Snažilky Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
888
5.4.10 12:22

dalo by se říct že plánovali,protože jsem si před dvěma měsíci vysadila antikoncepci a žačali jsme zkoušet nějak jsem na to nespěchala nechávaoi jsme to náhodě tak uvidime,zatim to nechci nikomu říkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
5.4.10 14:22

No vidím,že nás tu pěkně přibývá :mrgreen:
Pěkné velikonoce … doufám,že jste moc nedostaly na zadek od drahých poloviček :wink: Já jsem ho musela ješte popohánět,aby si zašel pro tatar :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
5.4.10 14:29

taky jeste dodatecne preju pekne velikonoce :dance: :dance: :dance: bohuzel jsem v praci ale hned rano jsme vsechny dostaly na zadek alespon od doktora,ze pry mame byt plodny ..ooo tak doufam ze budeme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
5.4.10 18:57

ahoj Katy!! od pátku čekám na mens a stále nic!! tys měla nějaké příznaky když jsi byla těhu??

Zdravím nové snažilky:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
5.4.10 19:02

Ahojky a dělala jsis test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
5.4.10 19:07

ahoj,dělala jsem si ho naposledy ve čtvrtek,jen /. Vrátili jsme se před chvílí z chalupy, tam jsem čekala že přijde,takže jsem netestila.Zítra nějaký koupím,nic doma nemám:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
5.4.10 19:13

Tak si ho zítra určitě udělej.A máš nějaké příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
5.4.10 19:39

ne:)) jen mě bolí břicho jako na mnes,ale to mě bolí už asi 3týdny,hned od ovulky…zítra dám vědět odpo:) ahoj a dobrou,musím jít:((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
5.4.10 20:34

Verco držím :palec: :palec: at se zadařilo. :-) Já jsem teď 43 DC a mrška pořád nikde.. bazální teplotu mám 36,3 a testy před týdnem negativní. Jinak beru druhý měsíc clostík a asi nezabírá. :(

Katy tak ty jsi sestřička? Taky jsem chodila na zdravku do PV, kde jsem jí musela pak ze zdr.důvodů ukončit. Zvolila jsem špatnou doktorku. :( Jinak ted aspoň studuji dálkově sociální péči v Zábřehu. Už od 3 tí třídy jsem toužila pomáhat druhým. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
6.4.10 07:52

veru urcite napis!!!!!!ja jdu koupit rohliky a pak se tady vratim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
6.4.10 09:33

Ahojky holky ,tak jsem volala doktorce ,že má zpoždění a // a ona mě objednala až na 14.května není to myslí docela za dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
6.4.10 09:50

no to je teda pekne dlouho,co kdyz nahodou ale jen teoreticky by neco nebylo v poradku???muj doktor me sledoval hned od zacatku.........no moje kamaradka k ni chodila a odesla nebyla vubec spokojena s jejim prístupem,navic se dostala do spatne fin,situace,byvaly pritel ji nasekal dluhy…atd a ona otehotnela,a chtela jit na miniinterupci a ta pry ji dala kazani jako hrom,ze pry byla uplne nelidska a ani s peci nebyla spokojena......no a pak od ni odesla,tak ti nevim ale nyslim si ze je to sakra za dlouho 14.5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
6.4.10 10:03

ahoj pavco,jjj ja pracuji jako zdravotni sestra a delala jsem skolu v prerove a nyní jsem teda v olomouci,v praci jsem rada a docela me to i baví :-D pracuji na celkem n arocnem oddeleni na IPCHO-silenej nazev :lol: :lol: ,ale znamena to Intenzivní Péče CHirurgickych Oborů,takze tam mame pacienty po havarkach,pac z chirurgie,urologie, plastiky…atd,vetsinou spatnejsi stavy na ventilatorech,ale pak i lepsi pacienty ,je to zajímavý.........ja jsem porad nedostala -ms po te revizi…uz aby tady byla a ja to mohla zkouset,jednou nam to s manzelem sice ujelo ale tehotna nejsem :cry: ..........achh jo holky moc si preju at se nam tady vsem brzo zadaří :dance: .....verunko tak co ten testik.......nenapinej!!!!!
pavli a na co beres ten clostik…atd moc se v techto vecech nevyznám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
6.4.10 12:02

Taky se mi to zdálo docela dlouho.Zvažovala jsem přejít k jinému dr.,ale nevím k jakému ,chtěla bych chodit zase někam do olomouce.Nevíte holky o někom???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
6.4.10 12:10

NO VIM ZE BERE A ZE K NEMU SLA KOLEGYNE Z PRACE,JE V TIMPU,BUD SI TO ZKUS NA NAJIT NETU NEBO JA SE JI ZEPTAM DNES NA NOCNI A PISNU VECER......ANEBO POSILAM ODKAZ NA GYN AMBULANCE V OLOMOUCI,ALE 14,5 JE OPRAVDU POZDE TAK DLOUHO BYCH NECEKALA,TO BUDES TAK 8tt A JA JSEM TREBA O MIMI PRISLA 9tt ALE UZ OD 5tt ME HLIDALY NE U KAZDEHO JE VSE V POHODE,(nechci te nejak strasit urcite to bude v poradku,jen chci radsi doporucit aby jsi sla drive,nikdy nevis co se muze stat)JA OSOBNE BYCH ZMENILA DOKTORA,PAK PISNI JAK JSI DOPADLA ,PREJU AT CO NEJLIP A MUZES SE TESIT S MIMINKA :-) A AT JSTE ZDRAVI A V PORADKU MOC MOC DRZIM PESTI http://www.firmy.cz/…/reg/olomouc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí