Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
17715
15.4.10 11:23

Přes rok…nechala jsem práce u nás vzali jsem se v říjnu… a hledala práci…nic nebylo nebo mi neodpověděli…jsme spolu rok a 4 měsíce teprv, ale od prvního dne každý den spolu, nemůžem jeden bez druhýho být, proto jsem se už po 10 měsících vzali, abysme to zpečetili, ale ještě miminko a budeme pravá rodina :hug: a s tou teplotou, no já nevím asi budu přihřátá nebo co :lol: kolik ty míváš normálně bereniko?? já si to asi začnu snad měřit každý den třeba vyhmátnu i pod 37… :lol: sakra já snad pošlu manžela pro test :lol: mi to nedá :oops:

• načítám...
1047
15.4.10 11:44

Berenika, hej myslím, že to je normálne, nie síce časté, ale normálne, ja mávam, tiež niekedy po sebe rovnaké teploty síce len nejaké tri dni.
Viky teplotu by si si mala merať pravidelne v rovnakú hodinu, aby si získala obraz o svojom cykle! Napr. ja si meriam o piatej a niekedy sa mi stane, že si chcem poležať, zmeriam si teplotu i o piatej a mám 36,5 a potom zmeriam i o deviatej a už mám nad 37. Dôležitá je pravideľnosť!
My sme sa zobrali s mužíkom po 4 rokoch, u Vás to bola, určite i je,láska ako hrom :srdce: :srdce: :wink:

• načítám...
17715
15.4.10 12:13

zatím to je láska jako hrom, ani se moc nehádáme spíš diskutujem, tak doufám že nám to dlouho vydrží, asi začnu měřit když vztává manžel do práce v 5 nebo v 6hod. :nevim:

• načítám...
946
15.4.10 13:16

Tak kolem 36,5/36,8…ale já moc normální nejsem :lol:
To je krásné, co píšeš. Prostě jste si souzeni :srdce:

• načítám...
5310
15.4.10 13:30

Kico při laparce nic takového nezjišťují, to je vlastně vylepšená průchodnost vejcovodů. Hysteroskopie je to, že kontrolují přímo dělohu. To je super :palec:
Drilling je takové očištění vaječníků (jakoby odstraní krustu, co se za ty leta na vaječníkách usadí) a když máš syndrom PCO, tak je tu šance, že vaječníky rozjedou sami. Ale taky nemusí.

• načítám...
647
15.4.10 13:46

Téda holky, vy jedete :lol: už to pomalu ani nestíhám číst, když se sem přihlásím :kytka: já jsem právě také dorazila od lékaře, byla jsem na kotrole folikulů po clostíku a tento cyklus máme 4 krásné, tak se budeme zase pěkně snažit, teď si ještě musíme dát tak 4 dny půst a pak uvidíme :think: máme trošku problém s tou četností styků, máme ho podle pana doktora moc často a ty přítelovi mršky ani nestačí pořadně dozrát a nashromáždit se :mrgreen: jinak jsem četla, že jsem se tu trefila do věkového průměru, mě je také 25, takže jsem ráda :palec: co jinak u vás nového holky? Tak kdy už tu budeme mít první těhuli??? :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
17715
15.4.10 13:54

to jo sakra, taky si říkám že už aspoŇ jedné by se to mohlo podařit, já jsem asi první kdo má teď dostat ms??kdy to máte dostat holky??já to nechci vůbec, zatím to ani nevypadá že ta sviňka přijde…každej den říkám od neděle „tak dneska určitě“ a nic :roll: :oops:

• načítám...
491
15.4.10 14:19

Petruško, to ti moc preji a drzim pesticky, aby se zadarilo, me se po nem tenkrat udelali jen dva :(
a nakonec z toho nic nebylo.. :( Ale v žádném případě Tě neodrazuji, my jsme pak zjistili, že máme špatný spermoše:( Takže držím pěstičky!

