Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
946
15.4.10 06:32

Dobré ránko,

mám 1 dotaz. Začala jsem si měřit BT, ale už 8.den je pořád stejná (stejně nízká) :nevim: . Používám digitální teploměr, tak jsem si myslela, že by to mohlo být baterkama :think: . Ale když jsem si zkoušela měřit normální teplotu, tak to ukazuje normálně. +- stejně jako normální teploměr. Nenapaá vás někoho proč? :nevim: :nevim:

• načítám...
17715
15.4.10 08:27

ahoj Bareniko ja osobne uz taky elektrickej nepouzivam, ja mela kdysy pocit ze mam teplotu a nameril me o stupen min jak normalni, uz vickrat…jinak ja si obcas rano zmerim BZ ale nepisu, proste jen tak, ale mam porad kolem 37…ja snad ani kolem 36 nemela :nevim: jinak MS porad nikde :think:

• načítám...
2434
15.4.10 08:37

Ahojky holkyyyy :mavam: Viky, tak to už vypadá nadějně neeee? :lol: Kolik máš zpoždění?
Hele asi se zeptám blbě, ale proč se vůbec měří ta BT? A jak? A kolik je dobré mít? Já v tomhle fakt neumím chodit :oops:

• načítám...
1047
15.4.10 09:04

Ahojte baby, ja si merám teplotu už dlhšie! Teplota by sa mala merať ráno hneď po prebudení v rovnakom čase.
Berenika a to, že máš niekoľkokrát po sebe rovnakú teplotu sa stáva, nie je to nič neobvikle! Ja používam digitálny teplomer s 2 desatinnými miestami, kt. je presnejší a odporúča sa na meranie bazálnej teploty!

• načítám...
1047
15.4.10 09:09

Elenočka, pomocou bazálnej teploty si môžeš zistiť Tvoje polodné a neplodné dni. Čo Ti pomôže pri snažilokovaní :-D či nie

• načítám...
5310
15.4.10 09:22

Tess neboj, ono to není tak hrozné. Ale laparka, hystorskopie přichází v úvahu tak po dvou nevydařených IVF. Předtím, pokud se nezadaří bych šla na imuno. Tam může být též zakopaný pes. Já jsem třeba alergická na manželovo spermijky a na embryjka, takže mám kvůli tomu Prednison. Drž se a hodně štěstí :kytka:

• načítám...
5310
15.4.10 09:24

Kico a co k té laparce hysteroskopie, tam by mohli odhlalit srůsty i endiometriozu? A přidat k tomu drilling, vřele doporučuju, teď jsem tím prošla :lol:

• načítám...
1047
15.4.10 10:04

Ged, no ja verím, že tam odhalia, že všetko je pohode :-D ! Zrasty, endiometrióza to si myslím, že sa dá odhaliť: No ale v prvom rade dúfam, že vylúčia PCO!

• načítám...
17715
15.4.10 10:18
Elenočka píše:
Ahojky holkyyyy :mavam: Viky, tak to už vypadá nadějně neeee? :lol: Kolik máš zpoždění?
Hele asi se zeptám blbě, ale proč se vůbec měří ta BT? A jak? A kolik je dobré mít? Já v tomhle fakt neumím chodit :oops:

Já si měřím jen tak někdy ze srandy kolik budu mít, já nevím kolik zpoždění, posledně jsem to měla za 50DC, mám to nepravidelný proto mi doktor napsal prášky na zpravidelnění, jíš to 10 dní…pak má dojít MS a pak 5 dní než začneš zase brát prý plodný dny, ale pokud to zavčasu nedostanu tak to prostě nepomáhá nebo nevychází :zed: dobrala jsem v neděli a je čtvrtek :nevim: dnes 33DC :nevim: normálně jsem to mívala tak 30-43DC…nevím netuším ale mám obavu že jsou ty prášky asi k ničemu :cry:

• načítám...
1047
15.4.10 10:48

Gedi a drilling, je prečistenie vajíčkovodou?
Viki, ten Tvoj cyklus treba riešiť!

• načítám...
946
15.4.10 11:02
viky23 píše:
ahoj Bareniko ja osobne uz taky elektrickej nepouzivam, ja mela kdysy pocit ze mam teplotu a nameril me o stupen min jak normalni, uz vickrat…jinak ja si obcas rano zmerim BZ ale nepisu, proste jen tak, ale mam porad kolem 37…ja snad ani kolem 36 nemela :nevim: jinak MS porad nikde :think:

A nejsi těhotná? :wink:

• načítám...
17715
15.4.10 11:11

já nevím nejspíš asi ne… :nevim: čekám MS ale právě že nevím kdy…doktor řekl že to dostanu až to doberu ty prášky a dobrala jsem v něděli, test doma nemám tak nevím…nechce se mi nikde jet v tomhle počasí a musela bych do česka, tady jsou testy drahý,a taky nechci plašit, takové štěstí já mít nebudu, a teď dokud to namám tak je naděje, pokud bych si už dnes udělala test pak bych byla smutná…chjo… :-( :cry:

• načítám...
946
15.4.10 11:13
kica píše:
Ahojte baby, ja si merám teplotu už dlhšie! Teplota by sa mala merať ráno hneď po prebudení v rovnakom čase.
Berenika a to, že máš niekoľkokrát po sebe rovnakú teplotu sa stáva, nie je to nič neobvikle! Ja používam digitálny teplomer s 2 desatinnými miestami, kt. je presnejší a odporúča sa na meranie bazálnej teploty!

Myslíš, že 8 dní v kuse teplota 36,5 je v pořádku?
Minulý cyklus jsme zase měla teplotu nahoru dolů jako na houpačce. Ale nikdy ne stejnou. Už tomu opravdu nerozumím :nevim:

• načítám...
17715
15.4.10 11:13

KICA: nebo řeším, ale mám obavu že to nepomůže, bezu Duphaston, první cyklus tak ještě nevím jak to bude, kdy to přijde nebo tak… :nevim:

• načítám...
946
15.4.10 11:14

já ti rozunmím, ale podle toho, co jsem se dočetla, tak když jsi těhotná, tak by teplota neměla klesnout pod 37…ale nevím :nevim: :nevim:
Jakm dlouho žijete s manželem v rakousku?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+