Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
647
23.4.10 10:34

Krásné dopoledne holky :mavam: Jude, to je mi líto, že to nevyšlo, příští měsíc už to společně dáme :palec:** Markét** držím pěstičky s testíkem a dej nám hned zítra echo :mrgreen: jinak mě je dneska dost mizerně, přihlásila se avizovaná druhá ovu, ale břicho mě bolí neskutečně! Do toho mám zvýšenou teplotu a parádně se mi motá hláva – máte s tím někdo zkušenosti? Mohlo by to být po tom clostíku? Ale minulý měsíc nic takovýho :nevim:

• načítám...
647
23.4.10 10:36

Markét a jaký kočárek se ti líbí?? Já bych ráda Casualplay S4 :dance: taky už mám vybráno, hrabe mi parádně :lol:

• načítám...
1586
23.4.10 10:51

Zdarec holky :mavam:

Jude:to je zvlastni ze to nevyslo ale treba nas to vsechny jeste prekvapi a kdyz ne vyjde to priste musis zkouset stejne nam to musi nekdy konecne vyjit :wink:

Petulo:ja ten clostik snad nenasadim porad zadna mc chjo a test neg.jsem z toho erik :think: nemela jsi po prvni nasazeni utrouše taky spozdeni?? jo a Casualplay jsou superovy kocarky taky se chystam az to vyjde na ne zautocit :lol:

Market:ja taky ciham na kocarky porad v jednom kuse :mrgreen: to snad kazda z nas :palec:

tak holky ja mizim na chatu na tyden takze az se k vam dostanu at aspon jedna cekate hrosatko at mam radost :hug: mam slavit narozky njn zas jsem o rok starsi :mrgreen: ale nevim nevim jak budu slavit kdyz mi sestra rekla at se chovam jak tehotna (i pres neg. test) tak asi si dam jen jedno maly a budu cihat na ostatni aspon mi nebude zle :-) a muzu se jim druhej den smat :mrgreen: jsem zaskodnik :mrgreen: :mrgreen: tak krasny vikend vam vsem a ne moc pracovni tyden :wink: az dorazim domu budu cist jak vztekla tak papa a mejte se krasne :kytka: :mavam:

• načítám...
15
23.4.10 10:54

BT při menstruaci

Ahoj, nerada Vás obtěžuji, ale děvčata, nečetla jste můj dotaz ohledně BT při menstruace „Dobrý den všem:)
Mám dotaz, měřím si bazální teplotu 21 dní, ještě ani jednou jsem BT neměla pod 37, ale dostala jsem menstruaci, ale teplotu mám stále na 37, ttěhotenský test je negativní. Menstruaci jsem dostala 14 dní po termínu. Existuje tady možnost, že mohu být těhotná. Moc děkuji za radu.
Hezký den všem. Markéta“
díky díky díky

• načítám...
98
23.4.10 10:55

Já utroš dobrala už 8. dubna a MS pořád nikde. Jenže mi našli to PCO, tak to určitě souvisí s tím. Příští pátek jdu k doktorce na konzultaci a stopro vyfásnu nějaké další tabletky :-).
Co se týče plašení s kočárky, my po nich pokoukáváme s přítelem už několik měsíců – naše vyhlédnutá značka je Jané :mrgreen: .

• načítám...
98
23.4.10 10:57

Maky, já se bohužel v BT vůbec nevyznám, sama si ji ani neměřím, tak ti neporadím … :-( .

• načítám...
308
23.4.10 10:58

Já mám Jané tříkolku, je super. Ještě se mi moc líbí Quinny, ale ten mám malou korbičku, hodí se spíš pro mimča narozená na jaře.

Petruš,
to je divné, třeba je to super plodná ovulka :wink: a takhle se hlásí. Ještě, že je pátek a můžeš zítra odpočívat, kdyby to nebylo lepší.

• načítám...
15
23.4.10 10:59

bt

nevadí, snad poradí někdo jiný, ale díky :-)

• načítám...
308
23.4.10 11:01

Maky,
já jsem si začala měřit BT před několika dny, ale radit nemůžu, ještě se v tom nevyznám. Ale zaskoč si do diskuze Meranie BT, tady na emiminu, tam jsou samé odbornice, na první stránce mají dokonce odkazy na různé stránky ohledně BT.

• načítám...
308
23.4.10 11:03

Tessmi,
užij si chatu, my jedeme taky, k bráchovi, ale až v pondělí :wink: .

S těmi TT je to fakt divné, ale věřím krevním testům, když je tam 0 tak je tam prostě 0 a těhu není. Všechny testíky jsem už vyhodila, abych se na ně pořád nedívala, ale foto jsem ještě udělala - důkaz :nevim:

• načítám...
98
23.4.10 11:09

Jude, ty máš na falešné výsledky testů fakt smůlu, viď 8-o . Stejně bych to ale ještě neviděla úplně černě :-).

• načítám...
828
23.4.10 11:09

ahojky holky budme trpelive.ja byla taky sklamana ale urcite se nam to vsem povede.

• načítám...
308
23.4.10 11:13

Mariette,
no poprvé to bylo podle mě nekvalitními testy z netu - to jsem myslím testovala daleko později. Ale teď to jsou mamatesty, tak si spíš myslím, že testy ok, ale něco tu čárku způsobilo. Asi moje chci-být-těhu-hned-teď-hlava :lol:

• načítám...
647
23.4.10 11:14

Tessmi, já to mám po utroši přesný jak hodinky, na hodinu 28 dní, takže pochybuji, že by to bylo dané tímhle, spíše budeš naše nová těhu :mrgreen:
Maky74 to ti bohužel neporadím, s BT také nemám žádné zkušenosti, ovulaci hlídáme s lékařem přes UTZ :jazyk:
Mariette a myslíš, že to opravdu nemůže být těhu??? :kytka:
Jude tak Jané je taky super, ty tříkolky se mi líbí tak nějak všeobecně, njn, ale zatím nemám důvod nakupovat :think: ach juuuu, snad se to co nejdříve vyvrbí - nám všem :pankac:

• načítám...
98
23.4.10 11:14

Máš pravdu, Prcku. Četla jsem názor jednoho gynekologa, který říkal, že v dnešní době jsou takové možnosti, že se maminkou může stát skoro každá :-D . Chce to jen optimismus, důvěru a pořád na to nemyslet – což sice nejde, ale třeba já se snažím soustředit na něco jiného, momentálně na svatbu a takovou menší rekonstrukci bytečku.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+