Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahojky taky sem vzhuru cácora vstávala před 6 hod
, já budu vařit, pak odvezu malou tchánum a zítra jedem na genett
mě je dneska nějak špatně
motá se mi hlava a mám navaly horka
chjo cacorka je nějaká čila ne?? stávat před 6
Kimi tak třeba že by příznak něčeho
?
Já jsem dneska taky nějaká rozlámaná, asi na mě něco leze. Za celou zimu ani rýma teď jak je teplo tak tohle
.
No s tím vstáváním to je u nás taky čím dál horší, jak se začne rozednívat tak už prcek nespí. Jsem zvědavá jak to bude v létě až bude světlo už v půl páté.
to nevím jestli těhu!! hrozně mě bolí břicho hlavně na levé straně mě furt jako by boda a pálí je to taková divná bolest
a bolí mě celej člověk jako by před chřipajznou
já taky nemužu spát jak už je brzo ráno světlo a to mám zatažené žaluzie ![]()
kimi tak malá spávala tak do 5 ted to trošinku natáhla
no jo no za 3 roky pokud byla doma a ne u tchánu tak sem se teda ješte nevyspala
ikul v sobotu 27 se mení čas…teoreticky bude o hodinu spát dýl..ale prakticky potom jen co vyleze první paprsek bude vzhuru ![]()
Ahoj holky, tak přemýšlím, co přihodit do diskuze.
Nic mě nebolí, ráno mě budila naše psí potvůrka. Takže podle toho, jak se cítím, tak o těhu nemůže být ani řeč…naprostááá pohodička. Unavená jsem akorát z nevyspání a celovíkendové návštěvy rodinky.
Takže další víkend pryč a já bych potřebovala, aby zrovna začínal. ![]()
Kimi, tak to ti vůbec nezávidím…Tak snad se to zlepší, posunem času. ![]()
no doufám že bude líp!! dneska mi přítel řekl že mám nějake velké poprsí ![]()
Ahoj Kimilo.....tak jsem si všimla jak jsem zareagovla na Tvůj první příspěvek, že jsem tam napsala Snažilky 2010.My byly snažilky jaro 2009. Už se nám během toho roku podařilo kromě jedné (kteráé to určitě taky brzy vyjde - držíme jí pěsti), otěhotnět všem.Je to fajn, když to může člověk s někým probrat. Ono když o tom mluvíš se svým manželem nebo přítelem pořád dokola tak to by je mohlo otrávit. Vím z vlastní zkušenosti. Tak jsem proto skoro před rokem založila tu diskuzi. Přeji Ti ať je Ti líp......a když to nepřestane, tak ať jsou to příznaky těhu.papa holky a držím vám všem pěsti
ahojky holky, jak se dneska máte?? já mám tuten tejden odpolední
vubec se mi nechce do práce
nejradši bych ležela a spala
kimi třeba budeš tehu ![]()
my dnes v genetu dobře pochodily 31..tam jedeme zase asi bude inseminace…a nebo začnu od dalšího cyklu stimulovat na umelý
Petro vždyť ty přece nemáš problém s otěhotněním, tak proč hned IVF?
ikulko protože ovuluju na strane kde není vejcovod druhá neovuluje..a s inseminací se težko dostane sperma k vajíčku když tam není vejcovod
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahojky holky, nějak nemužu spát
už od 4 jsem vzhuru to je hruza
bolí mě záda a břicho chjo
a co vy jak se máte?? dneska něděle takže nic nebudu dělat jen odpočívat!