Ted take cekam na tu mrsku, jestli prijde ci ne, ale to by mela az 30.4. takze cekani je dlouhe snazim se na to nemyslet sakra… ale copak to jde?
Navíc máme přírustek do rodiny, mamka včera porodila krásného zdravého chlapečka, 49cm, 3750g :srdce: ale měli to po IVF, taky jim to dlouho nešlo :(

• načítám...
647
15.4.10 14:29

Jůj, tak jsi alespoň velká ségra a gratuluji ke zdravému přírůstku :kytka: :dance: tak budeš mít alespoň částečnou radost z mimíska a pak už se snad co nejdříve zadaří i tobě :palec: já doufám, že k tomu IVF snad nebudu muset dojít, ale jeden nikdy neví :nevim: i když je fakt, že s tím clostíkem taky žádný zázraky nevidím - nezbývá nám, než doufat :roll: Alushko vy teď máte nějakou léčbu nebo spoléháte na přírodu? :wink:

• načítám...
17715
15.4.10 14:52

taky gratuluji k bráškovi, to se budeš pořád muckat s mimčem a zapomeneš na starosti a ono to taky vyjde :palec:

• načítám...
491
15.4.10 14:55

Petruško,

děkuji moc, ségru má velkou :) Jsme teď dohromady čtyři sourozenci, mamka se snažila asi rok, ale podstoupili IVF hlavně také kvůli pojišťovně, do 40.roku to částečně hradí pojišťovna, po 40.už si to „rodiče“ hradí sami, takže je tlačil i čas.
My zatím léčbu žádnou nemáme a já prozatím ještš spoléhám na přírodu. Já jsem byla jinak v pořádku, až na to, že jsem párkrát neměla OVU a proto ten clostík. JInak zase snad už probíhá vše jak má, ale partner měl špatný spermiogram. Docela dost kouřil a životospráva za posledních pár let u něj nebyla nejlepší, ale jen co přišli výsledky, tak s tím seknul, koupila jsem mu vitamíny a uvidíme. Bude to devět měsíců co se znažíme, ale chci počkat ještě asi než to bude ten rok a pak bych popřípadě zkusila inseminaci.. spíš se snažím na to tolik nemyslet, ale až budu mít toho sladkýho broučka bratříčka v náručí, myslím, že budu z toho pár dnů slušně rozhozená :srdce:

Doufám, aby u vás taky pomohla raději příroda než IVF, ale jak píšeš, člověk nikdy neví (ani u sebe), každopádně Ti držím pěstičky :kytka:

• načítám...
647
15.4.10 15:26

To je ale krásný, že máte tak velkou rodinu :potlesk: to bych taky moc ráda, nejlépe 3 děti pokud by to šlo :lol: a máte všichni i stejného tatínka nebo má maminka nového muže, smím-li se zeptat? :dance:

• načítám...
491
15.4.10 16:03

O děkuji :)

Já bych taky minimálně nejraději tři děti :) 8-)
Zeptat se určitě smíš, tenhle poslední brouček má jiného tatínka, rodiče se před pěti lety rozvedli a před dvěma se mamka znovu vdala a tady je včerejší výsledek :dance: :srdce:
No a když připočeteme dvě děti od mamčinýho manžela, to je šest :) ale ty dvě děti bydlí se svou maminou. No a v létě jsme byli u nich s přítelovými čtyřmi dětmi, takže u nás je vážně dost veselo.. a já chci ještě k tomu 3 - asi jsem blázen :think: :roll: :srdce:

• načítám...
17715
15.4.10 16:10

holky já nevím co bych dala aspon za to jedno :-( no a pak už buĎ a nebo…ale :-( musí to být krásný, škoda přemýšlet :dance:

• načítám...
1586
15.4.10 16:14

Ahoj holky :mavam: Alushka_6988: gratuluju k braskovi :kytka: tak jak se dneska mate??me po tom vcerejsku neni moc dobre jsem to trosku prehnala s vinkem :-( :-)

viky23: ja to mam dostat dneska tak uvidim ale uz me boli brisko takze nic moc nejspis to na me vecer zautoci :poblion: :-? ty si koukej udelat test a nenapinej nas tady :lol:
taky jsem si jeden cas merila BT ale nikdy jsem si nenamerila 37 mozna nemam ani ovulaci nevim :-( zatim nevim jestli mi na to delali test nebo jak se to da zjistit ale i kdyby tak snad pomuze ten utro. nebo clostik :wink:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+