Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
VERU zkus a rano hned pisni ja budu po nocni tak se tady mrknu,budu na tebe myslet at tam mas // ikdyby tam byla jedna a byla slaba tak nevadi.....moc ti preju at to dopadne ![]()
Katy já zítra ráno jedu do Prahy a asi ti nestihnu ráno napsat jak to dopadlo! jetsli tam budou // tak napíšu hned, jestli jen / tak se ozvu až odpeeldne až se vrátím domů ju:) Podle mě tam nebudou,já nemám vážně žádný příznak, cítím se uplně normmálně, nic mi není!!!:(
Ahoj holky ![]()
co je nového?
U mě skoro nic. Jen mi dne kamarádka oznámila, že je těhotná po 2 měsíčním snažení. Měla jsem z ní obrovskou radost ale zároveň i smutek, že já nic ![]()
Ona sama z toho moc radosti nemá, co já bych za to však dala…
ahojky:) Bereniko neboj,i my se už brzo dočkáme miminka:)) Já teda vážně věřim! Pak nám budou všichni závidět!! ![]()
bereniko nezoufej,hlavne tomu nech volny prubeh a ono to pujde samo,veru a na tebe se tesim zitra jak ti to dopadne ![]()
Katy já cítím v kostech že bude jen /. Nemám jediný příznak krom vynechání…
pokud si ale tehotna mamatest ti to ukaze i ted,ja jsem si delala 3dny po vynechani menstruace test a mela jsem //vecer asi tak v 19:00 slaba ale byla tam.mozna ze ten dnesni byl jen prosly
.........pokud mas ten levny mamatest tak by tam mely testy 2 ja jsem si tenkrat udelala 1 vecer a druhy rano tak co nechces to zkusit??? jsem zvedava!!!!
Uvidíme…jestli budou // tak ti napíšu,jestli jen / tak ne,až odpo až se vrátím…
jjj ted !!!slaba nevykocila hned ale zhruba po 2 minutach ale byla tam,mamatest je nejlepsi ,ja bych to zkusila
Kathy!!!!!! když si dám test pod lamou tak vidím stín,ale to je asi tím jak jsem to provětlila co:((
veru tak co??? je tam alespon duch carecky ikdyz slaby,mrkni na to poradne!!!