
Kdybych se dnes večer nebo zítra ráno k PC už nedostala, tak se tady mějte fajn a držte mi palečky, ať si z dovolené nepřivezu mršku, ale super dálnice //. Budu na vás myslet
Budu držet pěsti
Měj se hezky a pořádně si to užij a odreaguj se ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat