Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
kimila
21.3.10 06:57

ahojky holky, nějak nemužu spát :-? už od 4 jsem vzhuru to je hruza :roll: bolí mě záda a břicho chjo :-? a co vy jak se máte?? dneska něděle takže nic nebudu dělat jen odpočívat!

• Upravit
12947
21.3.10 07:07

ahojky taky sem vzhuru cácora vstávala před 6 hod :roll: , já budu vařit, pak odvezu malou tchánum a zítra jedem na genett

• načítám...
kimila
21.3.10 12:32

mě je dneska nějak špatně :roll: motá se mi hlava a mám navaly horka :zed: chjo cacorka je nějaká čila ne?? stávat před 6

• Upravit
4099
21.3.10 14:22

Kimi tak třeba že by příznak něčeho :-D ?

Já jsem dneska taky nějaká rozlámaná, asi na mě něco leze. Za celou zimu ani rýma teď jak je teplo tak tohle :evil: .

No s tím vstáváním to je u nás taky čím dál horší, jak se začne rozednívat tak už prcek nespí. Jsem zvědavá jak to bude v létě až bude světlo už v půl páté.

• načítám...
kimila
21.3.10 14:58

to nevím jestli těhu!! hrozně mě bolí břicho hlavně na levé straně mě furt jako by boda a pálí je to taková divná bolest :roll: a bolí mě celej člověk jako by před chřipajznou :zed: já taky nemužu spát jak už je brzo ráno světlo a to mám zatažené žaluzie :roll:

• Upravit
12947
21.3.10 19:16

kimi tak malá spávala tak do 5 ted to trošinku natáhla :lol: :lol: no jo no za 3 roky pokud byla doma a ne u tchánu tak sem se teda ješte nevyspala

• načítám...
12947
21.3.10 19:17

ikul v sobotu 27 se mení čas…teoreticky bude o hodinu spát dýl..ale prakticky potom jen co vyleze první paprsek bude vzhuru :think:

• načítám...
55
21.3.10 21:05

Ahoj holky, tak přemýšlím, co přihodit do diskuze.
Nic mě nebolí, ráno mě budila naše psí potvůrka. Takže podle toho, jak se cítím, tak o těhu nemůže být ani řeč…naprostááá pohodička. Unavená jsem akorát z nevyspání a celovíkendové návštěvy rodinky.
Takže další víkend pryč a já bych potřebovala, aby zrovna začínal. :-?
Kimi, tak to ti vůbec nezávidím…Tak snad se to zlepší, posunem času. :wink:

• načítám...
kimila
21.3.10 22:41

no doufám že bude líp!! dneska mi přítel řekl že mám nějake velké poprsí :mrgreen:

• Upravit
2654
22.3.10 08:07

Ahoj Kimilo.....tak jsem si všimla jak jsem zareagovla na Tvůj první příspěvek, že jsem tam napsala Snažilky 2010.My byly snažilky jaro 2009. Už se nám během toho roku podařilo kromě jedné (kteráé to určitě taky brzy vyjde - držíme jí pěsti), otěhotnět všem.Je to fajn, když to může člověk s někým probrat. Ono když o tom mluvíš se svým manželem nebo přítelem pořád dokola tak to by je mohlo otrávit. Vím z vlastní zkušenosti. Tak jsem proto skoro před rokem založila tu diskuzi. Přeji Ti ať je Ti líp......a když to nepřestane, tak ať jsou to příznaky těhu.papa holky a držím vám všem pěsti

• načítám...
55
22.3.10 08:35

Kimi, tak drzim pesti :-)

• načítám...
kimila
22.3.10 10:33

ahojky holky, jak se dneska máte?? já mám tuten tejden odpolední :-( vubec se mi nechce do práce :-( nejradši bych ležela a spala

• Upravit
12947
22.3.10 17:17

kimi třeba budeš tehu :nevim:

my dnes v genetu dobře pochodily 31..tam jedeme zase asi bude inseminace…a nebo začnu od dalšího cyklu stimulovat na umelý

• načítám...
4099
22.3.10 19:44

Petro vždyť ty přece nemáš problém s otěhotněním, tak proč hned IVF?

• načítám...
12947
22.3.10 19:48

ikulko protože ovuluju na strane kde není vejcovod druhá neovuluje..a s inseminací se težko dostane sperma k vajíčku když tam není vejcovod

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+