Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
946
15.4.10 19:33

jj konečně doma
a zítra nanovo :poblion:

• načítám...
946
15.4.10 19:36

ale jsem tak unavená, že půjdu něco dělat a pak bucat.
Tak se tu mějte. :mavam: :mavam:

• načítám...
828
15.4.10 19:40

to mi povidej.ja mam rani a stavam v pul paty ranoto je hnus. :cry: ale da se to vydrzet a zvyknes si. a jak ti je.

• načítám...
1586
15.4.10 20:05

Viky: ja jsem se te zapomela zeptat jak bylo vubec prvni den v praci?dobry? :wink: jo a hezky by to bylo kdyby zadny mesicky neprisli ale citim to nejak v brisku ze to prijde njn nasadim clostik a budu cihat co se bude dit :mrgreen:

Alushka :jj poradne ho zapij ja teda taky posledni dobou toho moc nezvladnu asi starnu :mrgreen:

Beru a prcek84: tak si hezky odpocinte holky :wink:

• načítám...
308
15.4.10 20:21

Další čekatelka na // se hlásí

Ahoj!!
Máte tu místečko ještě pro jednu čekatelku?
Já už tedy jedno dítko mám, ale moc bysme si přáli druhé. Snažíme se od března 2010, „jen“ 2 měsíce, ale už teď stresuji, že to nepůjde. Úplně poprvé nám to nevyšlo a o mimčo jsem na konci druhého měsíce přišla (snažili jsme se více jak rok). Podruhé se to podařilo za 3 měsíce.
:kytka:

• načítám...
3034
15.4.10 20:36

Jude: Ahojky vítám tě a doufám že se vám to brzy z manžílkem podaří, taky plánujem druhé tak uvidíme :-D

• načítám...
3034
15.4.10 20:39

A jak máš staré dítko? A nestresuj :lol: určitě ti to vyjde, vždyť už máš doma jeden poklad tak ten druhý na sebe nenechá dlouho čekat

• načítám...
17715
15.4.10 21:00

ahoj JUde, taky tě vítám :kytka: na naší strastiplné cestě za miminkem :potlesk:
TESS: tak co?? ještě nic?? já ne :nevim:

• načítám...
17715
15.4.10 21:03
tessmi1 píše:
Viky: ja jsem se te zapomela zeptat jak bylo vubec prvni den v praci?dobry? :wink: jo a hezky by to bylo kdyby zadny mesicky neprisli ale citim to nejak v brisku ze to prijde njn nasadim clostik a budu cihat co se bude dit :mrgreen:Alushka :jj poradne ho zapij ja teda taky posledni dobou toho moc nezvladnu asi starnu :mrgreen:
ahoj, ale jo zvládla jsem to celkem dobře, moc lidí nebylo tak akorát na začátek, jdu v sobotu tak to bude zase o něčem jiným, tady se mi líbí že je ranní a odpolední, normálně většinou servírky dělaj 12tky, a to je hnus :poblion: sice jsem večer brečela, protože jsem tam byla sama a šéf ani nedošel a všechno poprvé a nějak se mi zasekl počítač a nešel vyjet lástek od mašiny na pití, je to složitý, prostě jídlo a čepovaný jde přes tu ludru a já jsem zmáčkla něco a nic pak nešlo tak jsem začla stresovat a nikdo mi nemohl pomoct, ale pak jsem nějakým zázrakem na to došla :dance:
Beru a prcek84: tak si hezky odpocinte holky :wink:
  • načítám...
17715
15.4.10 21:05

nějak se mi to smrsklo dohromady snad to najdeš :wink:

• načítám...
308
15.4.10 21:48

Essexi a Viky

díky moc za přivítání. Je super mít možnost tyhle věci s někým probrat.

Já mám doma klučinu, kterému byly 2 roky. Malý ďáblík je to. Ale zlatej.
Ještě než jsme se začali snažit, tak jsem si myslela, že teď, když už mám doma jedno dítě, se už nebudu tak stresovat. Říkala jsem si - buď ráda, že jedno zdravé dítě máš, a kdyby to druhé nevyšlo, tak se svět nezboří. Když teď ale přišlo na věc, připadá mi, že na nic jiného nemyslím. Dokonce jsem dnes letěla do lékárny pro TT, i když vím, že je moc brzy (MS mám dostat až 27.4.). Ale asi jsem si vsugerovala těhu příznaky a nemůžu tomu pokušení odolat. Jasnačka, že byl uplně sněhobílý. :cry: Ale mám v zásobě další 4 :lol: :lol: :lol: Budu muset manžu požádat, aby je někam schoval, abych je všechny zbytečně nepoužila. A to jsem si původně říkala, že nebudu testovat a počkám až na vynechanou MS, abych se zbytečně nestresovala. Ach jo.

A jak jste na tom vy?

• načítám...
3034
15.4.10 22:02

Jude: jo to je normálka, myslím že to tak má většina maminek co se snaží o druhé. A taky vím podle zkušenosti kamarádek :lol: taky to tak řešily :-)
Já mám doma dvouletou holčičku, je to naše zlatíčko a vím že na tom budu stejně až se na to druhé s manžílkem vrhneme. Ale snažit se začnem až v červnu, abych mohla jít s mateřské do mateřské. Ale už jsem vysadila antikoncepci a baštím kyselinu listovou.

• načítám...
308
15.4.10 22:45

Já jsem měla rodičovský příspěvek jen na dva roky, takže už jsem bez peněz, ale na RD samozřejmě zůstávám dál. Mám Calibrum Baby Plan, ten jsem brala i předtím.
A jak rychle se vám Adélka povedla?
Já se snažím vysledovat, kdy mám ovulaci, mám na to Lady Q mikroskop, ale nějak se v tom nevyznám. Ráno mi vyjde neg, večer poz, druhý den celý neg, pak zase poz. Četla jsem v nějakém příspěvku, že je v jedné redakci testovali a podle nich je tento způsob nespolehlivý. Ovulační testy používat nechci, když jsem se snažili o „druhé“ po potratu, tak jsem je používala a stálo mě to dost peněz. Ale díky nim a podle toho naplánované dovolené se brouček asi tak rychle povedl.

• načítám...
4817
15.4.10 22:53

Ahoj snažilky:-) Chtěla bych se k vám také přidat..
Máme doma už chlapečka, ale o druhé se nsažíme od října 09, chtěli jsme mezi dětma malý věkový rozdíl.. A zatím se nedaří a nedaří..

• načítám...
308
15.4.10 23:14

Vítám tě, i když jsem tu taky nováček - ode dneška. Máme skoro stejně staré děti.
Snažíte se jen tak „přirozeně“ a nebo se snažíte „hodně snaživě :wink: "? My zatím něco mezi, ale asi se hodně rychle přesuneme k "hodně snaživě“.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+