Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
kica: jj to asi jo ale myslim ze se treba da domluvit v CARu ze to chces zatim zkouset jen s hormonama to preci musej chapat a az budes chtit vratis se k ni a podstoupis to nemuze te nikdo nutit do toho co nechces je to jejich napln ale zas teda aspon u nas v Gennetu nam rekli muze to byt takle a takle vyberte si ![]()
No u nás je to trošku iné! Mám pocit, že v CAR to ide ako napáse!
ahojky alushka tak snazime se uz pet mesicu a pord nic.ted jsem zacala brat femigard.a je mi 25.
tess: tak to známe…můj chodí skoro každý den KO
Nevím, asi na něj jde jaro, ale v opačném slova smayslu. ![]()
téééda tady se to pěkně rozjelo…člověk tu chviku není a už ani nestíhám dočítat
nějak mě zkolila nemoc
no nevím jak to bude se snažením
nejhorší je,že můj bude za měsíc odjíždět na 3 měsíce pryč
chjo ![]()
Jo o tom femigradu jsem četla, a dobrý? My se snažíme intenzivněji od září no, takže to bude devět měsíců.. A taky nic.. Uz aby to vyšlo sakra.. Jinak mě je 22
![]()
Jo o tom femigradu jsem četla, a dobrý? My se snažíme intenzivněji od září no, takže to bude devět měsíců.. A taky nic.. Uz aby to vyšlo sakra.. Jinak mě je 22
tak to se teda snazite take uz pekne dlouho.no uz aby n am to aspon vyslo zejo.a odkud jsi ja z litomeric.
Fakt z Litoměřic? Mám v Žalhosticích příbuzné
Jinak já jsem z Pardubic..
tak to je skvely aspon nekoho tu mas to se nekdy muzeme videt kdyby si sem jela.no vidis jak je svat malej
![]()
No to je malej
Chystám se tam asi v létě, snad na to bude čas…
Ale musím, dva roky jsem tam už nebyla a chybí mi to ![]()
tak to ti verim je tu krasne hlavne v lete. a co delas za praci je delam v jedny japonsky firme vyroba dilu do aut.
Já pracuju v jedné zásilkové zahraniční firmě na zákaznickým, v Pardubkách je naštěstí mrtvo. jj, je tam moc krásně, už se těším, až si vyšlápnu Radobýl ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat