Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahoj holky tak MS ještě pořád nepřišla, dnes 35DC…
ale určitě dojde budu věřit tomu testu a nedělat si naděje, jinak přeju hezký zbytek soboty, já povalím do práce ![]()
Viky, Prcku,
vydržte, já vám hrozně držím palečky. Když už si to přeje tolik lidí
tak se to snad musí podařit, ne??? Byla by to i naděje pro nás další.
Já bych nejradši těch 9 dní prospala a probudila se až na testování. Jsem hrozná nedočkavka a netrpělivka. Ve všem. Bohužel.
Manžel včera našel těhu testy, které jsem si nakoupila a špatně schovala a dostala jsem pořádné kázání o tom, že to nemám řešit, nemám se stresovat, nemám testovat, nemám vlastně nic, že se to podaří ani nebudu vědět jak. Jo, ale sex chtít můžu, to prej jo ![]()
jude: to známe
nechat nejlépe všemu volný průběh, nic neplánovat, ničím se nezabývat
to mi ten můj taky říká..ale jemu se to dobře povídá…
Chlapi jsou prostě chlapi. Oni to prostě tak neprožívají. I když děti chtějí, tak mateřský pud máme jen my, hodiny jim netikají (aspoň si to myslí
) a hlavně pevně věří ve svou „mužnou sílu“
.
Ahojky, děkuji za přivítání, hlásím se až takhle pozdě, jelikož jsem včera měla oslavu narozenin a dneska jsme měli pracovní den a zítra nás to čeká též..
Jinak neví, která se mě z vás ptala jak hodně se snažíme
Ale napíšu to takhle..
V září jsem byla u doktora,aby mě prohlídnul a řeknul, že nic nebrání se začít snažit o druhé mimčo.. Tak na začátku října jsme si řekli, že to prostě necháme náhodě,takže jsme se fakt nai nesnažili, jenže před Vánocema jsem měla 3 dny zpoždění, tak už jsem začala jásat, že to bude nejhezčí dárek k Vánocům a dělala si testík a sněhobílo
No a večer jsem to dostala.. tak v té chvíli jsme si uvědomila, že by jsme se měli začít snažit víc (jak jsem psala, chtěla jsem mezi dětma menší věkovej rozdíl) Tak jsme se teda začali už snažit víc, no a v lednu jsme to opět nedostala a měla týden zpoždění, tak jsem už zase začala doufat a nic
V únoru a březnu to samé
No docela mě příroda naštvala, jelikož dokud jsme se nesnažili, tak jsem měla od porodu pravidelnou MS jak hodinky a teď se mi cyklus posunul o týden a hlavně jsme si dělala fakt už naděje.. No a popravdě jsme začala na manžu tlačit, že se musíme víc snažit a poslední měsíc je z toho fakt povinnost a cítím to i já i manža ![]()
to znám. my se o mimčo snažili přes půl roku a nakonec to dopadlo tak, že mě manžel krátce po porodu opustil
vydrž, snad se časem zadaří ![]()
Kubi tak to mě teda fakt mrzí jak jste s manžou dopadli ![]()
Já se teda toho bojím jak to bude u nás dál..
Kubi tak to mě teda fakt mrzí jak jste s manžou dopadli ![]()
Já se teda toho bojím jak to bude u nás dál..
ahojky holky nové i stálé, dorazila jsem z práce ms pořád nic
nevím na co ten duhphaston fak jím
jinak tlačit by se fakt na chlapa nemělo čím víc jsemtlačila tím míň jsme to dělali ![]()
Viki máš úplnou pravdu, ale u nás je to už takové, že už o tom ani nemluvíme, ale je to ptostě nucené ![]()
No a na co je ten duphaston?
je to na zpravidelnění ms, pokud bych už byla těhu tak i na udržení miminka, je to čistý hormon, vím jen to co jsem četla na internetu. JInak MS dorazila dneska ráno, bolí mě bříško au au a k mému zděšení, když jsem si to psala do kalendáře tak ne 36.DC ale 38.DC, tak to mi ty prášky opravdu jsou na nic
![]()
ahoj holky taky vitam nove snazilky
jak se dneska mate??ja skvele ![]()
viky23 : drahouši my snad cekame kazda na tu druhou ja taky porad nic
ael me uz se to stalo tolikrat ze s tim ani moc nepocitam ze to nedostanu
njn
Prcku: jeste to nevzavej ![]()
vercicek: pozor na to tlaceni jak mas sex na povel je to na prd
nedokazu si to ani ja sama predstavit mco bych se bala ze tim polozim nas vztah tak ti drzim pesticky at to nejak zvladnete
ja ani nevim jak se mi to povedlo ze jsem netrvala na pravidelnosti a hlidani ovu a tak ze zacatku jsem se chvili merila a zkousela to ale neslo to a tak jsme spolu pak spali tak jak jsme chteli oba a tak nejak jsme si i oddechli ted to teda resime v Gennetu ale porad je to takovy volny vim ze ho mam vedle sebe ze pujde vsude semnou na testy a tak a je to fajn myslim ze jsme oba v klidu
ale urcite je to tim ze mame pocit ze proto neco delame tim ze jsme nastoupili do toho CARu
tak holky i kdyz se to keca dobre ale zvladnout to je tezsi sama o tom vim tak vam preju hodne pohody a co nejmin stresu
vsem krasnou nedeli dneska ma byt zas super pocasi tak my jedem k berounce vypustit toho naseho ficka(pridam foto) pa ![]()
viky :
neeeeeee a ja se tesila ze budem spolu
no tak priste ju ja to stejne taky dostanu ![]()
ahojte ![]()
viky: tak vidím, že jsme na tom stejně..až na to, že nepapám duphaston. ![]()
jak se jinak máte? já fajn, poobídkovali jsme a pojedeme sázet na zahrádku ![]()
jinak zdravím všechny nové ![]()
ahojky holky jak se mate vikend je nadherny konecne pekny pocasi.na to jsme dlouho cekaly a taky travime cely den u rodicu u baraku no prosta nedhera.
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat