Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
viky23 píše:
teda je hodně špatně vidět ale je tam, je ještě brzo, jejda, takže 2 asi těhulky a Tess ještě uvidíteda já tu nakonec zůstanu sama, mě teprve pomalu končí MS
nezůstaneš
já jsem tu taky
já mám od srpna teprve teď první ovulační cyklus,takže já tady budu asi ještě dlouho ![]()
Bobby,
chceš na seznámek? Ale věřím, že se brzy přesuneš do těhu diskuze ![]()
Bobby píše:viky23 píše:nezůstaneš
teda je hodně špatně vidět ale je tam, je ještě brzo, jejda, takže 2 asi těhulky a Tess ještě uvidíteda já tu nakonec zůstanu sama, mě teprve pomalu končí MS
já jsem tu taky
![]()
já mám od srpna teprve teď první ovulační cyklus,takže já tady budu asi ještě dlouho
to doufam, ale vlastne ne lepsi tehu naz tu se mnou trcet, musi se to jednou podarit
a podari verim tomu ![]()
jude: je tam taky ji vidím
doktoři se někdy prostě seknou, tak doufám a držím palečky ať se ten tvůj doktor taky sek a bude mimísek
no pěkně se to rozjíždí …jen tak dál ..jak se to zpívá v té písničce …MILUJTE SE A MNOŽTE SE
ať je tu těhulek co nejvíc
Jude píše:
Bobby,
chceš na seznámek? Ale věřím, že se brzy přesuneš do těhu diskuze
Určitě mě na seznámek písni
Asi jsem tu nějak ,,chyběla´´ když jste si ho psaly
myslím ale,že tolik štěstí nemám aby se to povedlo nějak brzo ![]()
Příspěvek upraven 22.04.10 v 22:48
viky23 píše:Bobby píše:to doufam, ale vlastne ne lepsi tehu naz tu se mnou trcet, musi se to jednou podaritviky23 píše:nezůstaneš
já jsem tu taky
![]()
já mám od srpna teprve teď první ovulační cyklus,takže já tady budu asi ještě dlouho
a podari verim tomu
Tak jednou se to snad povede nám všem
musííííííííí ![]()
Ahojky Aluhsko
moc gratuluju a držím palečky, dej vědět jak jsi dopadla po víkendu na té krvi a jak se to vyvíjí dálo
moc a moc držím palečky
A holky máte pravdu musí to to podařit nám všem, doufám, že i náš 4.pokus(na kterém pracujeme) bude úspěšný ![]()
Viky :tak jsem se nasmala taky hopsam tady na gauci smichy
a jsem rada za to ze ten muj drak uz je v komatu pze jsem si jista ze kdyby to cetl jde okamzite vyzkouset kapalinu se savem
![]()
Market:me metrik dal taky zabrat ja jsem zas pro zmenu cihala na jinej ![]()
jinak holky druhej test negativni tak asi planej poplach ale neva casu mam loupak budem zkouset znova a znova
pa
ahojky holky jak jste se vyspaly.je to normalni ze jsem to vcera dostala a od vcerejsk porad jen spinim ze to nemam silne.myslela jsem ze jo ale zacala jsem jen spinit
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat