Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jo tak to třeba i poznáš nějaké nové lidi u této práce - tak držím palce…To víš je to těžké zvykat si na nové prostředí…My máme spolu byt na novém místě a taky tam nikoho neznáme s kým bychom se bavili, ale někdy si říkám, že je to i lepší, někdy se něco obrátí i proti tobě, bude ti někdo závidět nebo tak, třeba manžílka … A kolik se tam bere mateřská - máš přehled?
známá mi bere 327Euro + 450euro, ale jednu z těch částek jednou za 2 měsíce to jsou přídavky, teď nevím která je která…to bysme vyšli, ale vysvětluj to manželovi, když budu pracovat pak to bude víc, coý o to pro mě je to až moooc, ale manža
byla jsem se tam zaučit, dělaj tam jen české servírky, ale je to princip jako tady ve vesnici v hospodě, samej štamgast a důchodce, takže se moc asi neseznámím ![]()
Hm tak to nemají špatné, ale zase říkáš vyšší poplatky…No jo tak to asi nebude seznamka ![]()
já myslím že pro mě jako samotnou a dítě by to snad mělo být pěkné, ale chci přispívat i na domácnost, nelíbí se mi že jsem závislá na manželovi, no uvidíme, nějak to dopadne, zatím těhu stejně nejsem, nebo jsem…npo se dozvím za pár dní ![]()
pádím do práce, juknout ještě jak se dělá inventura, ať tam v tu středu něco nezmrvím…papa ![]()
Jasně tak držím palce ve všem…Kdyžtak dej vědět, až budeš někdy u PC co nového ![]()
tak jsem zpět, bolí mě klouby asi z toho počasí, kdysi jako děcku mi zjistili počínající revma tak se to asi začíná rozjíždět či co
ale jenom když je hnusně, ale už to mám tak podruhé, udělala jsem si radost a koupila si mikču a dvě trika
![]()
Tak já jsem před chvílí dorazila z práce domů, nakrmila svoji divou zvěř
No to je nechutný to počasí - typické pondělní fuuuuj
No vidíš - to mi taky vždycky udělá radost - nějaký super nový hadřík ![]()
viky23: dekuju moc za privitani
čičiny mam dve ta bila je silenej drak porad nekde lita
premyslela jsem ze si necham udelat testy na toxoplazmozu jeste jsem to neresila ale gynekolog mi rekl ze je to prej zbytecny tak snad ma pravdu ![]()
PetrušKu: moc dik ja jsem si myslela ze to tak je ja ho mam zacit brat 3 den mc mam to v rozpise jinak jsem o nem necetla zatim nic moc dobryho tak doufam ze mi pomuze
snad se nam to brzo povede ![]()
Elenočka píše: Řešíte mimčo i z hlediska financí nebo ne?
Klidně můžete odpovídat všechny, kdo byste mi k tomu chtěly něco napsat…
ahojky zrovna ted jsme to resili par firem nam v cas nezaplatilo takze jsem na cas v minusu beru si hypo a muj drak mi rekl jestli bych ty homormony nemela brat az za mesic az nam to zchvalej
on si totiz mysli ze otehotnim hned ted a dite budem mit do 14 dnu jako kralik
pak se mi ale prisel omluvit ze to tak nemyslel ze ma jen strach ze pak nebudem vychazet finance ale myslim ze to resi sposta lidi ![]()
Jo to jo, řeší to asi všichni mladý lidi…Bohužel dneska je taková doba
To jen ten můj si myslí, že za rok nebo dva budeme multimilionáři
Ach jo fakt mě štve… ![]()
Elenočka píše:
láďa1: no to jsi napsala fakt moc hezkyjo to už jsem slyšela pár názorů, že o tom přestali doma mluvit a chlap najednou otočil o 180stupňů. Ale přesně je to šíleně těžké, teď máme i synovce malého, takže když je vidím spolu, když ho ten můj drží v náručí, je to nádhera a tak bych si přála, aby to bylo naše mímo…Přesně to taky tvrdím, že vhodný čas pro mužský na dítě nebude nikdy, pořád nebude všechno dokonalý, to se mu snažím vysvětlit. Jak pořád mele, že si chce najít lepší práci. Hlavně teď v té krizi je to hrozně těžké najít vůbec nějakou práci. A já nechci čekat 10let až si najde lepší práci. Ach jo. A fakt je nejhorší vidět kolem sebe všechny těhotné a vdané. A s kým si pak popovídáš o tomhle, když to oni vidí úplně jinak, protože to vše po čem ty toužíš už mají
tak todle znam moje sestra ma detí pet a sesty ceka je to matka pluku
kadopadne i kdyz ji to preju je nekdy tezky sledovat ji jak ceka mimi a jak ma mimi a my se dva roky snazime a nic
ale mam zlatyho chlapa svatbu a dite navrhl on sam a dela proto vse
tak nam ke stesticku zbyva jen uz to maly
Neboj to půjde, jen na to nesmíš tolik myslet - vím, že je to moc těžký
Mně už se o tom i zdá ![]()
Elenočka píše:
Jo to jo, řeší to asi všichni mladý lidi…Bohužel dneska je taková dobaTo jen ten můj si myslí, že za rok nebo dva budeme multimilionáři
Ach jo fakt mě štve…
jj to znam
to mam doma taky
ale tak je to fajn jsem rada kdyz mu vse vychazi vzdycky jsou to par mesicu nervy a pak se raduje je jak malej ![]()
ahojte Tess a Rlen a holky co sem chodíte, no dnes hnus to počasí, ale aspoň budou májovky, to jsou houby který rostou na jaře, a v octě jsou mňáám, jinak můj bélej je taky divoch, všude za mnou chodí jak pes, a mám ještě mouratýho a ten už 9 dní nedošel domů, mám ho rok jsem z toho smutná, doufám že se ještě vrátí že byl jen za kočkama, chtěla jsem je nechat vykastrovat ale manžel že je to proti přírodě, no a měla jsem to udělat, jestli nedojde tak si to budu vyčítak, jsou jak moje děcka
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat