Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kkattty píše:
ja jsem jeste porad nedostala tu prvni menstruci po revizi tak porad cekam kdy budeme moci poradne zacit,je to hrozny,a nechci se na to psychicky upinat,protoze pak by to treba nemuselo jit,as zacnu hubnoutpribrala jsem mam 176cm a 75kilo,no mivala jsem 67-na svatbe,ale pred6 rokama i 60…achh jo kde jsou ty casy…posilam foto pred pul rokem ze svatby
strašně ti to sluší
![]()
ooo díky moc.......ale uz zase zacina byt to období,leta plavecky tilecka,a ja mam ramena jak boxer a bricho jako bych byla tehotná
tak nez zase budu chtela bych to shodit,není tady nikdo kdo by sel do toho se mnou???
![]()
Příspěvek upraven 07.04.10 v 17:08
jeste me napadlo,az se verca v cervnu pristehuje do olomouce ze by jsme udelaly nejakej sraz,snazlek, beriniko ty jsi z prerova to mas kousek a a Pavca z prostejova ,to je taky kousek,pokud se k nam jeste pridaji holky co tak casto nepisou to by se videlo ,co vy na to???
paráááda
.takze zitra zacinam,zvazim se a napisu to sem a za tyden se zvazim znova,zkusim si na tyden upravit jidelnicek a oisnu jak to jde a co jim,vím ze jsou i nejake hubnouci metriky,nevis na jakych strankch???ten sraz bude super,kdyz jeste nebudeme tehulky,krome verci ta uz je
tak si aspon dame vinko a pokecáme ![]()
metřík žádný neznám. Pokud něco zjistíš, písni.
Obdivuji tvou odvahu. jdeš mi příkladem ![]()
A na sraz se těším ![]()
ahoj holky:) včera jsem naprskala těhu bacily na jiné diskusi, naprskám i sem,chytejte:)) tfuj tfuj tfuj!!! a je to! zítra plánuju naběhnout k té doktorce,má šílenou sestru snad se přes ní dostanu:) řeknu že jsem akutní případ a nebudu jí nic vysvětlovat,až doktorce!Na sraz už se těším!!
Kathy páni tys byla krásná nevěsta!! Nádherný šaty, ořesně můj styl!!
veru uz uz je chytam,vsechny tehotensky bacily .......
…co ten tvuj znamej doktor jak to dopadlo…??? sraz bude super,budes akorat 3 mesic tak doufam ze nas takovych tehotnych bude stale vic......diky za kompliment ![]()
čekám až se ozve.včera psal v noci,tak počkám,nechci ho nějak nahánět…
eď mi volal můj známý gynekolog z Ol.,konzultoval ta antibiotika s genetikem- jsem těsně na hraně,je možné,že je plod poškozený a potratím nebo bude vše ok. Je nutné pro klid duše udělat v 11tt screening atd. Uvidíme uvidíme:) ráno zopáknu test jetsli ještě zesílila,naklušu k mudr a bude:) jinak jsou na mrtvici oba dva,co mi to ta blbka praktická napsala,že se to nesmí brát!! To je děs co,pak věřte doktorům!!