Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Aha… no tak to pak jo, to je jasné. A tobě vždycky ovulovala jen ta jedna strana nebo to je až teď po tom mimoděložním?
ikulko tím že sem tehotbnela tak se to neskoumalo, to až ted po tom mimodeložním, a tím že sem začala chodit na genett kvuly potrácení…já dala i do poradny tu otázku, spousta holek mi říká že ta insemka je u me zbytečná ale dr tento cyklus insemku chce aod příštího cyklu bych začala stimulovat…jinak uspešnost insemky je 2 procenta uspešnost ivfje jen 30 procent…a insemka u me…no nevím…ani nevíš jak bych byla ráda by mi příští středu řekla že ovuluje levá že se po te lapárce třeba umoudřila..alenák tuším že to neklapne..já se bojím píchat injekce ..to bude síla
ahojky holky tak jsem doma! petruš tobě držím palečky aby ti vše dobře dopadlo ![]()
Teda to se máš, že si můžeš přispat. Mi dneska prcek vstával už v 6
. Za chvíli jdeš zas do práce, že?
Ahoj holky, uvažuji o těhotenství tak pročítám různé diskuse. Mám trošku strach - prej je to normální. V září mi bude 27 tak si říkám pravý čas ne? Mám srůsty na pravé straně po slepáku ale to nic neznamená - teda nikdo neví.
Ahoj Beruško,
občas mám stejné pocity, jestli to zvládnu atd. Ale myslím, že je to uplně normální. Teď se těším, až se to stane…doufám, že to nebude dlouho trvat. Zatím se nedaří…Uvidíš sama…hodně stěstí i tobě. ![]()
ahojky beruško, na mimčo máš krásnej věk a neboj to zvládneš mě je 21 a taky to zvládnu!! vlastně už se starám o šestnáctiletou holku a mám jí od 15 docelá záhul ale taky jsem to zvládna a miminko taky zvládnu a ty taky ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat