Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
17715
17.4.10 14:16

ahoj holky tak MS ještě pořád nepřišla, dnes 35DC… :nevim: ale určitě dojde budu věřit tomu testu a nedělat si naděje, jinak přeju hezký zbytek soboty, já povalím do práce :mavam:

• načítám...
308
17.4.10 15:29

Viky, Prcku,
vydržte, já vám hrozně držím palečky. Když už si to přeje tolik lidí :-) tak se to snad musí podařit, ne??? Byla by to i naděje pro nás další.
Já bych nejradši těch 9 dní prospala a probudila se až na testování. Jsem hrozná nedočkavka a netrpělivka. Ve všem. Bohužel.
Manžel včera našel těhu testy, které jsem si nakoupila a špatně schovala a dostala jsem pořádné kázání o tom, že to nemám řešit, nemám se stresovat, nemám testovat, nemám vlastně nic, že se to podaří ani nebudu vědět jak. Jo, ale sex chtít můžu, to prej jo :wink:

• načítám...
946
17.4.10 19:57

jude: to známe :wink: nechat nejlépe všemu volný průběh, nic neplánovat, ničím se nezabývat :wink: to mi ten můj taky říká..ale jemu se to dobře povídá…

• načítám...
308
17.4.10 20:35

Chlapi jsou prostě chlapi. Oni to prostě tak neprožívají. I když děti chtějí, tak mateřský pud máme jen my, hodiny jim netikají (aspoň si to myslí :wink: ) a hlavně pevně věří ve svou „mužnou sílu“ :wink: :wink: .

• načítám...
4817
17.4.10 22:47

Ahojky, děkuji za přivítání, hlásím se až takhle pozdě, jelikož jsem včera měla oslavu narozenin a dneska jsme měli pracovní den a zítra nás to čeká též..

Jinak neví, která se mě z vás ptala jak hodně se snažíme :lol: Ale napíšu to takhle..
V září jsem byla u doktora,aby mě prohlídnul a řeknul, že nic nebrání se začít snažit o druhé mimčo.. Tak na začátku října jsme si řekli, že to prostě necháme náhodě,takže jsme se fakt nai nesnažili, jenže před Vánocema jsem měla 3 dny zpoždění, tak už jsem začala jásat, že to bude nejhezčí dárek k Vánocům a dělala si testík a sněhobílo :roll: No a večer jsem to dostala.. tak v té chvíli jsme si uvědomila, že by jsme se měli začít snažit víc (jak jsem psala, chtěla jsem mezi dětma menší věkovej rozdíl) Tak jsme se teda začali už snažit víc, no a v lednu jsme to opět nedostala a měla týden zpoždění, tak jsem už zase začala doufat a nic :evil: V únoru a březnu to samé :roll: No docela mě příroda naštvala, jelikož dokud jsme se nesnažili, tak jsem měla od porodu pravidelnou MS jak hodinky a teď se mi cyklus posunul o týden a hlavně jsme si dělala fakt už naděje.. No a popravdě jsme začala na manžu tlačit, že se musíme víc snažit a poslední měsíc je z toho fakt povinnost a cítím to i já i manža :cry:

• načítám...
17.4.10 23:08

to znám. my se o mimčo snažili přes půl roku a nakonec to dopadlo tak, že mě manžel krátce po porodu opustil :cry: vydrž, snad se časem zadaří :-)

• načítám...
4817
17.4.10 23:21

Kubi tak to mě teda fakt mrzí jak jste s manžou dopadli :-?
Já se teda toho bojím jak to bude u nás dál..

• načítám...
4817
17.4.10 23:21

Kubi tak to mě teda fakt mrzí jak jste s manžou dopadli :-?
Já se teda toho bojím jak to bude u nás dál..

• načítám...
17715
18.4.10 01:21

ahojky holky nové i stálé, dorazila jsem z práce ms pořád nic :zed: nevím na co ten duhphaston fak jím :zed: jinak tlačit by se fakt na chlapa nemělo čím víc jsemtlačila tím míň jsme to dělali :roll:

• načítám...
4817
18.4.10 08:54

Viki máš úplnou pravdu, ale u nás je to už takové, že už o tom ani nemluvíme, ale je to ptostě nucené :roll:
No a na co je ten duphaston?

• načítám...
17715
18.4.10 10:06

je to na zpravidelnění ms, pokud bych už byla těhu tak i na udržení miminka, je to čistý hormon, vím jen to co jsem četla na internetu. JInak MS dorazila dneska ráno, bolí mě bříško au au a k mému zděšení, když jsem si to psala do kalendáře tak ne 36.DC ale 38.DC, tak to mi ty prášky opravdu jsou na nic :pocitac: :zed: :nevim:

• načítám...
1586
18.4.10 10:06

:mavam: ahoj holky taky vitam nove snazilky :wink: jak se dneska mate??ja skvele :srdce:

viky23 : drahouši my snad cekame kazda na tu druhou ja taky porad nic :mrgreen: :mrgreen: ael me uz se to stalo tolikrat ze s tim ani moc nepocitam ze to nedostanu :-? njn

Prcku: jeste to nevzavej :wink:

vercicek: pozor na to tlaceni jak mas sex na povel je to na prd :-( nedokazu si to ani ja sama predstavit mco bych se bala ze tim polozim nas vztah tak ti drzim pesticky at to nejak zvladnete :wink: ja ani nevim jak se mi to povedlo ze jsem netrvala na pravidelnosti a hlidani ovu a tak ze zacatku jsem se chvili merila a zkousela to ale neslo to a tak jsme spolu pak spali tak jak jsme chteli oba a tak nejak jsme si i oddechli ted to teda resime v Gennetu ale porad je to takovy volny vim ze ho mam vedle sebe ze pujde vsude semnou na testy a tak a je to fajn myslim ze jsme oba v klidu :palec: ale urcite je to tim ze mame pocit ze proto neco delame tim ze jsme nastoupili do toho CARu :wink: tak holky i kdyz se to keca dobre ale zvladnout to je tezsi sama o tom vim tak vam preju hodne pohody a co nejmin stresu :hug: vsem krasnou nedeli dneska ma byt zas super pocasi tak my jedem k berounce vypustit toho naseho ficka(pridam foto) pa :mavam:

• načítám...
1586
18.4.10 10:08

viky : :cry: neeeeeee a ja se tesila ze budem spolu :-? no tak priste ju ja to stejne taky dostanu :-?

• načítám...
946
18.4.10 13:04

ahojte :mavam:

viky: tak vidím, že jsme na tom stejně..až na to, že nepapám duphaston. :oops:

jak se jinak máte? já fajn, poobídkovali jsme a pojedeme sázet na zahrádku :palec:

jinak zdravím všechny nové :mavam:

• načítám...
828
18.4.10 13:16

ahojky holky jak se mate vikend je nadherny konecne pekny pocasi.na to jsme dlouho cekaly a taky travime cely den u rodicu u baraku no prosta nedhera.
:-) :-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí