Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
dalo by se říct že plánovali,protože jsem si před dvěma měsíci vysadila antikoncepci a žačali jsme zkoušet nějak jsem na to nespěchala nechávaoi jsme to náhodě tak uvidime,zatim to nechci nikomu říkat.
No vidím,že nás tu pěkně přibývá ![]()
Pěkné velikonoce … doufám,že jste moc nedostaly na zadek od drahých poloviček
Já jsem ho musela ješte popohánět,aby si zašel pro tatar
![]()
taky jeste dodatecne preju pekne velikonoce
bohuzel jsem v praci ale hned rano jsme vsechny dostaly na zadek alespon od doktora,ze pry mame byt plodny ..ooo tak doufam ze budeme ![]()
ahoj Katy!! od pátku čekám na mens a stále nic!! tys měla nějaké příznaky když jsi byla těhu??
Zdravím nové snažilky:))
ahoj,dělala jsem si ho naposledy ve čtvrtek,jen /. Vrátili jsme se před chvílí z chalupy, tam jsem čekala že přijde,takže jsem netestila.Zítra nějaký koupím,nic doma nemám:(
ne:)) jen mě bolí břicho jako na mnes,ale to mě bolí už asi 3týdny,hned od ovulky…zítra dám vědět odpo:) ahoj a dobrou,musím jít:((
Verco držím
at se zadařilo.
Já jsem teď 43 DC a mrška pořád nikde.. bazální teplotu mám 36,3 a testy před týdnem negativní. Jinak beru druhý měsíc clostík a asi nezabírá. ![]()
Katy tak ty jsi sestřička? Taky jsem chodila na zdravku do PV, kde jsem jí musela pak ze zdr.důvodů ukončit. Zvolila jsem špatnou doktorku.
Jinak ted aspoň studuji dálkově sociální péči v Zábřehu. Už od 3 tí třídy jsem toužila pomáhat druhým. ![]()
veru urcite napis!!!!!!ja jdu koupit rohliky a pak se tady vratim ![]()
Ahojky holky ,tak jsem volala doktorce ,že má zpoždění a // a ona mě objednala až na 14.května není to myslí docela za dlouho?
no to je teda pekne dlouho,co kdyz nahodou ale jen teoreticky by neco nebylo v poradku???muj doktor me sledoval hned od zacatku.........no moje kamaradka k ni chodila a odesla nebyla vubec spokojena s jejim prístupem,navic se dostala do spatne fin,situace,byvaly pritel ji nasekal dluhy…atd a ona otehotnela,a chtela jit na miniinterupci a ta pry ji dala kazani jako hrom,ze pry byla uplne nelidska a ani s peci nebyla spokojena......no a pak od ni odesla,tak ti nevim ale nyslim si ze je to sakra za dlouho 14.5
ahoj pavco,jjj ja pracuji jako zdravotni sestra a delala jsem skolu v prerove a nyní jsem teda v olomouci,v praci jsem rada a docela me to i baví
pracuji na celkem n arocnem oddeleni na IPCHO-silenej nazev
,ale znamena to Intenzivní Péče CHirurgickych Oborů,takze tam mame pacienty po havarkach,pac z chirurgie,urologie, plastiky…atd,vetsinou spatnejsi stavy na ventilatorech,ale pak i lepsi pacienty ,je to zajímavý.........ja jsem porad nedostala -ms po te revizi…uz aby tady byla a ja to mohla zkouset,jednou nam to s manzelem sice ujelo ale tehotna nejsem
..........achh jo holky moc si preju at se nam tady vsem brzo zadaří
.....verunko tak co ten testik.......nenapinej!!!!!
pavli a na co beres ten clostik…atd moc se v techto vecech nevyznám ![]()
Taky se mi to zdálo docela dlouho.Zvažovala jsem přejít k jinému dr.,ale nevím k jakému ,chtěla bych chodit zase někam do olomouce.Nevíte holky o někom???
NO VIM ZE BERE A ZE K NEMU SLA KOLEGYNE Z PRACE,JE V TIMPU,BUD SI TO ZKUS NA NAJIT NETU NEBO JA SE JI ZEPTAM DNES NA NOCNI A PISNU VECER......ANEBO POSILAM ODKAZ NA GYN AMBULANCE V OLOMOUCI,ALE 14,5 JE OPRAVDU POZDE TAK DLOUHO BYCH NECEKALA,TO BUDES TAK 8tt A JA JSEM TREBA O MIMI PRISLA 9tt ALE UZ OD 5tt ME HLIDALY NE U KAZDEHO JE VSE V POHODE,(nechci te nejak strasit urcite to bude v poradku,jen chci radsi doporucit aby jsi sla drive,nikdy nevis co se muze stat)JA OSOBNE BYCH ZMENILA DOKTORA,PAK PISNI JAK JSI DOPADLA ,PREJU AT CO NEJLIP A MUZES SE TESIT S MIMINKA
A AT JSTE ZDRAVI A V PORADKU MOC MOC DRZIM PESTI http://www.firmy.cz/…/reg/olomouc