Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
647
19.4.10 08:41

Tessmi: vrátím se k tomu clostíku, doktor spočítal, kdy budu mít ovulaci a doporučil, kdy na to máme skočit - říkal, že ideální půst je tak 3-4 dny, aby se nashromáždilo co nejvíce mršek :palec: takže dneska už na to konečně můžeme skočit, už jsme po těch 4 dnech hrozně nedočkaví :mrgreen: :mrgreen: a pak zase nekonečná doba čekání, zda ms dorazí či ne…no znáš to :-P a co ty, už jsi nasadila clostík, nebo teprve čekáš na první prášeček? Já měla strach, abych po něm nepřibrala, spousta kámošek to tak měla - ale u mě to bylo přesně naopak, shodila jsem 3 kilka a nálady taky nebyly tak hrozný, jak doktor strašil :jazyk: takže držím pěstičky, ať to zvládnete a zadaří se :hug:

• načítám...
828
19.4.10 09:35

ahojky holky tak vas vswchny zdravim.jak se dnea mate.zas pekne pocasi a ja musim na odpoledni.jinat ti petrusku drzim palce at se ti to ted povede.a ms se nedostavi :-)

• načítám...
647
19.4.10 09:49

Děkuji moc, ale víš jak to je, už je to třetí cyklus s těma práškama, takže to by musel být zázrak :think: ale nevzdávám se :-D a co ty naše čekatelko, jak se cítíš?? :mavam: :mavam:

• načítám...
491
19.4.10 10:00

Ahojda holky :kytka:

Potřebuji radu, či zda máte některá s tím zkušenost..
S přítelem máme zaděláno :wink: a očekávané měsíčky mám čt-pá tento týden, ale dnes ráno jsem začala trošku špinit.. Test jsem dělala o víkendu ale nic, bylo asi brzy, i když se nechci na to upínat, ale ráda bych :kytka:

• načítám...
98
19.4.10 10:23

Ahoj, můžu se k vám přidat? Loni v druhé polovině srpna jsem skončila s užíváním antikoncepce a pořád nic, zato mám na kontě nespočet negativních těhotenských testů a doporučení na vyšetření na ultrazvuku, jestli jsem v pořádku :(.

• načítám...
647
19.4.10 10:27

Alushko, když jsem otěhotněla poprvé, tak jsem před termínem ms také špinila, takže to by nemuselo nic hrozného znamenat, uvidíš, jestli začne krvácení nebo ne :kytka: držím pěsti :palec:

• načítám...
828
19.4.10 10:32

ahojky tak citim se dobre.take oekavam ms ve ctvrtek.jinak vsem preji jen dobre spravy

• načítám...
98
19.4.10 10:40

Chtěla bych se zeptat, jestli náhodou nemáte některá podobnou zkušenost. Prvni tři čtyři cykly po vysazení antikoncepce byly normální, pak se ale začaly děsně prodlužovat. Nejdřív na 35 dnů, pak na 40 a posledně jsem to dotáhla na „krásných“ 47. Samozřejmě jsem si pokaždé myslela, nebo jsem v to spíš doufala, že jsem těhotná. Před měsícem mi doktorka nasadila utrogestan na srovnání cyklu, brala jsem ho od 16. dne cyklu celkem deset dnů. Osmý den užívání se mi zdálo, že jsem to dostala, ale nakonec z toho bylo jen pár dnů špinění. Říkala jsem si, že MS teda teprve přijde, ale teď už je to 11. den pod dobrání utrogestanu a MS pořád nikde. Pochopitelně :) jsem si pro jistotu udělala test, ale zase negativní :((. Vůbec nevím, co se to se mnou děje, jestli to špinění náhodou nebyla opravdu MS. V tom případě bych byla překvapená, že byla tak slaboučká…

• načítám...
491
19.4.10 10:44

Pětruško :kytka:

děkuji moc, snad už to výjde, nemyslím fakt na nic jiného :( :think:

• načítám...
647
19.4.10 11:04

Ahojky mariette, myslím že to špinění za ms považovat nemůžeš, spíše to opravdu vypadá na to, že jsi těhu :lol: test ještě ani nemusel nic odhalit, zkus ho zopáknout tak za 2 dny nebo si dojdi na odběr krve, stojí to cca 200kč :kytka: a přes lékaře je to zadarmo :palec:

• načítám...
98
19.4.10 11:09

Petruško, díky za podporu :). Ale radši si nebudu dělat naděje… Ve středu jdu na ultrazvuk a přítel na spermiogram – moc se těší :( –, tak uvidíme, jak to všechno dopadne. Kéž by to vyšlo! Mně i vám všem ostatním :).

• načítám...
308
19.4.10 11:13

Vítám všechny nové snažilky!

Petruš, fakt půstík pomůže? My se snažíme min každý druhý den, samozřejmě ne celý měsíc, ale kolem půlky cyklu určitě. Myslela jsem, že ob den je to ideální, ale jestli je potřeba nechat je trochu odpočinout a nabrat sil :lol: tak to budeme muset trochu přibrzdit.

Alushko, držím palečky, na test je ještě brzy (já jsem schopná testovat hned po ovulce :wink: ), ale klidně to může být už jeden z příznaků. Moc ti to přeju.

Mariette, snažíte se o první? Teď jsi tedy cca 37 DC, že? Protože jsi měla cykly tak nepravidelné a dlouhé, může být na test taky ještě brzy, neztrácej naději. Ale můžeš mít i pravdu s tou slabou MS. Jako všem (i sobě :wink: ) ti držím palce!

Já mám ještě několik dnů do testování, ale už to nemůžu vydržet, začínám na sobě pozorovat příznaky, ale je mi úplně jasné, že si to podvědomě vsugerovávám. Chjo.....

• načítám...
491
19.4.10 11:24

Jude

moc ti děkuji za podporu :kytka:

já jsem si dříve taky myslela, že obden je to ideální, ale také jsem slyšela že optimální je to po 3-4dnech :wink:

• načítám...
17715
19.4.10 11:24

ahoj mariete, já to mám stejně rok nejím HA ale cykly mám pořád dlouhé, včera jsem to dostala 38DC, no hrůza a to jsem začala jíst prášky na zprVIDELNĚNÍ A NIC.
HOLKY: představte si, volala jsem šífovi(měla jsme novou práci, servírku) jak to bude s papírama a on mi řekl že pokud na sebe nenechám od ostatních hostů hrabat tak mě nepotřebuje, tak jsem se s ním zhádala aŤ si otevře bordel že nejsem žádná kurva, chápete to?? jsem vytočená na maximum, manžel někam zavolá kde mu to pěkně zavaří, a že normální je sex jednou týdně s někým, nerozuměla jsem jak to myslel idiot, asi že bych tam měla jeětě s někým chrápat??no fuj já jsem hotová rozčílená jak si toto může někdo dovolit, samosřejmě jsem řekla aŤ si najde někoho jinýho kdo na sebe nechá hrabat, a on že není problém, pak jsme mu řekla aŤ si z té restaurace rovnou otevře bordel a položila mu to. takže zase hledat na novo, ale je to pozitivní že se nemusím nikde ponižovat.

• načítám...
308
19.4.10 11:29

Viky, ty jsi byla ještě ve zkušebce? Je to OBR. DEBIL!!!! Škoda, že to neslyšel ještě někdo jiný, mohla bys ho udat, prasáka. Ale stejně bys pod takovým „šéfem“ nechtěla dělat, kdoví co by po tobě ještě chtěl. Tak snad se brzy podaří mimi a budeš se moct na hledání práce vykašlat.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+