Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
katy…já jsem úplně ztahaná z práce a psychicky zničená..opět ![]()
já vážím více než ty…hnus ![]()
Piki já nevím on je dobrej doktor.. poprvé se nám hned zadařilo.
Mám clostík teprve druhý měsíc, tak on neví, že mám teď tak dlouhý cyklus.. Zkoušela jsem mu teď volat ale mají tam záznamník…
Včera se mi mrška trošku víc rozjela..ale pořád je to nějaký slabý oproti normálním MS, tak nevím, zda mám začít brát clostík nebo ještě počkat
jestli se nerozjede.
On má i centrum pro neplodnosť,takže to on léčí.. jmenuje se to centrum mediol (adrologická poradna) No zkusím mu zavolat zítra a pak dám vědět.
Pavčo držím to moc palce at se zadaří!!! ![]()
Bereniko,Kathy - já mám pupek jak balon,je to nechutný,samý špek, jdu rozumně hubnout s váma - žádný sušenky, sladkosti,hodně zeleninky, ovoce…jsem mrnavá a každý kilo je znát děsně!
já nechci vyloženě držet dietu,ale nelíbí se mi jak td poslední týdny vypadám, jen trošku))chci být pěkná těhulka, ne oplácaná
Holky pěkný víkend přeju,v něděli jsem tu za vámi zpátky!!!! jedu zítra do školy ještě, odvézt bakalářku atd. Paaaa
ahhoooj holky vcera jsem nejak nestihala psat tak to napravuju
Veru,ty nedrz dietu stejne uz nezhubnes
…ale po porodu to vse pujde dole uvidis,treba se jeste potkame v tehotenstvi a budeme chodit nekam na tehotenstky cviceni ![]()
Berenicko,nebud smutna me to v praci taky pekne stve,a to jsem se tam vratila po 2 mesicich co jsem byla doma,po tom zamlklym tehu,ale rikam si ze tam doufam nejsem nadlouho.....vim ze ti je lito,kdyz nekdo dalsi otehotni a ty ne,u nas v praci to tehotni jak na bezicim pase…ale neklesej na mysli,vsechny snazilky olomouc budou brzo TEHULKY OLOMOUC.
děkuji, jsi zlatičko ![]()
u nás už ty starší začínají říkat, že máme nějakou nakažlivou vodu, že tam během 1 roka otěhotněly 4 ![]()
a kdepak ses nám toulala? ![]()
AHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ tak dnes mam narozenny
......budu slavit…
![]()
Kat yvšecinko nejlepší a hlavě at máš brzy fazolku v bříšku zase!!!!!! Moc moc ti to přeju, vážně!!
![]()