Snažilky Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3138
7.4.10 21:15

ty jo a to jsem si myslela ze mira (nas doktor)prehání........je to bordel,ja to rikam porad obvodakum neverit,ten muj nebo spise byvaly muj obvodak,mel jednu jednou vyhodu,nechal me na neschopence.vzdy kdyz jsem potrebovala a nemuselo mi ani nic byt,ale kdyz mi neco bylo radsi jsem to vyresila u nas v nemocnici…verunko drzim pesti ,pokud by to bylo spatne tak bych ju normalne zazalovala kravku jednu :pocitac: .....jinak mam dve vinka v sobe a jsem takova ovinena :dance: :dance: …papa holky zase zitra…veru neboj pulecek to zvladne :wink: ,papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
7.4.10 21:30

Kathy dobrou a dík za podporu:))) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
7.4.10 22:37

Ahoj holky,vy teda rychle píšete… :lol:

Verco gratluji ke // dálnicím :kytka: :kytka: :kytka:

Pavčo pokud ti můžu doporučit (nevím jak dlouho se snažíte) pokud máš takové problémy i Clostíkem,tak být tebou raději jdu rovnou buď k jinému lékaři ať ti napíše úplně jinou stimulaci pokud na to špatně reaguješ a nebo rovnou do CAR (centra asistované reprodukce) to tě nechci nijak strašit :hug: Můžu ti to potvrdit z mé zkušenosti. Můj bývalý gindař mě na nic nepřišel,ale proto,že byl i chyrurg tak mě chtěl brát hned na lapku,tak jsem se zebrala a šla jsem k Imrichovi no a ten to se mnou řešil jiným způsobem a když se nedařilo po dvou dalších měsících,tak mi napsal žádanku do CARu a od té doby uteklo už asi rok a půl než nám udělali všechny vyšetření (i partnerovi) a mezi tím jsem měla 7 stimulovaných cyklů a z toho 4× IUI a teď před měsícem jsem teprve byla na IVF a mám zamražených 8 embrijek. Jinak se snažíme asi přibližně 4 roky a jsme úplně PRÝ ZDRAVÝ :nevim: :nevim: Pardón,že jsem se tak rozepsala,ale to jen aby ses nespoléhala na lékaře - oni mají času dost…

Katy byla jsi pěkná nevěsta :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
8.4.10 07:30

dobré ránko holky:) kolem 10 jdu k doktorce, vezme mě jako akutku:)) Dám pak vědět co mi řekla!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
8.4.10 11:02

potvrzený 5.týden:)) zítra budou výsledky krve, za týden jdu na ultrazvuk:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
8.4.10 11:25

Ahojky tak to ti gratuluju.Já jsem si taky už před pár dny dělala test a vyšel pozitivní,volala jsem dr.a ta mě objednala na 14.května tak budu tak dlouho stresovat.A k jaké dr.chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
8.4.10 11:54

ahhoooj verunko ty jedna maminko :dance: a on ti dnes nedelal ultrazvuk????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
8.4.10 12:55

Moje paní doktorka ho nemá :nevim: děs:) jo na ultr.půjdu až po 20., jsem si spletla týden:) Pemýšlímjaké si koupím vitamíny, tys něco jedla krom listovky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
8.4.10 12:56

já jsem Mokii na Vysočině, v Olomouci si pak budu hledat nějakého v červnu.Jo ultr.je až po tom 20.,jsem popleta:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
8.4.10 13:06

holky ja to nechapu,s tom ultrazvukem co znam tady doktory tak kazdy ho ma,no aspon na druhou stranu zase budes klidnejsi,ja jsem byla na ultrazvuku hned a pak za 3 dny a pak kazdy tyden,ale na druhou stranu zae kdyz uz tam pujdes tak pozde tak by mohlo jit videt :srdce: …jjj jedla jsem listovku…a co rikala na ty antibiotika???
Mokii,nechapu ze te tak dlouho necha cekat,ale moc si ju nechvalí tu homzovou co jsem slysela,je hezky sla bych prochazkou k timpu,mel by tam byt i jeste ten gynekolog co vzal tu moji kamaradku,urcite bych necekala az do kvetna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
8.4.10 13:42

no ona ho prostě nemá.Ale jinak je svědomitá, posílá mě na různé testy krev atd. Říkala, to samé co dr z Olomouce, všechno nebo nic - mimi bud vydrží a bude v poho nebo potratím..dporučila mi jakékoliv vitamíny pro těhotné a obden k tomu listovku.Asi si koupím Babyplan, ten si hodně holky chválí. JJ :srdce: už by mohlo být vidět :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
8.4.10 13:56

já beru ten babyplan…a mám si k tomu koupit jeste tu listovku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
8.4.10 14:19

mě řekla vitamíny každý den a listovku obden,ale asi to udělám obráceně, listovku každý den a vitamíny obden. Jím hodně zdravě,. ovoce a zeleninu,takže mimi určitě nic chybět nebude:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
8.4.10 15:37

Berenicko.......tak dnes rano 74,8 vaha.......jsem zvedava za tyden…a co ty???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
8.4.10 15:39

verco pekne papej at ma mimi vsechno co potrebuje a drzim pesticky,at je vse o.k......vidis tak uz si misto nemusis hledat az se budes stehovat budes pekne odpocivat :lol: a chodit za mnou na cajicek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí