Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Bereniko,
díky, mně se taky moc líbí. Už abych takové držela sama
![]()
Mně se ale tvoje původní fotka taky libila. To bylo z dovolené? Vypadala jsi tam relaxovaně. Ježiš, jak já bych brala dovolenou někde v teploučku u moře, tam by se to snažilo .....
Holky, ale ti hafani jsou taky super
![]()
My žádného nemáme, máme úplně pidi zahrádku, ale uvažujeme o kočce.
tak aspon muzes zas neco delat na zahradce.bej tebou tak bych si vzala radsi pejska je lepsi nez kocka.kor kdyz chcete mimco.ale je to vase rozhodnuti.nemuzu vam do toho mluvit.
Je pravda, že takovej malej hafan, jako máš ty, je doma a zahrádku vlastně nepotřebuje. Ale je to závazek. Manželovi se do toho moc nechce.
jj bylo to před 4 rokama v Řecku…jo, to jsem se měla opravdu dobře a nevážila si toho. Studentský život, jen zábava a odpočinek, teď? pracovní život a dovlená v nedohlednu.
Zase si ji tam vrátím (tu fotku). ![]()
Je to skoro jako kdybys měla miminko. Krmit, venčit, učit ho a hrát si s ním. ![]()
Jude píše:
Je pravda, že takovej malej hafan, jako máš ty, je doma a zahrádku vlastně nepotřebuje. Ale je to závazek. Manželovi se do toho moc nechce.
man6el mi taky nechce dovolit psa, mám 2 kocoury, teda měla jsem jeden nepřišel už 14 domů, už nevěřím že by se vrátil už jsem ho obrečela, ale druhej půjde zavčasu vykastrovat aby se mu taky nezachtělo náhodou rajzovat a bude se držet doma… ![]()
Viky, s kocourkem ji mi to líto. Manžel měl zamlada taky kocoura (teda jeho rodiče, ale staral se o něj hlavně on), byl jako člen rodiny, měl ho moc rád a přejelo jim ho auto. Manžel byl u toho a říkal, že to bylo hrozné. Pak už si žádného nepořídili, už by nechtěli zažít, kdyby se mu něco stalo.
my jsme ho nikde neviděli ležet, tak je pořád naděje, nejsme tak velká vesnice, třeba si ho někdo vzal a mu se tam líbí tak se mu nechce dom, ale už mám nachystané plakáty, třeba se něco dozvím, ale byl t mazílek miláček, já jsme si je oba rozmazlila tak jsou umazlenci ![]()
Doubrou noc všem, kdo jdou už do hajan.
Viky, třeba se ještě objeví, možná je jen mimo z jara a honí ženský
![]()
taky si myslim mi mame u rodicu take kocoura.a obcas se nekam zatoula.a zas se vrati.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat