Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
19606
25.4.10 12:55

Taky bych asi dělala test denně :-D

• načítám...
Simonka1703
25.4.10 12:57

jude: Ano je to nefer a resne tak to je ty ktere se nechrani deti nechteji jsou nezodpovedne ty chodi furt jen na potraty a ty co chteji tem to nejde je pravda ze ja uz ejdno mam co bylo hend a planovane ale ted planujeme druhe a tomu se ne a ne chtit no .

• Upravit
308
25.4.10 13:19

Bobby, kdyby jen jeden denně :lol: :lol:

• načítám...
17715
25.4.10 13:25

JUde: mě se taky zdá ře ty čárečky sílý, hlavně se nemůžu dočkat až půjdeš k tomu doktorovi :lol: jsem zvědavá…ale to je coby dup :dance:
Bobby:tobě ten týden taky uteče jako nic neboj…třeba budeš další těhule na řadě :potlesk:
Jdu se s manžou trochu provětrat, je krásně, a udělám si pár foteček přírody, papa :mavam:

• načítám...
19606
25.4.10 13:42
Jude píše:
:-D :-D :-D :-D :-D v tomhle úplně vidím sebe :-D :-D :-D
  • načítám...
19606
25.4.10 13:42
viky23 píše:
JUde: mě se taky zdá ře ty čárečky sílý, hlavně se nemůžu dočkat až půjdeš k tomu doktorovi :lol: jsem zvědavá…ale to je coby dup :dance:
Bobby:tobě ten týden taky uteče jako nic neboj…třeba budeš další těhule na řadě :potlesk:
Jdu se s manžou trochu provětrat, je krásně, a udělám si pár foteček přírody, papa :mavam:

Kéž by…nechám se překvapit :-)

• načítám...
308
25.4.10 15:25
Bobby píše:
Jude píše:
:-D :-D :-D :-D :-D v tomhle úplně vidím sebe :-D :-D :-D

Bobby, já už čůrám častěji do kelímku než do záchodu :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
19606
25.4.10 15:26

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hezky řečeno :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
308
25.4.10 17:57

Bobby - Ze života :palec:

Tak jsem už všechno vyžehlila a zabalila, uff. Věci na celý týden. Kluci jeli ke známým na výlet tak jsem tu měla klid. Hlavně tam mám 5 ks TT, abych náhodou neměla absťák - celou dobu přemýšlím nad tím, jestli mi to bude stačit. Už se vidím, jak ráno nutím manžu, ať mi zastaví u lékárny. Budu mu muset říct, že nemám ani jeden :-)

Ještě musím upéct nějaký koláč a pak už tu budu mít chlapy. Moc jsem si té svobody neužila.

Viky, jak bylo venku?

• načítám...
19606
25.4.10 19:22

To muselo být balení na celý den :-D takže budeš mít absenci tady na emiminu? :wink: já teď došla domů-upeču něco zítra na snídani a udělám si veget :-) ale stejně nemůžu vyhnat z hlavy tu šanci :-(

• načítám...
17715
25.4.10 19:31

venku bylo paráda, měla jsem foťáček s sebou a fotila všechno co se mi aspoň trochu líbilo, pak jsem šla na dvůr rozdělala si v grilu oheň a opekla dva špekáčky, mňám, akorát manža mě štve od pátku nemám MS a ještě nic nebylo a ani to nevyppadá že bude, zae se mu nechce tak jsem zase nadávala… :nevim: jak je možný že chlap nemá chuť??

• načítám...
308
25.4.10 21:25

No jo, týden tady nebudu, doufám, že mě budou čekat jen samé dobré zprávy :srdce: :srdce: :srdce: a tolik //, že z nich bude pořádný plot :lol: :lol: :lol:

Kdybych se dnes večer nebo zítra ráno k PC už nedostala, tak se tady mějte fajn a držte mi palečky, ať si z dovolené nepřivezu mršku, ale super dálnice //. Budu na vás myslet :mavam:

• načítám...
19606
25.4.10 21:26

To nevím… můj má chuť prakticky pořád :oops:

• načítám...
308
25.4.10 21:27

To jsme na tom stejně Bobby

• načítám...
19606
25.4.10 21:28
Jude píše:
No jo, týden tady nebudu, doufám, že mě budou čekat jen samé dobré zprávy :srdce: :srdce: :srdce: a tolik //, že z nich bude pořádný plot :lol: :lol: :lol:Kdybych se dnes večer nebo zítra ráno k PC už nedostala, tak se tady mějte fajn a držte mi palečky, ať si z dovolené nepřivezu mršku, ale super dálnice //. Budu na vás myslet :mavam:

Budu držet pěsti :-) Měj se hezky a pořádně si to užij a odreaguj se :-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+