Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ty jo a to jsem si myslela ze mira (nas doktor)prehání........je to bordel,ja to rikam porad obvodakum neverit,ten muj nebo spise byvaly muj obvodak,mel jednu jednou vyhodu,nechal me na neschopence.vzdy kdyz jsem potrebovala a nemuselo mi ani nic byt,ale kdyz mi neco bylo radsi jsem to vyresila u nas v nemocnici…verunko drzim pesti ,pokud by to bylo spatne tak bych ju normalne zazalovala kravku jednu
.....jinak mam dve vinka v sobe a jsem takova ovinena
…papa holky zase zitra…veru neboj pulecek to zvladne
,papapa
Ahoj holky,vy teda rychle píšete… ![]()
Verco gratluji ke // dálnicím
![]()
Pavčo pokud ti můžu doporučit (nevím jak dlouho se snažíte) pokud máš takové problémy i Clostíkem,tak být tebou raději jdu rovnou buď k jinému lékaři ať ti napíše úplně jinou stimulaci pokud na to špatně reaguješ a nebo rovnou do CAR (centra asistované reprodukce) to tě nechci nijak strašit
Můžu ti to potvrdit z mé zkušenosti. Můj bývalý gindař mě na nic nepřišel,ale proto,že byl i chyrurg tak mě chtěl brát hned na lapku,tak jsem se zebrala a šla jsem k Imrichovi no a ten to se mnou řešil jiným způsobem a když se nedařilo po dvou dalších měsících,tak mi napsal žádanku do CARu a od té doby uteklo už asi rok a půl než nám udělali všechny vyšetření (i partnerovi) a mezi tím jsem měla 7 stimulovaných cyklů a z toho 4× IUI a teď před měsícem jsem teprve byla na IVF a mám zamražených 8 embrijek. Jinak se snažíme asi přibližně 4 roky a jsme úplně PRÝ ZDRAVÝ
Pardón,že jsem se tak rozepsala,ale to jen aby ses nespoléhala na lékaře - oni mají času dost…
Katy byla jsi pěkná nevěsta ![]()
dobré ránko holky:) kolem 10 jdu k doktorce, vezme mě jako akutku:)) Dám pak vědět co mi řekla!! ![]()
potvrzený 5.týden:)) zítra budou výsledky krve, za týden jdu na ultrazvuk:)
Ahojky tak to ti gratuluju.Já jsem si taky už před pár dny dělala test a vyšel pozitivní,volala jsem dr.a ta mě objednala na 14.května tak budu tak dlouho stresovat.A k jaké dr.chodíš?
ahhoooj verunko ty jedna maminko
a on ti dnes nedelal ultrazvuk????
Moje paní doktorka ho nemá
děs:) jo na ultr.půjdu až po 20., jsem si spletla týden:) Pemýšlímjaké si koupím vitamíny, tys něco jedla krom listovky??
já jsem Mokii na Vysočině, v Olomouci si pak budu hledat nějakého v červnu.Jo ultr.je až po tom 20.,jsem popleta:))
holky ja to nechapu,s tom ultrazvukem co znam tady doktory tak kazdy ho ma,no aspon na druhou stranu zase budes klidnejsi,ja jsem byla na ultrazvuku hned a pak za 3 dny a pak kazdy tyden,ale na druhou stranu zae kdyz uz tam pujdes tak pozde tak by mohlo jit videt
…jjj jedla jsem listovku…a co rikala na ty antibiotika???
Mokii,nechapu ze te tak dlouho necha cekat,ale moc si ju nechvalí tu homzovou co jsem slysela,je hezky sla bych prochazkou k timpu,mel by tam byt i jeste ten gynekolog co vzal tu moji kamaradku,urcite bych necekala az do kvetna.
no ona ho prostě nemá.Ale jinak je svědomitá, posílá mě na různé testy krev atd. Říkala, to samé co dr z Olomouce, všechno nebo nic - mimi bud vydrží a bude v poho nebo potratím..dporučila mi jakékoliv vitamíny pro těhotné a obden k tomu listovku.Asi si koupím Babyplan, ten si hodně holky chválí. JJ
už by mohlo být vidět ![]()
já beru ten babyplan…a mám si k tomu koupit jeste tu listovku?
mě řekla vitamíny každý den a listovku obden,ale asi to udělám obráceně, listovku každý den a vitamíny obden. Jím hodně zdravě,. ovoce a zeleninu,takže mimi určitě nic chybět nebude:)
Berenicko.......tak dnes rano 74,8 vaha.......jsem zvedava za tyden…a co ty???
verco pekne papej at ma mimi vsechno co potrebuje a drzim pesticky,at je vse o.k......vidis tak uz si misto nemusis hledat az se budes stehovat budes pekne odpocivat
a chodit za mnou na cajicek