Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
17715
16.4.10 08:31

ahoj Verčo tak tě vítám mezi námi :kytka: :mavam:

• načítám...
3034
16.4.10 08:44

Jude: Dobré ranko, Adélka se nám povedla hned na poprvé. Chtěli jsme se s manželem začít snažit až po svatbě. Ale tak 4 měsíce před svatbou jsem vysadila prášky. No a 6 týdnu před svatbou na 1 máje jsme si nedali pozor. Jen jednou nám to uteklo, ale myslela jsem že se nám to nemůže podařit hned i proto že mi pan doktor říkal že u mě to bude trvat nějakou tu dobu a že mám s dětma začít dřív abych měla větší šanci. No a ono to vyšlo tak nějak dřív než jsem si myslela a než si myslel pan doktor :lol: ale jsem za to ráda.
Proto jsem zvědavá jak to vyjde s tím naším druhým vytouženým miminkem. Mám totiž obrácenou dělohu tak je tam menší problém, protože oplodněné vajíčko musí urazit složitější cestičku. A ještě jedné věci se obávám a to toho že to budou dvojčátka kdyby se nám zadařilo ..

• načítám...
3034
16.4.10 08:45

Verci: Ahojky vítám tě mezi náma :mavam:

• načítám...
491
16.4.10 11:13

Essexi

Děkuji moc za gratulace :wink:
Teď mi mamky manža poslal nějaké fokty Alouška, tak se tu kochám až se mi derou slzy.. Myslím, že není na světě nic lepšího, než počít děťátko :srdce: :kytka:

• načítám...
491
16.4.10 11:15

Viki23

snad nám to všem dobře dopadne. Takže jsme na tom podbně, s čekáním na spermíky..
Já se cpu už přes půl roku kyselinou listovou a přítele dopuju E, zinkem a selenem, tak to by bylo aby to nebylo… :dance: :srdce:

• načítám...
491
16.4.10 11:23

Ahoj VERU a JUDE,

vítám vás mezi nás :) :kytka:

• načítám...
17715
16.4.10 11:27
Alushka_6988 píše:
snad nám to všem dobře dopadne. Takže jsme na tom podbně, s čekáním na spermíky..
Já se cpu už přes půl roku kyselinou listovou a přítele dopuju E, zinkem a selenem, tak to by bylo aby to nebylo… :dance: :srdce:

to by fakt bylo aby to nebylo, já zatím mám ten Duphaston, nic jiného nebaštím, mám to na 4 měsíce a když nic tak mrknem na ty spermíky, jinak MS zatím furt nic, dnes 34 :nevim: DC

• načítám...
946
16.4.10 11:55

Ahoj holky, jak se máte? :wink:
Jsme v práci a už bych nejraději šla domů!

• načítám...
946
16.4.10 11:56

viky já bych zkusila ten test. I když já se svým cyklem taky problémy :cry:

• načítám...
17715
16.4.10 12:24

ještě počkám, možná pojedem s manžou nakupovat tak bych si koupila možná, ale bolí mě prsa tak to asi dostanu, i když to už říkám od neděle :lol:

• načítám...
491
16.4.10 12:40

Viki23

držím Ti pěstičky, abys to nedostala a měla // :kytka:

• načítám...
3034
16.4.10 12:47

Alushka: Jo je to krásné, ale ještě krásnější je když už ho držíš v náručí a můžeš se s ním :hug:
Viky: tak držím pěsti ať máš štěstí a ta mrška nedorazí a na testu se ti objeví //

• načítám...
17715
16.4.10 12:53

holky děláte mi chutě, taky bych se nejraděj pomazlila s mimískem, musí to být opravdu nádhera, nahlodali jste mě s tím testem tak si ho asi fakt koupím a ráno udělám aspoň budu mít jistotu, i když vím že budu zase zklamaná a to už jsem vlastně teď když jím prášky na zpravení cyklu a ten cyklus je stejně na prd jak před tím… :zed: ach jo…s takovou se mimča nedočkám nikdy :nevim:

• načítám...
3034
16.4.10 13:05

viky: Nevěš hlavu, to víš že se dočkáš. A když né teď tak možná příští měsíc, ale jednou určitě. To štěstíčko se musí unavit a sednout si i na tebe pokud už nesedí :-D

• načítám...
491
16.4.10 13:09

Essexi

no však už se těším, až ho mamce poňuňám :srdce: :huban: Ve čtvrtek se na něj pojedu podívat, mám celý týden dovču, takže si broučka v klidu užiju :srdce:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+